Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
Eat Palazzo

Wat is onze invloed geweest?

Bekijk en lees wat wij voor dit project hebben gedaan.

Eat Palazzo

Eat Palazzo is het nieuwste all-you-can-eat concept in Schiedam. Het nieuwe restaurant is opgezet door dezelfde ondernemers achter het succesvolle concept van Eastern Plaza, met locaties in Elst en Bentelo. Dit prachtige concept biedt plek aan ruim 500 personen per avond, waarbij men kan genieten van gerechten die hun oorsprong over heel de wereld hebben. Een ideaal avondje uit met het hele gezin in de omgeving van Rotterdam.

Werkzaamheden

  • Content creatie en optimalisatie
  • Technische optimalisatie
  • Linkbuilding en autoriteit vergroten
  • Analyse Google Analytics

Resultaten

  • Van 0 naar 8.000 maandelijkse organische bezoekers
  • Diverse nr. 1 posities
  • Bounce percentage 44%
  • 81,2% organische bezoekers

De uitdaging

Door de reeds behaalde successen met Eastern Plaza en andere restaurants kwam Eat Palazzo al snel bij SAM Online Marketing uit om hun online vindbaarheid te verbeteren. Eat Palazzo was een geheel nieuwe locatie, met dito website. Hierdoor diende er een goede kickstart gemaakt te worden, waardoor het restaurant direct gevuld zou kunnen worden.

De uitvoering

Bij het project van Eat Palazzo diende op een verantwoorde manier snel succes te worden behaald. Om dit te kunnen waarborgen, heeft SAM Online Marketing zo snel mogelijk een solide basis neergezet. Allereerst is de website op het gebied van techniek zoveel mogelijk in orde gemaakt, om zodoende de verder optimalisatie te kunnen bevorderen.

Na het technisch optimaliseren van de website zijn we direct aan de slag gegaan met het doen van een zoekwoordonderzoek, waarbij er direct relevante, geoptimaliseerde content op de website is geplaatst. Hiervoor zijn diverse landingspagina’s geschreven, om zodoende Google de verschillende onderwerpen zo goed mogelijk uit elkaar te kunnen laten halen.

Toen de website on-page in zijn geheel stond, zijn wij vervolgens begonnen om de autoriteit van de website op gefaseerde wijze uit te breiden. Hierbij houden we onze kernwaaden op het gebied van autoriteit in het achterhoofd. Een gefaseerde uitbreiding is hierbij cruciaal, net als de juiste anchorteksten, een goede verhouding follow-nofollow en het juist verdelen van de opgebouwde autoriteit.

Resultaten

Doordat Eat Palazzo snel aan populariteit won werd de autoritiet van de website ook snel uitgebreid. Doordat wij deze op de juiste manier hebben gekanaliseerd, werden al na enkele maanden topresultaten behaald. Sindsdien nemen deze resultaten alleen maar toe!

Doe de gratis SEO Scan
2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button