Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
Direct Geslaagd

Wat is onze invloed geweest?

Bekijk en lees wat wij voor dit project hebben gedaan.

Direct Geslaagd

Direct Geslaagd is een landelijk opererende aanbieder van theoriecursussen. Op diverse locaties door heel het land kun je terecht voor eendaagse theoriecursussen voor auto, motor en brommer. Met gerichte lessen is het behalen van je theorie een eitje!

Werkzaamheden

 

  • Content creatie en optimalisatie
  • Technische optimalisatie
  • Linkbuilding en autoriteit vergroten
  • Analyse Google Analytics

 

Resultaten

  • 220% stijging organische bezoekers
  • 2.500+ maandelijkse organische bezoekers
  • 59,8% organisch verkeer
  • Verveelvoudiging aantal aanmeldingen

De uitdaging

Begin 2019 is Direct Geslaagd bij SAM Online Marketing terecht gekomen met de vraag om compleet ontzorgd te worden op het gebied van zoekmachine marketing. Zowel op het gebied van SEO als SEA was er een basis gelegd, maar deze diende verder geprofessionaliseerd te worden. De doelstelling was om zowel lokaal als regionaal en landelijk in de top 5 van Google te komen. Op het moment van binnenkomst trok Direct Geslaagd zo’n 300 tot 400 organische bezoekers per week aan.

De uitvoering

SAM Online Marketing is niet alleen thuis op het gebied van online marketing en SEO. Ook verzorgen wij het maken van professionele, conversiegerichte websites. Dit was dan ook stap één in het optimalisatieproces. Op basis van het oude design is er een technisch tip-top in orde website gecreëerd, geheel in de stijl van 2019.

Terwijl het nieuwe design ‘in de maak’ was, zijn onze SEO specialisten aan de slag gegaan met het in kaart brengen van de mogelijkheden, de huidige markt en de meest interessante zoekwoorden. Hiervoor is onderzoek gedaan op landelijk gebied, maar ook specifieker op de huidige cursuslocaties van Direct Geslaagd: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Zwolle en Groningen.

De structuur van Direct Geslaagd was bij het begin van de optimalisatie al Google-waardig. Hierdoor konden wij ons direct focussen op de rest van de optimalisatie. De bestaande pagina’s konden hierdoor direct herschreven worden en geoptimaliseerd worden. De indexering is hierdoor vrij snel verlopen, waardoor wij ons relatief snel konden focussen op het gericht uitbreiden van de autoriteit. De resultaten hiervoor hebben zich vrijwel direct uitbetaald.

Resultaten

Alhoewel we ten tijde van het schrijven van deze case (juni 2019) pas 6 maanden onderweg zijn, mogen de resultaten er al zeker zijn. Sinds het begin van de optimalisatie is het gemiddelde aantal organische bezoekers verhoogd van zo’n 300 tot 400 per week, naar zo’n 600 á 700 organische bezoekers per week, met uitschieters naar boven (tot meer dan 1.000 in een week!). In de laatste volledige maand zijn daarbij 4.300 bezoekers aangetrokken, die in totaal 6.300 sessies hebben opgeleverd!

Doe de gratis SEO Scan
2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button