Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
online marketing
Google Qualified Professional
10.000+ topposities in Google
500+ succesverhalen
1 vaste marketingpartner
Gratis website scan Bekijk onze cases

Google Qualified Professional

Ook u kunt de samenwerking aan gaan met een Google Qualified Professional die met u meedenkt. Uw bedrijf online laten groeien doet u natuurlijk het liefst met een serieuze zakenpartner. Een partner die zich bewezen heeft in zijn vakgebied en waarbij resultaat vrijwel altijd gegarandeerd is. Met de Google Qualified Professional certificering op zak is SAM Online Marketing deze serieuze zakenpartner.

Groeien met uw Google Qualified Professional

Samen uw bedrijf online laten groeien, waarbij uiteindelijk maar één ding voor ons telt; het behalen van resultaat.
Om het u als ondernemer gemakkelijker te maken een succesvolle zakenpartner te vinden voor uw online activiteiten, ondersteunt Google specialisten met certificaten, zodat deze professionals aan kunnen tonen dat zij over de kennis en middelen beschikken om uw bedrijf succesvol online te laten groeien.

De juiste certificaten

Eén van deze certificaten is het AdWords Google Qualified Professional certificaat, welke aangeeft dat de drager van dit certificaat over verregaande kennis beschikt over online adverteren via Google’s advertentiedienst AdWords. Om in het bezit te komen van dit certificaat moet een studie worden gevolgd en het bijbehorende examen moet succesvol afgelegd worden, zodat voor u als ondernemer duidelijk is dat de professional uw bedrijf daadwerkelijk succesvol online kan laten groeien.

Wij van SAM Online Marketing zijn dan ook erg trots dat wij met dit certificaat, Google Qualified Professional, kunnen aantonen dat wij die serieuze zakenpartner zijn waarmee u uw zoekmachine marketing campagne op wilt zetten.

Meer dan alleen adverteren

Als online marketing bureau bieden wij een breed scala aan mogelijkheden en technieken om uw bedrijf op de online kaart te zetten. Geen enkel bedrijf is hetzelfde, heeft dezelfde doelstellingen of hetzelfde marketing budget. Het is dan ook onlogisch om alleen in te zetten op online adverteren met een Google Qualified Professional om uw online zichtbaarheid te vergroten. Wij begrijpen dat. Er zijn meer wegen die naar online gevonden worden leiden. Wij zijn experts in het vinden van de juiste strategie voor uw website.

Naast adverteren via Google AdWords bieden wij andere uiterst effectieve technieken aan om meer bezoekers naar uw website te trekken. Klik op één van de links hieronder om verder te lezen over de betreffende online marketing methode.

Onze online marketing diensten

Gratis website scan

Werkwijze

Ons online marketing bureau werkt volgens een vast werkwijze. Op deze manier weten we zeker dat de vooraf gestelde doelstellingen worden behaald. In slechts vijf heldere stappen zorgen we ervoor dat uw online marketing campagne een succes wordt!

Samenwerken met uw Google Qualified professional

Natuurlijk zijn er meer online marketeers die het Google Qualified Professional certificaat in het bezit hebben. En natuurlijk zijn er meer online marketing bureau’s die dezelfde diensten aanbieden als wij. Waarom dan voor ons kiezen is een vraag die u ongetwijfeld zult hebben. Wij gaan geen pleidooi houden waarom u voor ons zou moeten kiezen. Enkele van onze winnaars vertellen u graag waarom zij graag met ons samenwerken.Voor de klanten waar wij mee hebben samengewerkt, hebben wij responsive websites gebouwd, succesvolle AdWords campagnes opgezet, geholpen hun websites hoger in Google te krijgen, social media strategieën uitgedacht en uitgevoerd, hun content online verspreid en tal van andere online activiteiten gerealiseerd.

Over twee zaken zijn zij het allemaal eens: onze service en betrokkenheid is excellent én hun conversie (en daarmee omzet) is flink toegenomen, in sommige gevallen zelfs tot 70% meer conversie!

KLANTEN REVIEWS

Klanten over SAM

Wij van WC Eend adviseren WC Eend

In plaats van over onszelf te spreken, laten we liever anderen dit voor ons doen. Bekijk onze reviews en laat uzelf overtuigen!

internet marketing bureau

Een geoptimaliseerde website als middel

Wij zijn van mening dat een website een middel is. Geen doel op zich. Een website moet doen waar u hem voor wilt gebruiken; meer verkopen realiseren, meer leads genereren, inschrijvingen voor uw mailinglijst trekken of een betere ‘branding’ voor uw merknaam verkrijgen. Vanuit die filosofie werken wij altijd aan ieder project. Uiteindelijk telt alleen het eindresultaat. Voor u, maar zeker ook voor ons. Wij maken van talenten winnaars en bundelen onze eigen talenten om tot het beste resultaat te komen. Want alleen het beste resultaat vinden wij goed genoeg. U toch ook?

Neem daarom vandaag nog contact met ons op en schakel ons bureau in als uw Google Qualified Professional.

Gratis website scan
Doe de gratis SEO Scan

Social Media

Contactgegevens

Werkzaam door heel Nederland:

2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button