Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 20 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
online marketing
Branding
10.000+ topposities in Google
500+ succesverhalen
1 vaste marketingpartner
Gratis website scan Bekijk onze cases

Branding

WHAT, HOW en bovenal WHY? Het zijn de grondbeginselen van The Golden Circle, cruciaal voor de branding – of brand management – van een merk.

De manier waarop u zich in de markt opstelt en profileert is cruciaal voor een duurzame (online) marketingstrategie. Branding – en het hebben van een sterk merk in het algemeen – draagt bij aan het online succes van uw business. SAM Online Marketing vergroot uw naamsbekendheid en verbetert uw imago.

KLANTEN REVIEWS

Klanten over SAM

Wij van WC Eend adviseren WC Eend

In plaats van over onszelf te spreken, laten we liever anderen dit voor ons doen. Bekijk onze reviews en laat uzelf overtuigen!

Werkwijze

Ons online marketing bureau werkt volgens een vast werkwijze. Op deze manier weten we zeker dat de vooraf gestelde doelstellingen worden behaald. In slechts vijf heldere stappen zorgen we ervoor dat uw online marketing campagne een succes wordt!

internet marketing bureau

Website en design

De kern van het online imago is uiteraard het design van uw website. Uw huisstijl, logo, banners en de rest van het design moeten uitstralen hoe u zich naar buiten toe wilt profileren. SAM Online Marketing neemt uw wensen en doelen op en concretiseert uw uitstraling in een frisse en strakke website of webshop.

Online promotie

Als on-page is gerealiseerd, is het zaak uw brand management kracht bij te zetten. Dit gebeurt aan de hand van een aantal vraagstukken, die hun grondslag vinden in het what, how en why van the Golden Circle:

  • Waar wordt u gezien?
  • Hoe wordt u gezien?
  • Waarom wordt u gezien?
  • Wie noemt u?
  • Hoe wordt u genoemd?
  • Waarom wordt u genoemd?
Gratis website scan
Doe de gratis SEO Scan

Social Media

Contactgegevens

Werkzaam door heel Nederland:

2020 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button
Gratis SEO Scan

Doe de gratis SEO Scan!