SAM SpecialistMa - Vr 09:00 - 18:00

Behaal het beste resultaat

Doe de gratis website scan

Wat is het belang van linkbuilding?

Wat is het belang van linkbuilding?

Zelfs in de tijd dat SEO in een vergevorderd stadium zit, snappen veel website eigenaren nog steeds niet het belang van linkbuilding. Toch is het zeer belangrijk om je pagina goed te laten scoren.

Met linkbuilding laat u uw website op meerdere externe platforms zien. Google ziet dit ook. De zoekmachine ziet dat u niet alleen op uw eigen website zit en dat anderen het ook over uw bedrijf of organisatie hebben. Dit moet wel betekenen dat u een bepaalde autoriteit binnen uw vakgebied moet hebben. Google kent u deze autoriteit toe, wat het makkelijker maakt voor zowel nieuwe als oude pagina’s om te scoren.

Bij linkbuilding is zowel de kwaliteit als de kwantiteit belangrijk. Als uw bedrijf op meerdere online plaatsen te zien is, zal u meer autoriteit krijgen. Daarbuiten moet de locatie waar de links vandaan komen ook zelf een hoge autoriteit hebben. Hoe hoger deze ligt, hoe meer u zal krijgen.

Interne linkbuilding

De gegenereerde autoriteit moet ook nog over uw eigen website verdeelt worden. Met interne linkbuilding houdt u zich hier mee bezig. Hoe verdeeld u de ‘link-juice’ en hoe zorgt u ervoor dat er geen loose-ends ontstaan en dat er link-juice verloren gaat?

Een samenwerking aangaan met SAM

Ervaren online marketing specialisten
Aantoonbare resultaten voor klanten
Duurzame topposities in Google
Deskundig advies

Contact opnemen met SAM