Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Aircokoopjes

Aircokoopjes

Service en onderhoud zijn van groot belang Aircokoopjes services is hiervoor de ideale partner. De service engineers van Aircokoopjes zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. U kunt voor elk merk klimaatsysteem voor service en onderhoud bij Aircokoopjes terecht.

Werkzaamheden Nieuw design
Content create en optimalisatie
Technische optimalisatie
Linkbuilding en autoriteit vergroten
Opzetten social media strategie
Resultaten 75 nummer één posities in Google
Verveelvoudiging maandelijks traffic
Verhoogde exposure vanuit Social Media
Landelijke vindbaarheid
Verhoging aantal aanvragen

Uitdaging

Toen VT2000 eind 2015 in contact kwam met SAM Online Marketing. Stond er alleen een website. Deze website genereerde geen traffic, waardoor er - logischerwijs - geen conversie werd behaald. Bovendien had VT2000 alleen exposure in de omgeving van Wateringen en Den Haag terwijl zij een landelijke dekking voor ogen hadden.

Uitvoering

Design
Optimalisatie
Optimalisatie

Allereerst is er in samenwerking met twee vooraanstaande leden van VT2000 een conversiegerichte website opgezet, met het doel meer professionaliteit uit te stralen en direct leads via het internet te kunnen vergaren. VT2000 heeft een eisenpakket samengesteld, waarna deze werd gecombineerd met het unieke sausje van SAM Online Marketing.

Nadat het design eenmaal stond, is er gekozen voor een landelijke zoekmachine optimalisatie strategie. Dit bestond uit een aantal landelijke zoekwoorden, gecombineerd met lokale zoektermen (door heel het land). De interne linkbuilding is gesorteerd op locatie, zodat er een evenredige verdeling van de autoriteit door de website vloeit.

Omdat het uitbesteden van VvE beheer niet over één nacht ijs gaat, is er niet alleen gekozen voor een direct conversiestrategie, maar ook een remarketing strategie. Eerdere bezoekers zagen voldoende reden om de website van VT2000 alsnog te bezoeken, onder andere door het uploaden van actueel nieuws en het zorgvuldig bijhouden van de Social Media kanalen.

Contact me een SAM Specialist

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw Nu online

Contactformulier

Doe de gratis SEO Scan
2021 © SAM Online Marketing & Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.8/5 - 24 beoordelingen
Call Now Button
Gratis SEO Scan

Doe de gratis SEO Scan!