Meer dan 700 succesvolle klanten
 • Mobile check 1Geen gouden bergen
 • Mobile check 2Concrete doelstellingen
 • Mobile check 3Vlot contact
 • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen
Op de juiste plek op het juiste moment
Binnen 2 minuten jouw prijs!

Ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie op maat.

Ja, ik wil mijn prijs

Instagram Campagne

Hoe zet u een Instagram campagne op? Bij Instagram heeft u diverse mogelijkheden voor het opzetten van campagnes als onderdeel van Instagram marketing. Het is natuurlijk wel belangrijk dat het goed gebeurt zodat u alles eruit kunt halen. Wilt u alles uit uw social media marketing halen en uw Instagram campagne op de ideale manier in laten stellen door een ervaren specialist? Neem dan contact met ons op of lees hieronder verder.

Waarom een Instagram campagne opzetten?

Waarom zou u kiezen voor het opzetten van een campagne op Instagram en niet bijvoorbeeld een SEO campagne om u te richten op zoekmachine optimalisatie? Er wordt ons wel eens gevraagd wat de beste of verstandigste keuze is, maar eigenlijk hoeft er geen keuze gemaakt te worden. Beide soorten campagnes kunnen elkaar alleen maar ondersteunen en versterken. Zo kunt u via Instagram advertenties uw bedrijfsnaam en logo bekender laten worden terwijl u via een SEO campagne weer terugkomt in de zoekresultaten van dezelfde personen. SAM Online Marketing kan u bij beide helpen.

Hoe zet SAM Online marketing een campagne op?

Wij hanteren altijd vijf vaste stappen waarmee we elke campagne op Instagram een succes maken. Bij Instagram marketing is het belangrijk dat u op de juiste momenten en bij de juiste personen zichtbaar bent. Hieronder ziet u de vijf stappen van het opzetten van een Instagram campagne.

 1. Inventarisatie: Deze fase staat in het teken van informatie verzamelen. Wij zullen u van alles vragen over uw bedrijf, de branche en de concurrenten.
 2. Onderzoek: Nu we alles weten over uw bedrijf en wie de concurrenten zijn, is het tijd om onderzoek te doen naar hoe uw concurrenten en andere gelijkwaardige bedrijven hun Instagram marketing inzetten, als zij dit al gebruiken.
 3. Inrichting: Dankzij de eerste twee fases zijn we helemaal op de hoogte en weten we hoe we uw Instagram campagne moeten gaan inzetten en hoe de advertenties eruit moeten gaan zien.
 4. Monitoring: Deze fase komt op een vaste basis terug, net als de volgende. Tijdens de monitoring bekijken we hoe de campagne verloopt en hoe diverse advertenties en berichten presteren. Met deze bevindingen gaan we naar fase vijf.
 5. Optimalisatie: Met de bevindingen uit fase vier passen we de campagne op Instagram aan zodat deze nog beter gaat presteren. Vervolgens gaan we weer terug naar fase 4 en zo blijft het doorgaan tot het einde van de campagne.
instagram campagne

Meer dan alleen Instagram marketing

SAM Online Marketing doet meer dan alleen uw Instagram marketing en campagnes op Instagram. Wij denken proactief mee over hoe we conversies via uw website kunnen verbeteren en wat er beter kan. Onze specialisten beschikken over de juiste kennis om deze aanpassingen door te voeren. Onze specialisten die zich bezighouden met de Instagram campagnes worden ondersteund door designers, programmeurs en online marketing specialisten.

Direct een Instagram campagne laten opzetten

Wilt u direct beginnen met Instagram marketing en een campagne op Instagram laten opzetten door een ervaren specialist? SAM Online Marketing helpt u graag met social media marketing en andere onderdelen van online marketing. Samen zorgen we ervoor dat u meer uit uw social media kanalen en website kan halen. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Contact met ons opnemen

Onze aanpak

Stap 1 Onderzoek
&
analyse
Stap 2 Plan van aanpak
&
strategie
Stap 3 Implementatie
Stap 4 Monitoring
&
optimalisatie
Stap 5 Rapportage
Display mogelijkheden scan

Gericht schieten met hagel! Is dat niet een beetje tegenstrijdig? Dat is het zeker, maar wijmaken het mogelijk.

Een gerichte analyse leidt tot het volgende:

 • Waar moeten we in beeld komen?
 • Hoe moeten we in beeld komen?
 • Waar verwijzen we bezoekers naar door?
 • Hoe drukken we de kosten?

Display is net als Google Ads, alleen dan met een lagere engagement. Maar natuurlijk ookeen veel lagere CPC. Je bereikt veel mensen om op den duur te kunnen oogsten. Wij kunnen niet wachten om te gaan zaaien?

Doe je mee?

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.