Meer dan 700 succesvolle klanten
  • Mobile check 1Geen gouden bergen
  • Mobile check 2Concrete doelstellingen
  • Mobile check 3Vlot contact
  • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen
Categorieen
Delen
Facebook
Ontvang je GRATIS
website analyse
t.w.v. €399,-
Tijdelijk Gratis
copywriting
SAM
SAM Online Marketing
Leestijd: 5 min

Wil jij graag copywriting ervaring opdoen bij een Online Marketing Bureau?

Deze week geen blog zoals je van ons gewend bent. We hebben het druk. Erg druk. En daarom zijn we op zoek naar jou! Vandaar deze week een oproep voor de leergierige student/studente die op zoek is naar een interessante stage bij een Online Marketing Bureau en de kunst van het copywriting wilt leren. Lees snel verder als jij op zoek bent naar die supertoffe stage en wilt leren hoe jij onder andere een goede paginatitel kunt schrijven!


Stage Copywriting – Online Marketing

Gaat jouw bloed sneller stromen van het puzzelen met woorden en zinnen tot je de perfecte tekst hebt geschreven? Wil jij de kunst van het online verleiden leren binnen een jong team van een snelgroeiend online marketing & webdesignbureau? En ben jij, als HBO student, op zoek naar een stageplaats? Misschien zijn we dan wel een perfecte match.

Wie zijn wij?

SAM Online Marketing & Webdesign is een FULL-SERVICE online marketing en webdesignbureau gevestigd in Leiden. Jong, vlot en snelgroeiend. Voor onze klanten gaan wij altijd voor het hoogst haalbare. Nee kennen we niet; we’ll find out is ons motto. Een grote diversiteit in onze klanten zorgt voor een ‘ongoing’ uitdaging om iedere keer weer vakwerk af te leveren.

Klanten vragen onze expertise voor:

Webdesign | SEO | SEA | Content Marketing | Social Media Marketing | Conversie Optimalisatie | (SEO) Copywriting

Wie zoeken wij?

Studenten (M/V) die een marketing-gerelateerde HBO opleiding doen met passie voor online. Affiniteit met het schrijven van commerciële teksten. Competenties die je moet bezitten of bereid zijn je toe te eigenen: leergierig, resultaatgericht, creativiteit, enthousiasme, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, teamplayer en natuurlijk een perfecte beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

Een kijkje in de keuken van een online marketing & webdesignbureau. Je krijgt te maken met ervaren online marketeers, webdesigners, programmeurs en copywriters. Onder begeleiding krijg je de mogelijkheid om zelfstandig aan de slag te gaan om je eigen competenties te verbeteren en door te ontwikkelen. Je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig teksten te schrijven voor klanten, welke samen met jou worden geëvalueerd door de copywriter. Je krijgt inzicht in verschillende processen zoals teksten optimaliseren voor de zoekmachines en werken met een CMS systeem.

Key bij ons is ervaring opdoen voor je toekomstige loopbaan in een jong, gezellig, resultaatgericht team waarbij jouw ontwikkeling en de resultaten voor onze klanten centraal staan.

Klinkt goed toch?

Neem contact met ons op, wie weet ben jij de stagiair(e) die wij zoeken!

Ander bekeken ook

SAM
SAM Online Marketing
Leestijd: 7 min
Een goed werkend e-commerce platform is cruciaal voor bedrijven die willen slagen in het digitale tijdperk. Klanten verwachten tegenwoordig dat ze goederen en diensten online kunnen kopen, en een bedrijf...
SAM
SAM Online Marketing
Leestijd: 5 min
Je bent een ondernemer en wil groei zien in je bedrijf. Dat is logisch. Wie wil dat niet? De grote vraag is alleen ‘hoe doe ik dit precies?’ Als online...