Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
Budget Verhuisservice

Wat is onze invloed geweest?

Bekijk en lees wat wij voor dit project hebben gedaan.

Budget Verhuisservice

Budget Verhuisservice staat voor efficiëntie en aanpakken. Een verhuizing hoeft niet moeilijk te zijn en niet veel te kosten, is het motto van Budget. Een heldere aanpak, scherpe prijzen en bovenal een professionele service. Dat is waar Budget Verhuisservice voor staat.

Werkzaamheden

  • Optimalisatie websitestructuur
  • Technische optimalisatie
  • Advies content optimalisatie
  • Unieke linkbuildingstrategie

Resultaten

  • Marktleider in Google (landelijk)
  • 1500+ organische bezoekers per week
  • Diverse topposities
  • Constante stroom aanvragen

De uitdaging

In het verleden was er intern vanuit Budget Verhuisservice al een hoop gedaan op het gebied van SEO. Zo stond er al geoptimaliseerde content en was er al een hoop linkbuilding gedaan. In het verleden was deze aanpak succesvol, maar met het constant veranderende algoritme van Google zocht Budget Verhuisservice naar een betrouwbare partner om opnieuw de topposities te kunnen bekleden in de zoekmachine.

De uitvoering

De basis was al gelegd door Budget Verhuisservice: een gedegen zoekwoordonderzoek en concurrentieanalyse. Hierdoor wisten we welke zoekwoorden wij aan dienden te pakken en wie de andere spelers in de markt waren.

Allereerst heeft SAM Online Marketing de website geherstructureerd. De honderden landingspagina’s zijn op locatie heringedeeld, waardoor er een heldere SILO-structuur ontstond. Gecombineerd met een vaste structuur van de landingspagina’s maakte dit dat Google de website makkelijker kon indexeren. Een technische refresh zorgde er vervolgens voor dat de website ook nog eens makkelijker te crawlen was en overall beter werd gewaardeerd. Tot slot werden kwalijke backlinks verwijderd of gedisavowed, waarna de autoriteit van de website op natuurlijke, doch systematische wijze werd versterkt.

Dit alles heeft al na enkele maanden geleid tot het gewenste resultaat.

De resultaten

De doelstellingen waren vooraf helder: topposities op lokaal en regionaal niveau, maar door heel het land. Dit alles heeft SAM Online Marketing in nauwe samenwerking met Budget Verhuisservice bereikt, wat Budget in de verhuisbranche een van de marktleiders op het gebied van zoekmachine optimalisatie heeft gemaakt.

Doe de gratis SEO Scan
2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button