Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
Aqua Vivenda

Wat is onze invloed geweest?

Bekijk en lees wat wij voor dit project hebben gedaan.

Aqua Vivenda

Aqua Vivenda is totaalaanbieder als het gaat om ‘het pure genieten’. Canadese spa’s, die bekend staan om hun topkwaliteit, alsmede diverse maatwerk oplossingen. Tel daarbij een uniek filtersysteem en de beste garanties op en je hebt een eindproduct dat zich naadloos leent voor de pure liefhebber.

Werkzaamheden

  • Content creatie en optimalisatie
  • Technische optimalisatie
  • Linkbuilding en het vergroten van autoriteit
  • Advies Google Analytics

Resultaten

  • Stijging organisch verkeer
  • Diverse topposities
  • Verveelvoudiging leads
  • Talloze bestellingen via website

De uitdaging

Aqua Vivenda schakelde SAM Online Marketing in voor een online marketing totaaloplossing. Weliswaar was het bedrijf groeiende, maar de volgende stap was het aantrekken van maatwerkoplossingen via de website. Met deze brede vraag kwam Aqua Vivenda bij SAM Online Marketing terecht.

De uitvoering

Na een gedegen onderzoek in de markt, bleek dat zoekmachine optimalisatie het middel bij uitstek was. De concurrenten richtten zich voornamelijk op het adverteren in Google en Display Advertising, vanwaar er een redelijk ‘gat in de markt’ was op het gebied van SEO. Om tot topposities op de relevante zoekwoorden te komen, heeft SAM Online Marketing het volgende gedaan:

Allereerst is de website op het gebied van content en techniek flink aangepakt. De website is geheel ingericht volgens de richtlijnen van Google, met daarin een duidelijk thema en een heldere zoekwoordverdeling.

Toen de basis van de website stond, is dit vervolgens uitgebreid met een gerichte linkbuildingstrategie voor de homepagina en de diverse hoofdpagina’s, alsmede diverse lokale landingspagina’s. Door dit geheel trok de website al snel aan!

Het resultaat

Na enige tijd werden de eerste topposities al bereikt. Dit heeft geleid tot diverse gerichte aanvragen en talloze topposities op de relevante zoektermen.

Doe de gratis SEO Scan
2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button