Meer dan 700 succesvolle klanten
 • Mobile check 1Geen gouden bergen
 • Mobile check 2Concrete doelstellingen
 • Mobile check 3Vlot contact
 • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen
Gericht met hagel schieten
Binnen 2 minuten jouw prijs!

Ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie op maat.

Ja, ik wil mijn prijs

Adverteren op Facebook

Adverteren op Facebook? Tegenwoordig bestaat Facebook voor een groot deel uit advertenties. Als bedrijf is het belangrijk om op het juiste moment op de juiste plek zichtbaar te zijn. Juist dat is mogelijk dankzij Facebook adverteren als onderdeel van Facebook marketing. Wilt u weten hoe SAM Online Marketing u kan helpen met de juiste advertentie op Facebook? Lees hieronder verder of neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden.

Adverteren op Facebook

Waarom adverteren op Facebook?

Waarom zou u adverteren op Facebook als er zoveel andere plekken zijn? Waarom zou u bijvoorbeeld niet gaan voor adverteren op Google? Dat is heel simpel: er is gewoon geen beste optie. Het is zeer afhankelijk in welke branche u zich bevindt met uw bedrijf of juist een Facebook advertentie of een advertentie in Google het beste is. Natuurlijk is het ook mogelijk om op verschillende plekken te adverteren met een totale campagne waarbij de advertenties en marketing elkaar versterken. Hieronder ziet u een praktisch voorbeeld hoe Facebook advertenties een toegevoegde waarde in de funnel zijn:

 1. Dankzij display advertising en een Facebook advertentie kan men kennis met uw bedrijfsnaam en merk
 2. Met behulp van een SEO en SEA campagne trekt u relevante bezoekers aan dankzij een concrete zoekterm. Ze zullen voor u kiezen omdat uw naam al eerder voorbij is gekomen.
 3. Met behulp van retargeting via social media zoals Facebook kunt u personen bereiken die de website hebben bezocht maar geen conversie hebben opgeleverd.

Dit laat zien dat Facebook advertenties voor zowel naamsbekendheid als conversies kunnen worden gebruikt, als dit maar op het juiste moment gebeurt.

Wat biedt SAM Online Marketing

SAM Online Marketing biedt niet zomaar een social media specialist voor uw advertentie op Facebook. U krijgt een heel team met professionals in online marketing die u zullen helpen met adverteren op Facebook. De online marketeers helpen met het bepalen van de juiste doelgroep en de invulling van de advertentie. Onze content marketing specialist schrijft de beste content en de grafisch designer maakt prachtige banners en advertenties voor Facebook. Als laatst, en doorlopend, monitort onze online marketing en social media marketing specialist de campagnes en stelt deze bij waar nodig. Hierdoor kunnen wij voor u het maximale halen uit adverteren op Facebook.

Direct adverteren op Facebook

Zoals u heeft kunnen lezen is adverteren op Facebook een handig middel, als het op de juiste manier wordt gebruikt. Bij SAM Online Marketing krijgt u de beschikking over een team van specialisten zodat wij het maximale uit iedere Facebook advertentie kunnen halen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden met Facebook advertenties? Neem dan contact met ons op.

Contact met ons opnemen

Onze aanpak

Stap 1 Onderzoek
&
analyse
Stap 2 Plan van aanpak
&
strategie
Stap 3 Implementatie
Stap 4 Monitoring
&
optimalisatie
Stap 5 Rapportage
advertising
Display mogelijkheden scan

Gericht schieten met hagel! Is dat niet een beetje tegenstrijdig? Dat is het zeker, maar wijmaken het mogelijk.

Een gerichte analyse leidt tot het volgende:

 • Waar moeten we in beeld komen?
 • Hoe moeten we in beeld komen?
 • Waar verwijzen we bezoekers naar door?
 • Hoe drukken we de kosten?

Display is net als Google Ads, alleen dan met een lagere engagement. Maar natuurlijk ookeen veel lagere CPC. Je bereikt veel mensen om op den duur te kunnen oogsten. Wij kunnen niet wachten om te gaan zaaien?

Doe je mee?

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.