Meer dan 700 succesvolle klanten
  • Mobile check 1Geen gouden bergen
  • Mobile check 2Concrete doelstellingen
  • Mobile check 3Vlot contact
  • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen
Categorieen
Delen
Facebook
Ontvang je GRATIS
website analyse
t.w.v. €399,-
Tijdelijk Gratis
wat is een content marketing strategie
SAM
SAM Online Marketing
Leestijd: 5 min

Google besteedt online marketing uit aan expert

Google gaat per 1 April de online marketing uit besteden aan een externe partij. “Wegens tegenvallende resultaten in de zoekmachines en aanhoudend verlies met onze AdWords campagnes zijn wij genoodzaakt de online marketing uit te besteden aan een expert”, aldus Matt Cutts van Google. In de online marketing wereld is geschokt gereageerd op de mededeling van Google.

Heb jij al eens gelezen over de Google PageRank?

Uitbesteding aan expert

Na een zoektocht in eigen zoekmachine vond Google de expert die de online marketing werkzaamheden over gaat nemen. “Met SAM Online Marketing & Webdesign kiezen wij voor een allround online marketing bureau die tevens op webdesign gebied van grote betekenis kan zijn voor ons. Met hun kennis op het gebied van zoekmachine optimalisatie zijn wij weer verzekerd van de toppositie in de zoekresultaten, een positie die voor ons als bedrijf onmisbaar is. De eerder door SAM Online Marketing & Webdesign opgezette AdWords campagnes beloven veel goeds en bieden hoop voor de toekomst. Wij zijn zeer tevreden met de aanstaande samenwerking”, aldus Google’s oprichters Larry Page en Sergey Brin.

“Een hele grote eer”

Het team van SAM Online Marketing & Webdesign kon nog weinig details loslaten over de samenwerking. “Wij zijn verheugd en bijzonder trots dat een grote partij als Google met ons de samenwerking aan wil gaan. Dit is een erkenning van onze werkzaamheden het afgelopen jaar en een mooie bekroning op de reeds behaalde resultaten. Wij zullen ons net als voor onze andere klanten 100% inzetten om Google weer terug aan de top te krijgen.”

google online marketing

Uiteraard is dit een 1 April grap. Mochten we willen 🙂

Kon je er om lachen? Maak dan meer mensen aan het lachen vandaag door te delen via onderstaande knoppen.

Ander bekeken ook

SAM
SAM Online Marketing
Leestijd: 7 min
Een goed werkend e-commerce platform is cruciaal voor bedrijven die willen slagen in het digitale tijdperk. Klanten verwachten tegenwoordig dat ze goederen en diensten online kunnen kopen, en een bedrijf...
SAM
SAM Online Marketing
Leestijd: 5 min
Je bent een ondernemer en wil groei zien in je bedrijf. Dat is logisch. Wie wil dat niet? De grote vraag is alleen ‘hoe doe ik dit precies?’ Als online...