Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
GC Biotech

Wat is onze invloed geweest?

Bekijk en lees wat wij voor dit project hebben gedaan.

GC biotech

GC biotech is een wereldwijde speler op het gebied van automatisering voor gentechnologie. Als specialist in ‘life science automation’ biedt GC biotech alleen de beste applicaties en technische support. De geleverde producten zijn daarbij altijd op maat en compleet onafhankelijk geproduceerd.

Werkzaamheden

  • Content optimalisatie en begeleiding content creatie
  • Technische optimalisatie
  • Linkbuilding en het bouwen van autoriteit
  • Begeleiding social media

Resultaten

  • 50+ top 5 posities
  • Verveelvoudiging omzet via webshop
  • Honderden organische bezoekers per maand
  • Wereldwijde topresultaten

De uitdaging

GC biotech timmerde al jaren aan de weg en heeft in die jaren een hoop waardevolle connecties gemaakt. In een markt met een steeds grotere concurrentie was het hebben van alleen connecties niet genoeg. GC biotech heeft SAM Online Marketing dan ook ingeschakeld om de volgende stap in de bedrijfsvoering te zetten: de online promotie.

De uitvoering

Na een gedegen marktonderzoek kwam SAM Online Marketing er al snel achter dat de kansen vooral lagen op het gebied van zoekmachine optimalisatie. In een markt waarin men vooral een zoekvraag heeft, maar geen antwoord, was het voor ons zaak om vraag en antwoord bij elkaar te brengen.

In samenwerking met GC biotech is er dan ook een tweedeling op het gebied van content gemaakt: product en toepassing. Beiden dienden uiteindelijk tot het gewenste antwoord op de vragen te leiden, zonder hierbij voor dubbele content te zorgen. Ieder pagina en iedere alinea is volgens de richtlijnen van Google geschreven, met daarbij de ‘zoeker’ in het achterhoofd houdend. Daarbij is de website in een nieuw jasje gestoken, geheel volgens de nieuwste (SEO) technische maatstaven.

Nadat het fundament van de website stond, is er vervolgens gerichte linkbuilding op de belangrijkste pagina’s gedaan. Zo gefaseerd mogelijk. Dit heeft na enige tijd tot de gewenste resultaten geleid.

De resultaten

De vooraf gestelde doelstellingen werden na ruim driekwart jaar al behaald. Dit heeft geleid tot een vruchtbare samenwerking die inmiddels al jaren duurt. Stap voor stap wordt GC biotech een steeds grotere online speler in de markt.

Doe de gratis SEO Scan
2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button
Gratis SEO Scan

Doe de gratis SEO Scan!