Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
Dakster

Wat is onze invloed geweest?

Bekijk en lees wat wij voor dit project hebben gedaan.

Dakster Dakbedekking

Dakster Dakbedekking is de totaalaanbieder van Noord-Holland op het gebied van dakbedekking. U kunt Dakster inschakelen voor complexe renovatieprojecten en diverse duurzame dakoplossingen. Bovendien wordt er enkel gebruikgemaakt van het beste materiaal.

 

Werkzaamheden

  • Content creatie + optimalisatie
  • Technische optimalisatie
  • Autoriteit + linkbuilding
  • Conversie optimalisatie

Resultaten

  • Stijging organisch verkeer
  • Diverse topposities
  • Regionale vindbaarheid
  • Stijging aanvragen via website

De uitdaging

Dakster Dakbedekking was goed vindbaar in Enkhuizen. Echter richt Dakster zich toch op bijzondere dakwerken. De afzetmarkt van alleen Enkhuizen was hier simpelweg te klein voor. Dakster kwam dan ook bij SAM Online Marketing met de vraag om vindbaar in Google te worden in heel de regio: van Den Helder tot Amsterdam.

De uitvoering

Om tot goede resultaten te komen, is er eerst een gedegen marktonderzoek gedaan. Hierin kwam naar voren in welke plekken de vraag naar specialistische dakwerken het hoogst was, afgezet tegen het reeds aanwezige aanbod. Op basis hiervan is de website geherstructureerd en is er relevante content geproduceerd. Nadat de structuur eenmaal stond, is de website van A tot Z rechtgetrokken op technisch gebied, wat heeft geleid tot een betere overall performance en dito waardering van Google.

De structuur en content kan nog zo goed zijn, maar dit leidt niet tot topposities. Hiervoor is keiharde autoriteit nodig. Dit heeft SAM Online Marketing bereikt door een gedegen linkbuildingstrategie, voor zowel homepagina als subpagina’s. Kwalitatieve links, gerichte anchorteksten en een heldere interne linkverdeling hebben geleid tot mooie resultaten!

De resultaten

In de loop der jaren zijn enkele zeer mooie resultaten behaald voor Dakster. In iedere plaats in de regio deed Dakster mee met de topposities, wat heeft geleid tot talloze bezoekers en zeer mooie aanvragen.

Doe de gratis SEO Scan
2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button