Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
AdWords
Adverteren op Google
10.000+ topposities in Google
500+ succesverhalen
1 vaste marketingpartner
Gratis website scan Bekijk onze cases

Adverteren op Google 

Adverteren op Google? De mogelijkheden zijn groter dan u denkt! Zo kan men tot op de millimeter bepalen hoe de advertenties ingericht worden en wie er wanneer mee bereikt kunnen worden. Wilt u uw advertenties laten beheren door een Google AdWords professional? SAM Online Marketing helpt u verder. Lees verder en bekijk de mogelijkheden van adverteren op Google! 

Hoe kan ik adverteren op Google? 

Google maakt het u de laatste jaren steeds makkelijker om te adverteren. Zo biedt het u diverse dashboards om realtime bij te kunnen houden hoe uw advertenties presteren. Hierbij wordt uitgebreid onderscheid gemaakt tussen advertenties, advertentiegroepen, zoekwoordgroepen en andere statistieken. Toch kan adverteren op Google lastiger zijn dan op het eerste oog lijkt. Het inrichten van een advertentie is makkelijk, maar het behalen van de hoogste Quality Score en het zo laag mogelijk houden van de kosten per klik en kosten per conversie is beter om aan een professional over te laten. Een Ads specialist die u hierbij kan helpen, is SAM Online Marketing. Lees verder over de mogelijkheden bij ons bureau. 

KLANTEN REVIEWS

Klanten over SAM

Wij van WC Eend adviseren WC Eend

In plaats van over onszelf te spreken, laten we liever anderen dit voor ons doen. Bekijk onze reviews en laat uzelf overtuigen!

Werkwijze

Ons online marketing bureau werkt volgens een vast werkwijze. Op deze manier weten we zeker dat de vooraf gestelde doelstellingen worden behaald. In slechts vijf heldere stappen zorgen we ervoor dat uw online marketing campagne een succes wordt!

Google AdWords

Wat biedt SAM Online Marketing?

SAM Online Marketing biedt een full package wanneer het aankomt op adverteren op Google. Van het onderzoeken van zoekwoordmogelijkheden tot het inrichten van campagnes en het optimaliseren van de conversie, u weet wat u aan ons heeft. Hierbij houden wij u uitgebreid op de hoogte door middel van een maandelijkse rapportage, waarbij wij de advertentiemogelijkheden met u door blijven nemen en het maximale uit uw advertentiebudget halen. Adverteren op Google met SAM Online Marketing is een garantie op succes. Toch is er meer dan alleen de ‘normale’ Google Ads.  

Diverse Google Advertenties

Adverteren op Google bestaat uit meer dan alleen de ‘normale’ Ads die u te zien krijgt bij het intypen van een zoekwoord. Wanneer u bijvoorbeeld geen dienst biedt, maar juist een product, is het veel verstandiger om over te gaan op het adverteren op Google Shopping. Google Shopping biedt u de mogelijkheid om al uw producten zichtbaar te maken op Google. Wanneer men zoekt naar een specifiek product en u biedt dit product tegen een aantrekkelijke prijs, is de kans enorm dat dit product ook wordt afgenomen.

SAM Online Marketing richt zich op alle vormen van advertenties op zoekmachines, waaronder dus Google Ads en Google Shopping. Neemt u daarom vandaag nog contact met ons op en bespreek de mogelijkheden met een specialist van ons bureau. 

Direct Adverteren op Google! 

Vandaag nog beginnen met adverteren op Google? De mogelijkheden zijn enorm! Met SAM Online Marketing heeft u zekerheid dat u op de juiste zoekwoorden, plekken en zelfs tijden zichtbaar wordt met uw advertenties. De advertenties zijn wervend en zetten direct aan tot actie. Wij vertellen u er graag meer over. Neemt u daarom vandaag nog contact op met ons bureau en begin met adverteren op Google met SAM Online Marketing! 

Gratis website scan
Doe de gratis SEO Scan

Social Media

Contactgegevens

Werkzaam door heel Nederland:

2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button
Gratis SEO Scan

Doe de gratis SEO Scan!