Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
Anchortekst in afbeelding

Scan uw website

Ontdek hoe uw website ervoor staat

Doe nu de Website Scan

Sociale media

Anchortekst in afbeelding

We hebben al diverse soorten anchorteksten behandeld, maar hebben anchorteksten in afbeeldingen niet behandeld. Een link in een afbeelding krijgt in de regel namelijk geen anchortekst mee, maar is juist leeg. En mede hierdoor is het juist interessant als je de autoriteit van jouw website wilt verhogen en mede door middel van linkbuilding hoger wilt scoren. Hoe dit werkt, lees je hieronder! 

Waarom links uit afbeeldingen

Vanuit SEO-oogpunt heb je in eerste instantie niets aan links in afbeeldingen. Er wordt namelijk geen tekst uitgelezen door Google, dus kan de zoekmachine de relevantie ook niet bepalen. In een ver SEO-verleden had dit zo gewerkt, maar tegenwoordig is minder juist meer. Juist door het feit dat je ongeoptimaliseerde anchorteksten gebruikt, gaan de alarmbellen bij Google niet rinkelen en kom je natuurlijker over. Op de lange termijn heb je hier zelfs meer aan dan wanneer je alleen maar geoptimaliseerde anchorteksten zou gebruiken. 

Hoe zet ik links in afbeeldingen in?

Wil je jouw linkbuildingprofiel versterken, doe je er goed aan om genoeg links uit afbeeldingen te genereren. Het voornaamste doel hiervan is dat jouw afbeeldingen op andere websites komen te staan. Maak infographics en maak andersoortige afbeeldingen waar anderen wat aan hebben, op voorwaarde dat ze natuurlijk wel een link naar jouw website plaatsen in de afbeelding!

Doe de gratis SEO Scan
2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button