Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
Facebook Campagne
10.000+ topposities in Google
500+ succesverhalen
1 vaste marketingpartner
Gratis website scan Bekijk onze cases

Facebook campagne

Hoe kan ik een Facebook campagne opzetten? Bij Facebook heeft u meerdere opties om campagnes op te zetten, bijvoorbeeld via Facebook adverteren. Maar hoe zet u zo’n campagne op en waar moet u op letten? Wat voor meerwaarde heeft het om dit over te laten aan een echte specialist? Alles over een Facebook campagne opzetten leest u hieronder. Of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden voor u te bespreken.

Waarom een Facebook campagne opzetten?

Er wordt ons wel eens gevraagd waarom het belangrijk is om een Facebook campagne op te zetten. Met een campagne die op de juiste manier is ingevuld kunt u uw andere online marketingcampagnes ondersteunen en uit beide meer resultaten halen. Bovendien biedt Facebook enorm veel mogelijkheden als het gaat om het bereiken van de juiste doelgroep. Bij SAM Online Marketing kunnen we u helpen met alles op het gebied van online marketing en Facebook marketing zodat beide onderdelen elkaar zullen versterken.

Hoe zetten wij een campagne op?

Bij SAM Online Marketing hanteren we vijf vaste stappen om ervoor te zorgen zodat iedere Facebook campagne een succes wordt. Het is belangrijk om bij de campagne alle juiste gegevens in te vullen om er zo veel mogelijk uit te halen. We volgen hiervoor de volgende vijf stappen:

  1. Inventarisatie: Tijdens de eerst maken we kennis en vragen wij u alles over uw bedrijf, branche en uw concurrenten.
  2. Onderzoek: Nu we meer weten over u en uw branche is het tijd voor onderzoek. We bekijken hoe uw concurrenten het op hebben gezet en wat de mogelijkheden binnen Facebook voor u zijn.
  3. Inrichting: Na de inventarisatie en het onderzoek weten we precies hoe we de Facebook campagne moeten gaan opzetten en inrichten. Eventueel stellen we in deze stap ook Facebook advertenties in.
  4. Monitoring: Als de campagne een tijd heeft gedraaid, bekijken we waardevolle informatie die we hebben binnengehaald om de Facebook campagne verder te optimaliseren.
  5. Optimalisatie: We blijven stap vier herhalen en verbeteringen doorvoeren om uw campagne helemaal te optimaliseren en inspringen op nieuwe kansen.
KLANTEN REVIEWS

Klanten over SAM

Wij van WC Eend adviseren WC Eend

In plaats van over onszelf te spreken, laten we liever anderen dit voor ons doen. Bekijk onze reviews en laat uzelf overtuigen!

Werkwijze

Ons online marketing bureau werkt volgens een vast werkwijze. Op deze manier weten we zeker dat de vooraf gestelde doelstellingen worden behaald. In slechts vijf heldere stappen zorgen we ervoor dat uw online marketing campagne een succes wordt!

Meer dan een Facebook campagne

Als u kiest voor SAM Online Marketing dan doen we meer dan alleen de Facebook campagne voor u opzetten. We bekijken hoe we uw website en Facebookpagina zo kunnen inrichten om conversies te optimaliseren. We hebben een team dat bestaat uit webdesigners, programmeurs en online marketing specialisten die onze social media specialisten kunnen ondersteunen.

Direct een Facebook campagne laten opzetten

Wilt u direct beginnen met Facebook marketing en uw Facebook campagne laten opzetten en inrichten door een specialist? SAM Online Marketing helpt u hier graag mee. Samen kijken we naar de kansen binnen uw branche en zorgen dat u op het juiste moment aan de doelgroep getoond worden. Alles weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Gratis website scan
Doe de gratis SEO Scan

Social Media

Contactgegevens

Werkzaam door heel Nederland:

2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button
Gratis SEO Scan

Doe de gratis SEO Scan!