Lemonshotz

Video is tegenwoordig hét communicatiemiddel, beelden zeggen immers meer dan duizend woorden. Des te meer reden voor u om via een pakkende film uw klant te bereiken. In korte tijd krijgt de consument een goede kijk op uw organisatie en bedrijf.

In de huidige is het steeds eenvoudiger om uw video laagdrempelig de wereld in te brengen, denk aan uw website, social media, televisie of internet. LemonShotz is een videoproductiebedrijf dat passende video’s maakt voor uw organisatie, product of evenement. Samen met u kijken we hoe we op efficiënte wijze een film op maat kunnen maken.

Werkzaamheden

  • Huidige bezoekers omzetten in klanten
  • Creatie conversie gerichte landingspagina ‘s
  • Actiepagina creatie
  • Onderzoek naar bezoekers op de website
    ( zijn het wel gerichte bezoekers?)

Resultaat

21% meer aanvragen en stijging van 31% meer klanten!

Contact met een SAM Specialist

Een SAM specialist helpt u graag verder met al uw vragen. Vul het contactformulier hiernaast in en wij bellen u binnen 24 uur terug Nu online

Contactformulier

Doe de gratis SEO Scan
2019 © SAM Online Marketing & Webdesign
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 35 beoordelingen

Hulp vragen aan SAM

Leg de pijnpunten van uw website bloot met onze SEO scan. SAM Online Marketing heeft een online tool (SEO check) ontwikkelt, waarmee u eenvoudig checkt hoe Google uw website beoordeelt. Laat uw website scannen op content, autoriteit en techniek en zet de eerste stap naar een zoekmachine geoptimaliseerde website.