Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
Google Mijn Bedrijf
10.000+ topposities in Google
500+ succesverhalen
1 vaste marketingpartner
Gratis website scan Bekijk onze cases

Google Mijn Bedrijf

Als u lokaal beter gevonden wilt worden, is een bedrijfsvermelding op Google de eerste stap om te zetten. Door uw bedrijfsvermelding op Google te claimen en gericht in te richten, zet u de eerste stap naar lokale vindbaarheid. Wat komt er allemaal kijken bij GMB? En hoe staat SAM Online Marketing u hierin bij? We vertellen het hieronder!

Waarom Google My Business?

Google Mijn Bedrijf is de eerste en belangrijkste stap naar lokale vindbaarheid. Wilt u lokaal gevonden worden, is een bedrijfsvermelding in Google cruciaal. Men zoekt tegenwoordig steeds vaker via mobiel, waardoor ook afstand een grotere rol gaat spelen. Wanneer men een relevante zoekterm intoetst én in de buurt is, wilt u natuurlijk dat deze persoon bij u uitkomt. Dit gaat niet vanzelf: het is aan ons om aan Google duidelijk te maken dat uw bedrijf de beste optie hiervoor is. En dat gaan we als volgt doen!

KLANTEN REVIEWS

Klanten over SAM

Wij van WC Eend adviseren WC Eend

In plaats van over onszelf te spreken, laten we liever anderen dit voor ons doen. Bekijk onze reviews en laat uzelf overtuigen!

Werkwijze

Ons online marketing bureau werkt volgens een vast werkwijze. Op deze manier weten we zeker dat de vooraf gestelde doelstellingen worden behaald. In slechts vijf heldere stappen zorgen we ervoor dat uw online marketing campagne een succes wordt!

Google Mijn Bedrijf beheren en optimaliseren

Het scoren van een lokale vermelding via Google Mijn Bedrijf begint bij het claimen van uw bedrijfsadres. We melden uw website aan, waarna we een account inrichten. Dit richten we vervolgens zo duidelijk mogelijk in: een constante NAP (Name, Address, Phone Number), kloppende gegevens, foto’s, beschrijvingen en meer. Dit is de basis van de optimalisatie (en dus SEO) voor uw Google Mijn Bedrijf account.

Wilt u goed gevonden worden via uw account, is houdt het hier alleen niet op. Net als met reguliere SEO is het namelijk niet alleen belangrijk wat u zelf zegt, maar ook wat anderen zeggen. Dit begint met het scoren van uitgebreide reviews, die Google extra context geven over wie u bent en de kwaliteit van uw diensten. Optimalisatie en daarmee SEO voor Google Mijn Bedrijf is daarmee vergelijkbaar met ‘normale’ zoekmachine optimalisatie: een zo sterk mogelijke content, versterkt door relevantie en aangevuld met autoriteit.

Direct aan de slag met SEO voor Google Mijn Bedrijf!

Wil u ook direct aan de slag met SEO voor uw bedrijfsvermelding op Google? SAM Online Marketing boekt sinds jaar en dag resultaat op het gebied van zoekmachine optimalisatie: lokaal, regionaal, landelijk en zelfs internationaal zorgen wij dat u hoog in Google komt te staan. Benieuwd wat wij kunnen betekenen op het gebied van Google Mijn Bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op en bespreek de mogelijkheden!

Gratis website scan
Doe de gratis SEO Scan

Social Media

Contactgegevens

Werkzaam door heel Nederland:

2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button
Gratis SEO Scan

Doe de gratis SEO Scan!