Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
online marketing
Bovenaan in Google kosten
10.000+ topposities in Google
500+ succesverhalen
1 vaste marketingpartner
Gratis website scan Bekijk onze cases

Bovenaan in Google kosten

Bovenaan in Google komen en hier blijven staan voor lage kosten. Daar helpt SAM Online Marketing u graag bij. Vooraf is het lastig te bepalen wat u kwijt bent om snel hoog bovenaan te staan in zoekmachines. De kosten van zoekmachine optimalisatie zijn afhankelijk van op welke zoekterm u wilt scoren en waar u altijd vindbaar op wil zijn. Daarbij staat u ook nog eens voor de keuze tussen bovenaan staan met uw website in de organische SEO zoekresultaten van Google en op het advertentiegedeelte. Wij helpen u bij deze keuze door zoveel mogelijk over beide mogelijkheden uit te weiden en u een zo goed mogelijk beeld te schetsen van de opties voor de prijs die we bieden. Hoe wij dit doen en wat de kosten zijn om bovenaan in Google te staan? U leest het hieronder.

Kosten om bovenaan in Google te staan: Organische SEO

SEO is de lastigste manier om bovenaan in Google te komen, maar wel op de lange termijn de goedkoopste. Google wilt een zo goed mogelijk zoekresultaat leveren aan haar gebruikers en neemt elke website dan ook kritisch onder de loep. De kosten om via zoekmachine optimalisatie met uw website bovenaan in Google te staan, zijn geheel afhankelijk van welk online marketing bureau u hiervoor inhuurt. Wij kunnen dit snel voor u realiseren. Voordeel bij SAM Online Marketing is dat u altijd uw positie in de zoekresultaten zal bijhouden.

Hoe krijgt SAM Online Marketing mij bovenaan in Google tegen lage kosten?

Het bureau dat u inhuurt om hoog bovenaan in Google terecht te komen voor lage kosten, zal een aantal punten voor u uit handen nemen. Hoe wij dit doen? Allereerst doen zij een marktonderzoek en analyseren zij op welke zoektermen u bovenaan wilt staan. Hierna is het zaak uw websitestructuur in elkaar te zetten en andere technische aspecten af te gaan, waarna er SEO teksten in geplaatst kunnen worden. Ten slotte is het zaak de autoriteit van uw website te vergroten en uw website op meerdere plekken terug te laten komen.

Het voordeel van dit proces, is dat de kosten om bovenaan in Google te komen elke maand hetzelfde blijven. De prijs zal niet veranderen. Wel duurt het enkele maanden voordat u de vruchten kunt plukken van zoekmachine optimalisatie. Wilt u direct hoger in de zoekmachine komen, dan is er nog een andere optie.

Gratis website scan

Werkwijze

Ons online marketing bureau werkt volgens een vast werkwijze. Op deze manier weten we zeker dat de vooraf gestelde doelstellingen worden behaald. In slechts vijf heldere stappen zorgen we ervoor dat uw online marketing campagne een succes wordt!

Kosten bovenaan in Google komen: Adverteren

U kunt ook adverteren om bovenaan in Google te komen, de kosten hiervan liggen wat hoger, maar u ziet wel direct resultaat. U spreekt samen met Google af op welke zoekterm zij u bovenaan plaatsen, welke tekst er is te zien en naar welke pagina van uw website er wordt doorverwezen.

Adverteren op verschillende zoektermen om bovenaan in Google te komen: kosten vs baten

Bovenaan in Google, de kosten die het adverteren om te staan met zich meebrengen, zijn ook afhankelijk van de zoekterm waarop u wilt scoren. U bespreekt van te voren met Google een maandelijks maximaal budget. U bent namelijk een x-bedrag kwijt voor elke persoon die de website van uw online marketing bureau aanklikt.

Het voordeel van adverteren op Google, is dat u een zekerheid heeft dat u altijd bovenaan en hoog komt te staan. Wanneer uw klikbudget echter op is, verdwijnt u direct weer uit de zoekresultaten. Het is aan te raden ook deze dienst aan een professioneel online marketing bureau uit te besteden, welke ervoor zorgt dat u bovenaan in Google komt. De kosten bij SAM Online Marketing vallen in het niet bij de baten die de zoekmachine optimalisatie voor uw website zal hebben.

KLANTEN REVIEWS

Klanten over SAM

Wij van WC Eend adviseren WC Eend

In plaats van over onszelf te spreken, laten we liever anderen dit voor ons doen. Bekijk onze reviews en laat uzelf overtuigen!

internet marketing bureau

Meer informatie over de kosten van het bovenaan staan in Google?

Nogmaals zijn de kosten om bovenaan te staan in Google lastig te bepalen. Toch willen wij deze op basis van een uitgebreide analyse van uw website doornemen. Wij nodigen u dan ook uit contact met ons op te nemen en ons een onderzoek uit te laten voeren. Op basis van uw wensen kunnen wij u een realistisch kosten plaatje schetsen met een duidelijke prijs, waarin u kunt kiezen voor organische SEO optimalisatie en/of adverteren. Bovenaan komen in Google komen voor lage kosten met SAM Online Marketing, neem dan snel contact met ons op via 085-3035754.

Gratis website scan
Doe de gratis SEO Scan

Social Media

Contactgegevens

Werkzaam door heel Nederland:

2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button
Gratis SEO Scan

Doe de gratis SEO Scan!