Meer dan 700 succesvolle klanten
  • Mobile check 1Geen gouden bergen
  • Mobile check 2Concrete doelstellingen
  • Mobile check 3Vlot contact
  • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen
Categorieen
Delen
Facebook
Ontvang je GRATIS
website analyse
t.w.v. €399,-
Tijdelijk Gratis
brein impulsen
SAM
SAM Online Marketing
Leestijd: 5 min

5 dingen die je moet weten voordat jij stage gaat lopen bij SAM Online Marketing

Als stagiair weet je vaak niet bij welk bedrijf je terecht komt en welke taken jij de komende weken zal krijgen. Wanneer je bij SAM Online Marketing wil solliciteren of hebt gesolliciteerd als stagiair, dan is het handig om alvast wat achtergrondinformatie te hebben voordat jij jouw stage begint. Lees snel verder om hier meer over te lezen!

Introductiecursus

Toen mijn eerste stagedag aangebroken was, heb ik meteen een cursus gedaan waarbij ik leerde over de basisprincipes van de online marketing wereld. Dit is natuurlijk van groot belang omdat je niet kan beginnen met jouw stageopdrachten wanneer je nog niets weet van online marketing. Door de cursus kreeg ik een nog duidelijker beeld van wat SAM Online Marketing doet als bedrijf. Daarnaast kreeg ik aanvullende uitleg over SEO. SAM Online Marketing is namelijk dé expert op het gebied van SEO. Kelvin aan het werk

Blogs schrijven

Nadat ik de basisprincipes van de online marketing doorhad mocht ik de theorie in de praktijk gaan toepassen. De manier waarop je kernwoorden en headers verwerkt mocht ik toepassen door zelfstandig een blog te schrijven. Ik deed dit over mijn eigen start up company Chat’s Adventure. Deze blog werd goed gecontroleerd en hieruit haalde ik weer leerpunten. Nadat ik mijn eerst blog had verbeterd, mocht ik verder met het schrijven van blogs voor echte klanten! Mijn eerste blogs waren zelfs in één keer goedgekeurd door de klant! Ik vond het erg leuk om mij in te leven in de klanten en hun doelgroep. De klanten van SAM Online Marketing zijn namelijk erg divers, waardoor blogs schrijven nooit saai wordt.

Links aanvragen

Nadat ik een week lang intensief blogs had geschreven voor diverse klanten, mocht ik in de daaropvolgende week gratis links aanvragen voor de klanten van SAM Online Marketing. Dit had alles te maken met de SEO van deze bedrijven. Ondanks dat ik dit niet het leukste vond om te doen, heb ik er op persoonlijk gebied wel iets van geleerd. De linkaanvragen dwingen je namelijk om geconcentreerd en systematisch op tempo te werken. Hierdoor heb ik een persoonlijke groei doorgemaakt. Ik merk dat mijn concentratievermogen en werktempo flink zijn opgeschroefd.productoptimalisatie

Productoptimalisatie

Nadat ik alle links voor mijn klanten had aangevraagd mocht ik verder met het onderdeel productoptimalisatie. Hierbij optimaliseer je producten in de webshop van een klant. Ik mocht een zeer grote klant van SAM Online Marketing helpen bij de productoptimalisatie. Hierbij leer je sales gerichte teksten schrijven om klanten aan te trekken. Verder leer je ook hier weer om systematisch te werken te gaan. Dit vond ik erg prettig en ik merkte dat ik steeds sneller werd. Verder voelde ik mij erg nuttig omdat mijn optimalisaties meteen zichtbaar werden op de site van de klant.

Vrijdagmiddagborrel

Natuurlijk is het niet alleen maar hard werken bij SAM Online Marketing. Tussen de middag (van 12.00 tot 13.00) lunch je gezellig met al je collega’s. Daarbij is er om de week een vrijdagmiddagborrel. Onder het genot van een hapje en drankje spelen we dan de leukste spellen met elkaar. Zo leer je jouw collega’s nog iets beter kennen!

Solliciteren is aan te raden!

Kortom is er bij SAM Online Marketing altijd wel iets te doen. Naast al de werkzaamheden waarvan je veel leert, hangt er ook nog eens een leuke en gezellige sfeer op het kantoor. SAM Online Marketing is de perfecte stageplek wanneer je bereid bent om hard te werken en openstaat om veel te leren.

Ander bekeken ook

SAM
SAM Online Marketing
Leestijd: 7 min
Een goed werkend e-commerce platform is cruciaal voor bedrijven die willen slagen in het digitale tijdperk. Klanten verwachten tegenwoordig dat ze goederen en diensten online kunnen kopen, en een bedrijf...
SAM
SAM Online Marketing
Leestijd: 5 min
Je bent een ondernemer en wil groei zien in je bedrijf. Dat is logisch. Wie wil dat niet? De grote vraag is alleen ‘hoe doe ik dit precies?’ Als online...