Meer dan 700 succesvolle klanten
  • Mobile check 1Geen gouden bergen
  • Mobile check 2Concrete doelstellingen
  • Mobile check 3Vlot contact
  • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen

Adverteren op Google

Vinkje 1Meer dan 900 klanten! Vinkje 2Snel resultaat Vinkje 3Haal meer uit je advertenties Vinkje 4Lokaal, regionaal & nationaal

Benieuwd wat wij met Ads voor jou kunnen betekenen?

Met onze ervaring verhogen wij je CTR tot 70%!

Landingspagina - SEA met maandbudget

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adverteren op Google? De mogelijkheden zijn groter dan u denkt! Zo kan men tot op de millimeter bepalen hoe de advertenties ingericht worden en wie er wanneer mee bereikt kunnen worden. Wilt u uw advertenties laten beheren door een Google Ads professional? SAM Online Marketing helpt u verder. Lees verder en bekijk de mogelijkheden van adverteren op Google!

Hoe kan ik adverteren op Google?

Google maakt het u de laatste jaren steeds makkelijker om te adverteren. Zo biedt het u diverse dashboards om realtime bij te kunnen houden hoe uw advertenties presteren. Hierbij wordt uitgebreid onderscheid gemaakt tussen advertenties, advertentiegroepen, zoekwoordgroepen en andere statistieken. Toch kan adverteren op Google lastiger zijn dan op het eerste oog lijkt. Het inrichten van een advertentie is makkelijk, maar het behalen van de hoogste Quality Score en het zo laag mogelijk houden van de kosten per klik en kosten per conversie is beter om aan een professional over te laten. Een Ads specialist die u hierbij kan helpen, is SAM Online Marketing. Lees verder over de mogelijkheden bij ons bureau.

Contact met ons opnemen

Wat biedt SAM Online Marketing?

SAM Online Marketing biedt een full package wanneer het aankomt op adverteren op Google. Van het onderzoeken van zoekwoordmogelijkheden tot het inrichten van campagnes en het optimaliseren van de conversie, u weet wat u aan ons heeft. Hierbij houden wij u uitgebreid op de hoogte door middel van een maandelijkse rapportage, waarbij wij de advertentiemogelijkheden met u door blijven nemen en het maximale uit uw advertentiebudget halen. Adverteren op Google met SAM Online Marketing is een garantie op succes. Toch is er meer dan alleen de ‘normale’ Google Ads.

Diverse Google Advertenties

Adverteren op Google bestaat uit meer dan alleen de ‘normale’ Ads die u te zien krijgt bij het intypen van een zoekwoord. Wanneer u bijvoorbeeld geen dienst biedt, maar juist een product, is het veel verstandiger om over te gaan op het adverteren op Google Shopping. Google Shopping biedt u de mogelijkheid om al uw producten zichtbaar te maken op Google. Wanneer men zoekt naar een specifiek product en u biedt dit product tegen een aantrekkelijke prijs, is de kans enorm dat dit product ook wordt afgenomen.

SAM Online Marketing richt zich op alle vormen van advertenties op zoekmachines, waaronder dus Google Ads en Google Shopping. Neemt u daarom vandaag nog contact met ons op en bespreek de mogelijkheden met een specialist van ons bureau.

Ons werk

20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken
20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken

Jouw specialisten

Mimas Linkbuilding specialist
Pim Online marketing specialist
Ali Google Ads specialist
Callisto Data analist / Conversie specialist
Maak kennis met het team
Meet jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

  • Premium analyse
  • Uitgevoerd door echte specialisten
  • Analyse van on-page, techniek en autoriteit
  • Concrete verbeterpunten

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct Adverteren op Google!

Vandaag nog beginnen met adverteren op Google? De mogelijkheden zijn enorm! Met SAM Online Marketing heeft u zekerheid dat u op de juiste zoekwoorden, plekken en zelfs tijden zichtbaar wordt met uw advertenties. De advertenties zijn wervend en zetten direct aan tot actie. Wij vertellen u er graag meer over. Neemt u daarom vandaag nog contact op met ons bureau en begin met adverteren op Google met SAM Online Marketing!

Hier zijn wij ontzettend trots op

“Ik ben nu een aantal maanden klant bij SAM online en haal er geweldige resultaat uit.

Mijn website staat in top 3 wat beloofd is en de leads gaan omhoog.

Ik heb de volste vertrouwen in dat dit meer en beter gaat worden.”

- Raymond van Heijningen, Personal trainer