Meer dan 700 succesvolle klanten
  • Mobile check 1Geen gouden bergen
  • Mobile check 2Concrete doelstellingen
  • Mobile check 3Vlot contact
  • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen

Case: Gerlach Verhuizingen

#SEA #ads #regionaal

Gerlach Verhuizingen kwam bij ons binnen als klant voor SEA. Doordat ze op zoek waren naar extra mogelijkheden om snel meer conversies te krijgen op hun website informeerden ze naar de mogelijkheden betreft Google Ads.

De klant

Gerlach Verhuizingen is een van de top verhuisbedrijven in Den Haag. Na tientallen jaren ervaring op het gebied van transport, heeft Gerlach in 2012 besloten om ook het transport van meubels en inboedel te doen, oftewel verhuizen. Op dat moment werd Gerlach Verhuizingen en Transport opgericht. Ze doen verhuizingen door heel Nederland maar vooral in Den Haag en de rest van de omgeving van Den Haag.

gerlach

De uitdaging

  • Hoge concurrentie op zoektermen zoals Verhuisbedrijf Den Haag
  • Zorgen voor een goede eerste pilot maand om klant te overtuigen
  •  Zo’n laag mogelijk CPC om meer uit budget te halen

De klant was nog niet volledig overtuigd van Google Ads dus draaiden we een eerste pilot maand, deze moest de klant overtuigen.

Onze missie

Het was onze missie om direct in de eerste maand een super resultaat te halen om de klant te overtuigen van de invloed van Google Ads. Hiervoor werden alle zeilen bijgezet om goed resultaat te halen. Landingspagina’s worden zo ingericht om een optimale kwaliteitsscore te halen in combinatie met de advertenties. Dit alles moet ervoor zorgen om de klant te overtuigen.

Onze oplossing

Op basis van onze online marketing strategie en werkzaamheden hebben we in de loop der tijd mooie resultaten behaald. Bekijk hier de meest in het oog springende resultaten!

Jouw mogelijkheden
bespreken?

Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden voor jou te bespreken!

Contact met ons opnemen

Resultaten

  • €4,50 per conversie
  • 26,67% conversie
  • 71% reductie CPC

Dankzij onze inspanningen en de behaalde resultaten in de eerste maand is de klant overtuigd geraakt. Mede hierdoor kunnen wij verder bouwen op de behaalde resultaten en nog meer conversies behalen en de CPC zo laag mogelijk houden.

Bekijk andere cases

Cassatie advocaat #SEO #SEA #E-mail marketing Landelijke top 10 posities in Google De case bekijken
Verpakking Voordeel #SEO #SEA #E-mail marketing Vele top 3 posities op landelijke zoekwoorden De case bekijken