Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
Energie Acties

Wat is onze invloed geweest?

Bekijk en lees wat wij voor dit project hebben gedaan.

Energie Acties

Energie-actie.com is een hersenspinsel van VergelijkGroep. Een website die puur gericht is op actuele energie acties, met een state of the art vergelijker hierachter. Wanneer men op zoek is naar actuele energie acties en de beste aanbiedingen op het gebied van energie, is de kans groot dat men deze website al eens is tegengekomen.

Werkzaamheden

  • Content creatie en optimalisatie
  • Technische optimalisatie
  • Linkbuilding en autoriteit vergroten
  • Analyse Google Analytics

Resultaten

  • 600% stijging organisch verkeer
  • 28,36% conversie
  • Bouncepercentage 41,35%
  • Diverse nr. 1 posities

De uitdaging

VergelijkGroep is zeker geen leek wanneer het aankomt op de optimalisatie van Google. Echter is het prettig om af en toe te kunnen sparren met een ervaren partner. De doelstellingen vanuit VergelijkGroep zijn dan ook vooraf duidelijk geformuleerd: positie 1 op de zoekwoorden ‘energie actie’ en energie acties.

Doordat deze kwestie uit handen is gegeven aan SAM Online Marketing, kon VergelijkGroep zonder omkijken verder met het opzetten en uitwerken van nieuwe projecten.

De uitvoering

Op het gebied van content en techniek zijn er zelden externe websites aan SAM aangeleverd die zo goed in elkaar zaten. Onze handen jeukten dan ook om hiermee aan de slag te gaan. De zoekwoorden waren bovendien duidelijk, waardoor ook deze stap overgeslagen kon worden.

Allereerst heeft SAM Online Marketing de website onderworpen aan een grondige analyse op het gebied van content en techniek. Alhoewel de verbeterpuntjes miniem waren, was er gelukkig toch nog winst te behalen.

Toen de basis eenmaal stond, konden we ons volledig richten op content marketing en het uitbreiden van autoriteit. We zijn direct aan de slag gegaan met het schrijven en verspreiden van kwalitatieve blogs en het leggen van waardevolle contacten. Het belangrijkste hierin was het behouden van het enerzijds concreet naar voren laten komen van de belangrijkste zoekwoorden, maar anderzijds de variatie en verdeling natuurlijk te houden. Dit is te zien in onderstaande wordcloud.

De resultaten

De doelstellingen zijn vooraf duidelijk geformuleerd, waardoor SAM Online Marketing zich dan ook volledig kon focussen op beide zoektermen. Echter bleken de successen naarmate de tijd vorderde verder te gaan dan alleen de twee bovengenoemde zoekwoorden. Hierdoor is de website in de loop der maanden gestegen van zo’n 70 organische bezoekers per week, naar ruim 400! In een markt waar de CPC al gauw boven de €10,- ligt, is dit een prachtig resultaat!

Doe de gratis SEO Scan
2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button