fbpx

Aquavivenda

Met het uitgangspunt het pure genieten te vervolmaken startte René Vellekoop, enigszins noodgedwongen, in het jaar 2000 AQUAVIVENDA. Een bedrijf wat staat voor perfectie tot in de puntjes. Met zijn roots in de kwekerij, zijn technische opleiding en zijn servicegerichte persoonlijkheid bleek dit een schot in de roos. Toen de gemeente zijn grond van de kwekerij nodig had voor het realiseren van een nieuwe villawijk ging het roer om. “Ik ben technisch en een wellness liefhebber. Dus toen ik middels een relatie de kans kreeg om exclusief de verantwoording te krijgen voor de Canadese spa’s in Nederland was het roer snel om. Het leven is een hoofdweg met vele afslagen en voor mij was dit een perfecte afslag die ik met twee handen aan het stuur heb genomen”.

Werkzaamheden:

  • Winstgevende webdesign
  • Facebook campagne
  • Verbeteren van branding in de regio
  • Genereren van bezoekers naar de pagina.
  • Omzetten van bezoekers in klanten
  • Remarketing

Behaalde posities:

ZoekwoordenPositie:
zelf zwembad bouwen den haag1
zelf zwembad bouwen rotterdam1
spa kopen den haag1
spa kopen leiden1
spa kopen rotterdam1
spa kopen zoetermeer1
zelf zwembad bouwen leiden1
jacuzzi kopen den haag1
jacuzzi kopen leiden1
jacuzzi kopen zoetermeer1

Bekijk meer resultaten

Contact met een SAM Specialist

Een SAM specialist helpt u graag verder met al uw vragen. Vul het contactformulier hiernaast in en wij bellen u binnen 24 uur terug Nu online

Contactformulier

Doe de gratis SEO Scan
2018 © SAM Online Marketing & Webdesign
Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 30 beoordelingen

Hulp vragen aan SAM

Leg de pijnpunten van uw website bloot met onze SEO scan. SAM Online Marketing heeft een online tool (SEO check) ontwikkelt, waarmee u eenvoudig checkt hoe Google uw website beoordeelt. Laat uw website scannen op content, autoriteit en techniek en zet de eerste stap naar een zoekmachine geoptimaliseerde website.