Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
online marketing
Hoger in Google komen
10.000+ topposities in Google
500+ succesverhalen
1 vaste marketingpartner
Gratis website scan Bekijk onze cases

Hoger in Google komen

Hoger in Google komen is voordelig voor een veelvoud aan redenen. Meer online traffic op uw website is één van de voordelen van deze online marketing strategie. Een website die bovenaan staat in zoekmachines als Google, zal meer bezoekers genereren dan de anderen onder hem. “Hoe kom ik hoger in Google?“, is dan ook een vraag die velen zichzelf hebben gesteld.

Een ander voordeel van een hogere ranking in de zoekmachine is creëren van vertrouwen bij de online klanten. Veel online prospects kunnen overstag gaan omdat ze de webpagina bovenaan de zoekresultaten zien. Veel mensen gaan er vanuit dat wanneer een website een hoge positie in de zoekmachine bekleedt, dat deze betrouwbaar is. Dit is een ander voordeel dat u krijgt wanneer u hoger in Google komt.

Waarom bovenaan in Google komen?

Bovenaan in Google komen is een vitaal deel van het online succes boeken met uw bedrijf. Maar waarom zoekmachine optimalisatie en geen andere vorm van internet marketing? Vooral vanwege de omvang en populariteit van de zoekmachine. “Hoe kom ik hoger in Google?” staat vrijwel gelijk aan “Hoe kan ik heel online Nederland bereiken?”, omdat ruim 94% van de mensen Google gebruikt in Nederland. Wilt u het meeste profijt krijgen van online succes, dan zal u hoger in Google moeten komen.

Hoger in Google komen op diverse manieren

Er zijn meerdere manieren om hoger in Google te komen en uw website vindbaar te maken. Hier vallen onder andere zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en linkbuilding onder. Deze zijn belangrijk bij het hoger in Google ranken met uw website. Daarnaast zijn er een aantal tips die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw online vindbaarheid, zoals het gebruik van weblogs en sociale media.

Manieren combineren om uw ranking te verbeteren

Het is van belang dat deze mogelijkheden om hoger te scoren gecombineerd worden. Op deze manier is het een stuk krachtiger en zullen de resultaten beter zijn. “Hoe kom ik hoger in Google?” kan nu een stuk beter benaderd worden. Op de hoogte zijn van updates met betrekking tot de zoekmachine is iets om te onthouden. Vaak stijgen of dalen websites na een bepaalde update en wanneer dat niet in de gaten gehouden wordt, kan dit klanten kosten. Als hier een (relatief) snelle reactie op is, kan uw website in een kort tijdsbestek weer hoger in Google komen.

Linkbuilding om hoger in Google te komen

Linkbuilding is een goede online marketing strategie om hoger in Google te komen. Let er wel op dat dit niet op zichzelf al het werk kan doen. Linkbuilding kan gezien worden als de motor van een website, terwijl de on-page factoren de effectiviteit hiervan bepalen. Als meerdere hoogwaardige en relevante internetpagina’s naar uw webpagina’s linken, sturen zij een gedeelte van die waarde mee naar uw site. Als dit er genoeg zijn, wordt de invloed zo significant dat uw website beter scoort. Met niet relevante links van slechte webpagina’s geldt tevens het omgekeerde.

Gratis website scan

Werkwijze

Ons online marketing bureau werkt volgens een vast werkwijze. Op deze manier weten we zeker dat de vooraf gestelde doelstellingen worden behaald. In slechts vijf heldere stappen zorgen we ervoor dat uw online marketing campagne een succes wordt!

Interne linkbuilding om uw positie te verbeteren

Wilt u hoger in Google komen, dan is de interne structuur en interne linking van uw website ook van belang om te ranken. Hiervoor hebben we het gehad over externe linking. Het intern verbinden van de verschillende gedeeltes van de sites door hyperlinks is voordelig. Online bezoekers dienen tevreden te zijn over wat ze vinden en het moet ook overzichtelijk zijn voor hun zodat ze niet onnodig tijd kwijt zijn aan het uitvogelen hoe de site in elkaar steekt. Om hoger in Google te komen behoort dit in acht genomen te worden.

SEO/SEA om hoger in Google te komen

Zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA) kunnen beiden gebruikt worden om hoger in Google te komen. Alhoewel beiden effectieve internet marketing tactieken zijn, is de ene voor de korte termijn, terwijl de andere optie aan te raden is voor de langere termijn.

SEA

SEA is de snelste manier om uw website hoger in Google te krijgen. Tegen betaling wordt uw internetpagina aan de top van de zoekresultaten getoond, aan diegenen die naar relevante onderwerpen op zoek zijn. Er kunnen ook een aantal proefuitvoeringen gedaan worden, om te zien op welke zoekwoorden u nu daadwerkelijk scoort. Om hoger in Google te komen, is dit dus een optie met zekerheid. Er hangt echter wel een prijskaartje aan.

SEO

SEO is een langzamere manier om succes met uw website te krijgen. Maar wel een gratis optie. Het draait hier om het optimaliseren van zowel het technische als inhoudelijke aspect van uw website. Met de juiste zoekwoorddichtheid in de teksten en goede titels voor uw pagina’s wordt het al een stuk makkelijker om hoger in Google te komen.

KLANTEN REVIEWS

Klanten over SAM

Wij van WC Eend adviseren WC Eend

In plaats van over onszelf te spreken, laten we liever anderen dit voor ons doen. Bekijk onze reviews en laat uzelf overtuigen!

internet marketing bureau

Hoger in Google komen met SAM Online Marketing

SAM Online Marketing helpt u graag om hoger in Google te komen. Wij hebben een ervaren team dat de vraag “Hoe kom ik hoger in Google?” al meerdere malen heeft beantwoord. Wij kunnen alle drie de gebieden linkbuilding, SEO en SEA toepassen om u bij staan met het verbeteren van uw positie in de zoekmachine. Wilt u tips over uw online strategie? Of wilt u bespreken u hoe online succes kunt behalen? Bel ons dan nu op 085 303 5745 en hoor hoe u hoger in Google komt met de hulp van ons online marketing bureau.

Gratis website scan
Doe de gratis SEO Scan

Social Media

Contactgegevens

Werkzaam door heel Nederland:

2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button
Gratis SEO Scan

Doe de gratis SEO Scan!