Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
Eastern Plaza

Wat is onze invloed geweest?

Bekijk en lees wat wij voor dit project hebben gedaan.

Eastern Plaza

Eastern Plaza is hét all-you-can-eatrestaurant van Nederland. Met locaties in Elst en Bentelo komt men vanuit heel het land om de lekkernijen uit deze wereldkeuken te proeven. Een helder en herkenbaar concept, geschikt voor heel de familie.

Werkzaamheden

  • Content creatie en optimalisatie
  • Technische optimalisatie
  • Landelijke uitbreiding autoriteit
  • Advies/begeleiding sociale media

Resultaten

  • 66% organic search
  • 1000+ organische bezoekers wekelijks
  • Diverse topposities
  • Een structureel gevuld restaurant!

De uitdaging

Eastern Plaza is een van de eerste klanten die SAM Online Marketing had. Al meer dan 5 jaar werken wij met plezier en succes samen. In eerste instantie kwam Eastern Plaza bij SAM Online Marketing met een simpele vraag: nummer 1 posities op enkele lokale zoekwoorden.

 

De uitvoering

Om dit te bereiken, heeft SAM Online Marketing de website aan een gedegen content- en technische analyse onderworpen. De website zag er weliswaar mooi uit, maar het ontbrak nog aan de juiste technische componenten om de website makkelijk leesbaar voor Google te maken. Toen deze verbeterpunten waren doorgevoerd, begon de website al flink te stijgen. Een gerichte impuls van de autoriteit heeft er vervolgens voor gezorgd dat de nummer 1 posities binnen de kortste keren werden behaald.

De resultaten

De resultaten voor Eastern Plaza werden door een gerichte aanpak binnen de kortste keren behaald. Dit heeft in de loop der jaren geleid tot een uitbreiding van de strategie en een meer landelijke aanpak. Eastern Plaza heeft hier flink van geprofiteerd: een constante stroom traffic, reserveren én een vol restaurant!

Doe de gratis SEO Scan
2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button