Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
Dental Delft

Wat is onze invloed geweest?

Bekijk en lees wat wij voor dit project hebben gedaan.

Dental Delft

Dental Delft is de kindertandarts van Delft en omgeving. Van heinde en verre brengen ouders hun kinderen langs bij Dental Delft voor een passende, kwalitatieve behandeling en dito begeleiding bij tandzorg.

Werkzaamheden

  • Kindvriendelijk design
  • Technische optimalisatie
  • Content creatie en optimalisatie
  • Linkbuilding en het bouwen van autoriteit

Resultaten

  • Diverse topposities
  • Stijging organisch verkeer
  • Verveelvoudiging aantal patiënten
  • Regelmatig terugkerende bezoekers

De uitdaging

Op het moment dat Dental Delft bij SAM Online Marketing aanklopte, was er alleen nog een praktijk. Er waren nog weinig klanten en er was nog geen website. Laat staan een strategie voor de online promotie. Dental Delft heeft SAM Online Marketing dan ook ingeschakeld om het totaalplaatje te verzorgen: van het vormgeven van de website tot het aantrekken van bezoekers via een gedegen strategie.

De uitvoering

De eerste stap in het proces was het vormgeven van een kindvriendelijke website. Al in enkele weken heeft SAM Online Marketing deze vormgegeven. Conversiegericht en geheel technisch vormgegeven volgens de laatste richtlijnen van Google.

Met dit fundament is SAM Online Marketing vervolgens aan de slag gegaan met het produceren van relevante, geoptimaliseerde content vanuit een regionale aanpak. Al deze content is vervolgens naadloos binnen het design geïntegreerd en werd al snel opgepikt door Google.

De laatste stap binnen het proces was het gefaseerd uitbreiden van de autoriteit door middel van linkbuilding. Al na enkele maanden werden de eerste posities bereikt, wat in de loop der maanden alleen maar verder is uitgebreid!

De resultaten

De resultaten mogen er zijn. Afgezien van diverse topposities kan Dental Delft geheel van zoekmachine optimalisatie leven en hoeft de praktijk geen andere, dure strategieën in te zetten.

Doe de gratis SEO Scan
2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button