Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
Adverteren op Facebook
10.000+ topposities in Google
500+ succesverhalen
1 vaste marketingpartner
Gratis website scan Bekijk onze cases

Adverteren op Facebook

Adverteren op Facebook? Tegenwoordig bestaat Facebook voor een groot deel uit advertenties. Als bedrijf is het belangrijk om op het juiste moment op de juiste plek zichtbaar te zijn. Juist dat is mogelijk dankzij Facebook adverteren als onderdeel van Facebook marketing. Wilt u weten hoe SAM Online Marketing u kan helpen met de juiste advertentie op Facebook? Lees hieronder verder of neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden.

Waarom adverteren op Facebook?

Waarom zou u adverteren op Facebook als er zoveel andere plekken zijn? Waarom zou u bijvoorbeeld niet gaan voor adverteren op Google? Dat is heel simpel: er is gewoon geen beste optie. Het is zeer afhankelijk in welke branche u zich bevindt met uw bedrijf of juist een Facebook advertentie of een advertentie in Google het beste is. Natuurlijk is het ook mogelijk om op verschillende plekken te adverteren met een totale campagne waarbij de advertenties en marketing elkaar versterken. Hieronder ziet u een praktisch voorbeeld hoe Facebook advertenties een toegevoegde waarde in de funnel zijn:

  1. Dankzij display advertising en een Facebook advertentie kan men kennis met uw bedrijfsnaam en merk
  2. Met behulp van een SEO en SEA campagne trekt u relevante bezoekers aan dankzij een concrete zoekterm. Ze zullen voor u kiezen omdat uw naam al eerder voorbij is gekomen.
  3. Met behulp van retargeting via social media zoals Facebook kunt u personen bereiken die de website hebben bezocht maar geen conversie hebben opgeleverd.

Dit laat zien dat Facebook advertenties voor zowel naamsbekendheid als conversies kunnen worden gebruikt, als dit maar op het juiste moment gebeurt.

KLANTEN REVIEWS

Klanten over SAM

Wij van WC Eend adviseren WC Eend

In plaats van over onszelf te spreken, laten we liever anderen dit voor ons doen. Bekijk onze reviews en laat uzelf overtuigen!

Werkwijze

Ons online marketing bureau werkt volgens een vast werkwijze. Op deze manier weten we zeker dat de vooraf gestelde doelstellingen worden behaald. In slechts vijf heldere stappen zorgen we ervoor dat uw online marketing campagne een succes wordt!

Wat biedt SAM Online Marketing

SAM Online Marketing biedt niet zomaar een social media specialist voor uw advertentie op Facebook. U krijgt een heel team met professionals in online marketing die u zullen helpen met adverteren op Facebook. De online marketeers helpen met het bepalen van de juiste doelgroep en de invulling van de advertentie. Onze content marketing specialist schrijft de beste content en de grafisch designer maakt prachtige banners en advertenties voor Facebook. Als laatst, en doorlopend, monitort onze online marketing en social media marketing specialist de campagnes en stelt deze bij waar nodig. Hierdoor kunnen wij voor u het maximale halen uit adverteren op Facebook.

Direct adverteren op Facebook

Zoals u heeft kunnen lezen is adverteren op Facebook een handig middel, als het op de juiste manier wordt gebruikt. Bij SAM Online Marketing krijgt u de beschikking over een team van specialisten zodat wij het maximale uit iedere Facebook advertentie kunnen halen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden met Facebook advertenties? Neem dan contact met ons op.

Gratis website scan
Doe de gratis SEO Scan

Social Media

Contactgegevens

Werkzaam door heel Nederland:

2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button
Gratis SEO Scan

Doe de gratis SEO Scan!