Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 20 beoordelingen

Van Heijningen Personal Training

Van Heijningen Personal Training is op gezet door personal trainer Raymond van Heijningen. Dit is zijn visitekaartje en portfolio voor zijn in de loop der jaren behaalde successen. Bij ‘Ray-tje’ kan iedereen in de omgeving van Leiden terecht: jong en oud, beginner en professional. De nadruk ligt op realistische doelstellingen en het naleven hiervan, precies de kernwaarden die SAM Online Marketing hanteert!

  • Content creatie en optimalisatie
  • Technische optimalisatie
  • Linkbuilding en autoriteit vergroten
  • Analyse Google Analytics

Resultaten

Zoekwoorden Positie:
Personal training Zoeterwoude (50 p/m) 2
Personal trainer Zoeterwoude (70 p/m) 2
Personal trainer Rijnsburg (70 p/m) 5
Personal trainer Voorschoten (60 p/m) 5
Personal trainer Leiden (200 p/m) 6

De uitdaging

SAM Online Marketing is al ingeschakeld voor het vormgeven van een professionele website. De vervolgstap hierin was het succesvol aantrekken van relevante bezoekers. Men gaat niet heel het land door voor personal training, waardoor wij al snel tot de conclusie kwamen om een lokale optimalisatie op te zetten voor Leiden en omgeving. SEO is hier het middel bij uitstek voor!

De uitvoering

Daar wij de website van RvH Personal Training zelf gebouwd hebben, stond hierdoor al een solide basis op het gebied van techniek. Zowel qua perforrmance als qua crawlability en structuur voldeed deze al aan alle door Google gestelde eisen. Voor ons was het dus zaak om ons puur te richten op ‘on-page’ en autoriteit.

Op basis van ons eerder gedane zoekwoordonderzoek zijn wij de content van de website vorm gaan geven. Denk hierbij aan zowel inhoud als aan structuur en het gericht vormgeven van de juiste SEO-elementen.

Toen on-page in zijn geheel stond, zijn wij ons gaan richten op de online promotie van RvH Personal Training en het uitbreiden van de autoriteit. Daar het een geheel nieuwe website betrof, was dit voor ons de uitgelezen mogelijkheid om de autoriteit volledig volgens de SAM kernwaarden te vergroten. Nadruk ligt hierbij op kwaliteit, een gefaseerde uitbreiding, een natuurlijk anchortekstprofiel en een juiste verhouding tussen follow en nofollow.

De resultaten

Onlangs dat het hier een geheel nieuwe website zonder content en autoriteit betrof, lieten de eerste resultaten niet lang op zich wachten. Bekijk hieronder enkele van de reeds behaalde resultaten!

Contact met een SAM Specialist

Een SAM specialist helpt u graag verder met al uw vragen. Vul het contactformulier hiernaast in en wij bellen u binnen 24 uur terug Nu online

Contactformulier

Doe de gratis SEO Scan
2020 © SAM Online Marketing & Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.8/5 - 24 beoordelingen
Call Now Button