Wilt u meer bezoekers op uw website?
Behaal de beste resultaten voor uw business
Adverteren Meer bereik
Optimaliseren Meer bezoekers
Rapporteren Meer conversie
Adviseren Meer kennis

Branding

WHAT, HOW en bovenal WHY? Het zijn de grondbeginselen van The Golden Circle, cruciaal voor de branding – of brand management – van een merk.

De manier waarop u zich in de markt opstelt en profileert is cruciaal voor een duurzame (online) marketingstrategie. Branding – en het hebben van een sterk merk in het algemeen – draagt bij aan het online succes van uw business. SAM Online Marketing vergroot uw naamsbekendheid en verbetert uw imago.

Website en design

De kern van het online imago is uiteraard het design van uw website. Uw huisstijl, logo, banners en de rest van het design moeten uitstralen hoe u zich naar buiten toe wilt profileren. SAM Online Marketing neemt uw wensen en doelen op en concretiseert uw uitstraling in een frisse en strakke website of webshop.

Online promotie

Als on-page is gerealiseerd, is het zaak uw brand management kracht bij te zetten. Dit gebeurt aan de hand van een aantal vraagstukken, die hun grondslag vinden in het what, how en why van the Golden Circle:

  • Waar wordt u gezien?
  • Hoe wordt u gezien?
  • Waarom wordt u gezien?
  • Wie noemt u?
  • Hoe wordt u genoemd?
  • Waarom wordt u genoemd?
Hulp van SAM?

Laat uw gegevens achter en word binnen 24 uur teruggebeld.

Direct contact opnemen

Succes verzekerd met SAM

0+
Teamleden
0%
SAM verhoogt uw conversiepercentage
0+
Succesvolle samenwerkingen met SAM
0
Gemiddelde beoordeling
van onze klanten
 

Lokaal vindbaar vanaf 199

Maandbudget vanaf 199 Persoonlijk aangewezen SAM specialist Looptijd van 6 t/m 12 maanden Altijd resultaat! Contact opnemen

Contact met een SAM specialist

Vul het contactformulier in en laat u terugbellen door een specialist van SAM om de mogelijkheden te bespreken. Nu online
Doe de gratis SEO Scan
2019 © SAM Online Marketing & Webdesign
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 35 beoordelingen

Hulp vragen aan SAM

Leg de pijnpunten van uw website bloot met onze SEO scan. SAM Online Marketing heeft een online tool (SEO check) ontwikkelt, waarmee u eenvoudig checkt hoe Google uw website beoordeelt. Laat uw website scannen op content, autoriteit en techniek en zet de eerste stap naar een zoekmachine geoptimaliseerde website.