Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
online marketing
Adverteren in Google
10.000+ topposities in Google
500+ succesverhalen
1 vaste marketingpartner
Gratis website scan Bekijk onze cases

Adverteren in Google

Adverteren in Google is niets nieuws. Vele (internet) ondernemers behalen al jaren grote successen voor hun ondernemingen door een advertentie te plaatsen in de advertentieruimte van Google. Adverteren in Google is dan ook een gemakkelijke manier om snel hoog in Google te komen, maar vereist expertise. Waarschijnlijk werkt u dan het liefst samen met een partner die reeds bewezen successen heeft behaald. Wij van SAM Online Marketing zijn uw partner voor succesvol reclame maken in Google; met een Google Qualified Professional certificaat op zak weten wij hoe wij uw bedrijf online moeten positioneren en de vindbaarheid van uw website kunnen vergroten.

Lees snel verder over online adverteren in Google met SAM Online Marketing.

Adverteren in Google – Meer gerichte bezoekers!

Wanneer u in zeer korte tijd gevonden wilt worden op het internet is adverteren in Google een uiterst effectieve manier om meer bezoekers naar uw website te trekken. U kunt letterlijk binnen enkele uren strak bovenaan in Google staan met uw website op de zoekwoorden waarop u gevonden wilt worden. Dat kunt u realiseren door Google adverteren! De bezoekers die op deze manier op uw website komen zijn gerichte bezoekers die actief op zoek zijn naar uw producten en/of diensten. De kosten die u maakt zijn slechts de ‘kliks’ op uw Google advertentie verkeuren. U betaalt dus niet standaard voor uw advertentieruimte, maar enkel voor de bezoekers die daadwerkelijk uw advertentie hebben aangeklikt en zijn doorverwezen naar uw website.

Google Qualified Professional

Hier zit dan ook direct het manco aan ‘adverteren in Google’. Een verkeerd opgezette advertentiecampagne, de verkeerde zoekwoorden, de concurrentie, het ‘momentum’ en vele andere oorzaken kunnen er allemaal voor zorgen dat u veel geld verliest aan adverteren in Google zonder dat het u ook maar een cent oplevert. Natuurlijk wilt u geen geld verliezen aan online adverteren in een zoekmachine!

Adverteren in Google is een vak op zich en Google begrijpt dit. Om het voor u, als ondernemer die op zoek is naar een succesvolle zakenpartner, gemakkelijker te maken kunnen professionals cursussen en examens volgen bij Google. Wanneer de studies en examens met goed gevolg worden doorlopen krijgen de professionals een bewijs van succesvolle deelname aan de cursus. Aan de hand van deze certificaten kunt u als ondernemer zien dat u met een serieuze partner in zee gaat. Wij van SAM Online Marketing zijn dan ook erg trots dat wij met ons certificaat, Google Qualified Professional, kunnen aantonen dat wij die serieuze zakenpartner zijn. Google adverteren kosten? Neem contact op met een van onze experts op 085-3035745, of vul de gratis SEO scan in!

Adverteren in Google met behulp van SAM Online Marketing

Adverteren in Google is slecht één manier van online gevonden worden. Natuurlijk zijn er meerdere manieren om uw online bereik te vergroten.

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, geen enkel bedrijf heeft exact dezelfde doelstellingen en geen enkel bedrijf heeft precies hetzelfde marketing budget. En natuurlijk bent u als ondernemer ook uniek!

Als FULL – Service Internet Marketing & Webdesign bureau zijn wij experts in het vinden en het toepassen van de juiste strategie voor uw website. Naast adverteren Google AdWords helpen wij u graag met andere uiterst effectieve technieken om meer bezoekers naar uw website te trekken en uw website te optimaliseren om deze bezoekers sneller om te zetten in daadwerkelijke klanten.

Klik op de links hieronder om verder te lezen over de betreffende online marketing diensten.

Gratis website scan

Werkwijze

Ons online marketing bureau werkt volgens een vast werkwijze. Op deze manier weten we zeker dat de vooraf gestelde doelstellingen worden behaald. In slechts vijf heldere stappen zorgen we ervoor dat uw online marketing campagne een succes wordt!

Online Marketing Diensten:

Direct adverteren op Google? Klik dan gauw op de volgende knop!

Adverteren in Google met SAM?

Adverteren in Google, andere vormen van online adverteren, website optimalisatie, uw website vindbaar maken of Social Media adverteren; we doen het altijd samen.

Wij spreken altijd bewust over samenwerken inzake adverteren Google Adwords. Niet u en wij, maar u en wij samen. Uw business is onze business. Uw succes zal ook ons succes worden. Bij samenwerken denken wij dan ook aan een lange-termijn-oplossing voor al uw online activiteiten. Uiteindelijk bent u, en zij wij, maar gebaat bij één zaak: het behalen van resultaat.

KLANTEN REVIEWS

Klanten over SAM

Wij van WC Eend adviseren WC Eend

In plaats van over onszelf te spreken, laten we liever anderen dit voor ons doen. Bekijk onze reviews en laat uzelf overtuigen!

internet marketing bureau

Aantoonbare resultaten voor onze klanten

Voor onze klanten hebben wij responsive websites gebouwd, succesvolle Google AdWords campagnes opgezet, hun websites hoger in Google gekregen, Social Media strategieën uitgedacht en uitgevoerd, hun content online verspreid en tal van andere online activiteiten gerealiseerd.

Naast het adverteren in Google zijn er 2 zaken waar onze klanten het allemaal unaniem over eens zijn; onze service en betrokkenheid is uitmuntend én hun conversie (en daarmee omzet) is tijdens onze samenwerking fors toegenomen, in sommige gevallen behalen zij zelfs tot 70% meer conversie!

Wij hebben de gekke ( maar logische gedachte) dat een website een middel is en geen doel op zich.

Een website moet doen waar u hem voor wilt inzetten; meer leads genereren, meer verkopen realiseren, inschrijvingen voor uw mailinglijst trekken of een betere ‘branding’ voor uw merknaam verkrijgen. Om dit te realiseren heeft u bezoekers nodig en bezoekers kunt u krijgen door te adverteren in Google.

Heeft u Google advertentie voorkeuren? Bel dan met een van onze Adwords specialisten om te adverteren in Google!

Gratis website scan
Doe de gratis SEO Scan

Social Media

Contactgegevens

Werkzaam door heel Nederland:

2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button