Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
online marketing
Website hoger in Google
10.000+ topposities in Google
500+ succesverhalen
1 vaste marketingpartner
Gratis website scan Bekijk onze cases

Website hoger in Google

Er zijn verschillende manieren om uw website hoger in Google te krijgen. De voornaamste manieren om bovenaan te komen en te scoren in de zoekmachine zijn SEO (zoekmachine optimalisatie), SEA (zoekmachine adverteren) en linkbuilding. Minimaal één van deze drie internet marketing opties zal gebruikt moeten worden om hoog in Google te komen.

De reden waarom mensen de vraag “Hoe kom ik hoger in Google?” stellen is omdat Google de meest gebruikte zoekmachine is in Nederland. Ruim 9 op de 10 mensen gebruikt deze zoekmachine boven de anderen zoals Yahoo! of Bing. Hoger in Google staan heeft dan ook het voordeel dat het de meeste online leads kan genereren. Een voordeel en tegelijkertijd ook een nadeel is dat er dus ook veel onderzoek naar gedaan hoe u uw positie op dit online platform verbetert. In de volgende alinea’s wordt uiteen gezet op welke verschillende manieren u uw website bovenaan in Google krijgt.

Uw website hoger in Google door linkbuilding

Zoals gezegd is linkbuilding een cruciaal onderdeel als u met uw website hoger in Google wilt komen. Linkbuilding houdt in dat u uw webpagina’s intern zo linkt dat de navigatie logisch en optimaal is. Bezoekers dienen te vinden waar ze naar zoeken en makkelijk relevante informatie op te kunnen zoeken. Intern linken is belangrijk, maar extern linken is ook noodzakelijk wilt u hoger in Google komen en bovenaan wilt komen in de zoekmachine.

Tips ‘externe’ linkbuilding

Externe linkbuilding is een onderdeel van zoekmachine optimalisatie en internet marketing waardoor u autoriteit krijgt van Google. Wanneer er vanaf andere websites naar die van u wordt verwezen, wordt er wat waarde doorgesluisd. Na een opstapeling van deze autoriteit stijgt de waarde op dusdanige wijze dat uw organische ranking in de zoekmachine drastisch verbetert. Dit zorgt er op zijn beurt weer voor dat uw site meer bezoekers en online leads genereert. Zorg er wel voor dat de internetpagina’s die gelinkt worden, met relevante onderwerpen te maken hebben en niet vanaf een of andere obscure website komen. In de volgende alinea staat meer informatie over hoe u een website hoger in Google krijgt op organische wijze.

Gratis website scan

Werkwijze

Ons online marketing bureau werkt volgens een vast werkwijze. Op deze manier weten we zeker dat de vooraf gestelde doelstellingen worden behaald. In slechts vijf heldere stappen zorgen we ervoor dat uw online marketing campagne een succes wordt!

Hoe kom ik hoger in Google met SEO/SEA?

Zowel SEO als SEA zijn potentiële wegen om uw website hoger in Google te krijgen op de voor u relevante zoektermen. Zoekmachine adverteren (SEA) is het makkelijkst om op te zetten en vaak ook erg effectief in de uitvoering. Hier kunt u in zeer korte tijd hoog of zelfs bovenaan in Google mee te komen, al dan niet tijdelijk.

Scoren door middel van zoekmachine adverteren (SEA)

Met zoekmachine adverteren komt u met zekerheid tussen de hoogste posities van zoekresultaten. Dit is echter tegen een prijs. Hoe hoger u een website in Google wilt hebben met deze methode, des te meer de kosten oplopen. De zoekmachine int namelijk een vooraf bepaald bedrag per klik op uw link naar uw webpagina.

Uw ranking verbeteren door zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een andere wijze om een website hoger in Google te zetten is zoekmachine optimalisatie (SEO). Deze gratis manier is vooral gebaseerd op strategie en eigen kunsten, zoals van een online marketing bureau. Hier heeft u wel meer geduld voor nodig, aangezien dit meer tijd vergt voordat de resultaten daadwerkelijk tastbaar worden. Op het moment dat uw internetpagina’s geoptimaliseerd zijn voor de computerprogramma’s die uw webpagina’s lezen, zal dit een positief effect hebben om een hogere ranking te krijgen en organisch te scoren. Daarbij is leesbaarheid voor bezoekers ook van grote waarde. Het thema van uw website dient verband te houden met de inhoud van de teksten en het doel van de site. De zoekwoorden waarop men u kan vinden, behoren duidelijk zichtbaar te zijn wilt u uw website hoger in Google krijgen. Vaak wordt het dan ook aangeraden een online marketing bureau hiervoor in te schakelen.

KLANTEN REVIEWS

Klanten over SAM

Wij van WC Eend adviseren WC Eend

In plaats van over onszelf te spreken, laten we liever anderen dit voor ons doen. Bekijk onze reviews en laat uzelf overtuigen!

internet marketing bureau

Hoger in Google komen met uw website door SAM Online Marketing

SAM Online Marketing kan u helpen om uw website hoger in Google te krijgen. Er komt eindelijk een eind aan de vraag “Hoe kom ik hoger in Google?” met behulp van een expert van ons bureau. Wij bieden advies en diensten aan in linkbuilding, zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren.

Ons team heeft zich al keer op keer bewezen in vorige werken. U kunt die lezen in onze cases.

Bel naar 085 303 5745 en ons online marketing bureau zorgt ervoor dat u hoger in Google komt met uw website.

Gratis website scan
Doe de gratis SEO Scan

Social Media

Contactgegevens

Werkzaam door heel Nederland:

2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button