Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
AdWords
AdWords Specialist
10.000+ topposities in Google
500+ succesverhalen
1 vaste marketingpartner
Gratis website scan Bekijk onze cases

AdWords Specialist 

Direct een Adwords Specialist inhuren? Met SAM Online Marketing schakelt u niet één specialist in, maar een heel team van specialisten! Wij staan u van A tot Z bij en zorgen ervoor dat u het maximale haalt uit uw advertenties, voor zo laag mogelijke kosten per conversie. Meer weten over de mogelijkheden, of direct Google AdWords uitbesteden? Lees hieronder verder, of neem contact op met een AdWords specialist! 

Waarom AdWords uitbesteden?

Het uitbesteden van Google AdWords aan een ervaren specialist heeft meerdere voordelen. Allereerst kan de tijd die in de campagne gestoken dient te worden flink oplopen. Vooral wanneer u een grote website met meerdere pagina’s heeft, dienen er diverse advertenties met diverse campagnes tegelijkertijd te lopen. Daarbij beschikt een Google Ads specialist over voldoende kennis en kunde om het adverteren op Google tot een goed einde te brengen. Tot slot betaalt u alleen een percentage over de advertentiekosten, waardoor u niet voor onverwachte kosten komt te staan. 

KLANTEN REVIEWS

Klanten over SAM

Wij van WC Eend adviseren WC Eend

In plaats van over onszelf te spreken, laten we liever anderen dit voor ons doen. Bekijk onze reviews en laat uzelf overtuigen!

Werkwijze

Ons online marketing bureau werkt volgens een vast werkwijze. Op deze manier weten we zeker dat de vooraf gestelde doelstellingen worden behaald. In slechts vijf heldere stappen zorgen we ervoor dat uw online marketing campagne een succes wordt!

Google AdWords

Wat biedt SAM Online Marketing als AdWords Specialist? 

SAM Online Marketing is de Google AdWords specialist die u verder helpt. Onze agency beschikt over diverse specialisten, die uw advertenties naar een hoger niveau zullen brengen. Wij zorgen voor een zo laag mogelijke cost per click en een zo laag mogelijke cost per conversion. Hierbij werken wij vanuit 5 duidelijke stappen: 

  1. Inventarisatiefase: kennismaking, waarbij wij diverse vragen op u afvuren, om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van u en uw markt. 
  2. Onderzoek: op basis van de inventarisatie doen wij een uitgebreid zoekwoord- en marktonderzoek, waarbij wij ook uw concurrenten uitgebreid doorlichten.
  3. Campagne: wanneer we de beste zoekwoorden hebben gevonden en de kosten per klik in kaart hebben gebracht, richten wij de eerste campagnes en advertenties in.
  4. Monitoring: we meten de resultaten van de campagnes en passen deze campagnes aan op basis van de resultaten.
  5. Optimalisatie: Onze specialisten blijven de resultaten meten en zullen elke mogelijkheid aangrijpen om de advertenties verder te optimaliseren. 

Meer dan een AdWords specialist

Toch is SAM Online Marketing meer dan een Google AdWords Specialist. Wanneer u het adverteren wilt uitbesteden aan ons bureau, zijn er namelijk meer mogelijkheden. Heeft u een webshop? Dan richten wij uw Google Shopping Campagnes in. Ook zijn onze specialisten thuis in de overige advertentiemogelijkheden die Google biedt. Wenst u meer te weten te komen over deze mogelijkheden? Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden! 

Direct Google AdWords uitbesteden! 

Wilt u direct Google AdWords uitbesteden aan een professional? SAM Online Marketing heeft een heel team van professionals! Door middel van een bewezen werkwijze zorgen we dat u het maximale haalt uit het adverteren op Google. Neem contact met ons op en besteed Google Ads uit aan een specialist!

Gratis website scan
Doe de gratis SEO Scan

Social Media

Contactgegevens

Werkzaam door heel Nederland:

2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button
Gratis SEO Scan

Doe de gratis SEO Scan!