Wilt u meer bezoekers op uw website?
Behaal de beste resultaten voor uw business
Adverteren Meer bereik
Optimaliseren Meer bezoekers
Rapporteren Meer conversie
Adviseren Meer kennis

Hoog in Google komen

Iedereen wil hoog in Google komen met zijn website. ‘Hoe krijg ik mijn website hoog in Google?’ is echter de vraag waar niet veel mensen een antwoord op hebben. Buiten kijf staat het feit dat hoog in Google staan op de voor u relevante trefwoorden een hoop voordelen met zich meebrengt. Als u bovenaan staat, bent u een van de eersten die een gebruiker van deze zoekmachine ziet. De kans is dan ook groot dat deze persoon op uw website belandt en uiteindelijk zelfs klant bij u wordt. Het hoger in Google komen is afhankelijk van tientallen ranking factors waarop een zoekmachine als Google uw website een score geeft. Wilt u tips over wat hoog in Google komen met zich meebrengt en hoe u deze topposities bewerkstelligt, lees dan verder, of schakel direct ons online marketing bureau in voor uw zoekmachine optimalisatie.

Hoog in Google komen op de juiste plaatsen

Voordat u begint, is het belangrijk te achterhalen op welke zoektermen u bovenaan in Google wilt komen. Op de juiste zoekwoorden scoren, draagt bij aan het eindresultaat. Het is namelijk zaak te voorkomen dat u op de verkeerde zoektermen scoort. Hiermee bedoelen wij trefwoorden waar geen zoekvolume op zit, of trefwoorden die niet aansluiten op uw business. Hiermee zal u namelijk geen online rendement behalen. Om deze redenen is het belangrijk vooraf goed in kaart te brengen wat uw doelgroep is en op welke zoekwoorden u bovenaan wilt komen in de zoekmachines.

AdWords Tool om te ranken op de juiste zoekwoorden

De Google AdWords Tool is het bekendste programma om te achterhalen op welke zoekwoorden u bovenaan in Google wilt komen. Het programma is niet altijd even accuraat (het rondt zoekvolumes af op tientallen) zonder dat u een minimumbedrag in AdWords investeert, maar is wel gebruiksvriendelijk en komt zelf met suggesties voor u. Een goed zoekwoordonderzoek is essentieel voor uw campagne en het is daarom ook aan te raden eerst uit te zoeken op welke termen u hoog in Google wilt komen.

Hulp van SAM?

Laat uw gegevens achter en word binnen 24 uur teruggebeld.

Direct contact opnemen

Succes verzekerd met SAM

0+
Teamleden
0%
SAM verhoogt uw conversiepercentage
0+
Succesvolle samenwerkingen met SAM
0
Gemiddelde beoordeling
van onze klanten
 

Daadwerkelijk hoog in Google komen

Om hoog in Google te komen, moet uw website aan honderden eisen voldoen. Ze dragen allen bij aan uw ranking en helpen uw positie in de zoekmachine te verbeteren. Deze eisen zijn op te delen in interne en externe factoren.

On-page factoren tips

Allereerst moet u de interne factoren van uw website op orde brengen, wat goed te managen is met een CMS als WordPress.

Denk hierbij aan de techniek van uw website (is deze responsive en laden pagina’s snel genoeg) uw websitestructuur (kan de bezoeker gemakkelijk door de website navigeren) en de content (kan de zoekmachine makkelijk achterhalen waar een pagina over gaat).

Al deze factoren spelen een rol in hoe hoog u in Google komt.

Lokaal vindbaar vanaf 199

Maandbudget vanaf 199 Persoonlijk aangewezen SAM specialist Looptijd van 6 t/m 12 maanden Altijd resultaat! Contact opnemen

Externe factoren tips

De externe factoren worden nog wel eens vergeten bij het hoog in Google komen. Vooral met linkbuilding valt er een hoop winst te behalen ten opzichte van uw concurrenten. Deze gebruiken vaak nog achterhaalde technieken, die de website eerder kwaad- dan goed doen. Ook uw activiteit op social media speelt een rol in uw positie in Google. Vergeet dan ook uw externe werkzaamheden niet als u uzelf de vraag stelt ‘hoe krijg ik mijn website hoog in Google?’.

Hoog in Google komen met SAM Online Marketing

Hoog in Google komen lukt alleen door aan alle bovengenoemde punten te voldoen. Deze vergen enorm veel tijd, waarbij u niet de zekerheid hebt dat u het goed uitvoert. Wanneer u SAM Online Marketing inschakelt voor uw zoekmachine optimalisatie, heeft u deze zekerheid wel. Met een team van SEO specialisten buigen wij ons over uw website en zetten wij een uitgebreid internet marketing plan op om uw positie te verbeteren en uw online rendement te vergroten.

Bovenaan komen in zoekmachines met SAM Online Marketing

Ons internet marketing bureau zorgt voor een compleet uitgewerkt plan, waarmee er er samen voor zorgen dat uw website hoog in Google en in andere zoekmachines komt. Hoog in Google komen is een middel om uw doelen te bereiken, maar moet geen doel op zich worden. Om deze reden zetten wij dan ook een gedegen plan uit en geven wij u tips die gericht zijn op het genereren van leads en niet het maximaliseren van het aantal bezoekers. Wij bespreken graag met u hoe u hoog in Google komt. Wilt u meer weten, neem dan vrijblijvend contact op met ons online marketing bureau via 085-3035754!

Contact met een SAM specialist

Vul het contactformulier in en laat u terugbellen door een specialist van SAM om de mogelijkheden te bespreken. Nu online
Doe de gratis SEO Scan
2019 © SAM Online Marketing & Webdesign
Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 30 beoordelingen

Hulp vragen aan SAM

Leg de pijnpunten van uw website bloot met onze SEO scan. SAM Online Marketing heeft een online tool (SEO check) ontwikkelt, waarmee u eenvoudig checkt hoe Google uw website beoordeelt. Laat uw website scannen op content, autoriteit en techniek en zet de eerste stap naar een zoekmachine geoptimaliseerde website.