Go4GoldSports

Go4GoldSports is de persoonlijke website van Bernardine Hauwerda, ex-mountainbikester, fitnessfreak en ervaren rot in het vak. Go4GoldSports verzorgt personal training lessen, kleine groepslessen, voedingsadvies en stelt simpelweg alles in het werk om anderen fit te maken.

Werkzaamheden

  • Nieuw design
  • Content creatie +- optimalisatie
  • Technische optimalisatie
  • Lokale zoekmachine optimalisatie

Resultaten

  • Lokale topposities in Google
  • Verhoging maandelijks traffic
  • Verhoging conversie percentage
  • Verhoging aantal aanvragen

Uitdaging

Bernardine was al geruime tijd werkzaam als personal trainer, maar wilde ook buiten mond-tot-mond reclame nieuwe sporters aan kunnen trekken. Zij had nog geen website en was niet thuis in online marketing. SAM Online Marketing kreeg daarom een carte blanche om dit op te zetten.

Uitvoering

Om een volledige online marketing strategie op te zetten, heeft SAM Online Marketing twee middelen ingezet:

  • Design
  • Lokale optimalisatie voor Google

Allereerst is er voor Go4GoldSports een representatief nieuw design ontworpen. Deze moest zowel professionaliteit als gemoedelijkheid uitstralen. Hierbij is gekozen voor een zorgvuldige opdeling van de verschillende diensten en persoonlijke foto’s.

Om bezoekers aan te trekken, is gekozen voor een lokale zoekmachine optimalisatie, gericht op de omgeving van Bussum, Maarssen en Utrecht. Personal training moet laagdrempelig zijn en de reistijd moet geminimaliseerd worden, vanwaar gekozen is voor deze specifieke locatie.

Het voordeel van lokale optimalisatie is de lage concurrentie. Hierdoor kwam de optimalisatie snel van de grond en werden in korte tijd goede posities behaald. De flinke stijging in traffic, gecombineerd met het professionele, conversiegerichte design, zorgden ervoor dat de personal training aanvragen al snel binnenstroomden. Misschien zelfs TE veel, want Go4GoldSports had een beperkt aanbod personal training lessen, die daarom al snel vol waren.

Contact met een SAM Specialist

Een SAM specialist helpt u graag verder met al uw vragen. Vul het contactformulier hiernaast in en wij bellen u binnen 24 uur terug Nu online

Contactformulier

Doe de gratis SEO Scan
2018 © SAM Online Marketing & Webdesign
Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 30 beoordelingen

Hulp vragen aan SAM

Leg de pijnpunten van uw website bloot met onze SEO scan. SAM Online Marketing heeft een online tool (SEO check) ontwikkelt, waarmee u eenvoudig checkt hoe Google uw website beoordeelt. Laat uw website scannen op content, autoriteit en techniek en zet de eerste stap naar een zoekmachine geoptimaliseerde website.