Meer dan 700 succesvolle klanten
  • Mobile check 1Geen gouden bergen
  • Mobile check 2Concrete doelstellingen
  • Mobile check 3Vlot contact
  • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen
Op de juiste plek op het juiste moment
Binnen 2 minuten jouw prijs!

Ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie op maat.

Ja, ik wil mijn prijs

Instagram marketing

Gebruik Instagram marketing om meer mensen te bereiken en uw online marketing te ondersteunen. Weet u niet hoe? SAM Online Marketing helpt u hier dan graag bij. Bij ons krijgt u de beschikking over een team dat bestaat uit diverse specialisten die gezamenlijk ervoor zorgen dat u maximale resultaten haalt met behulp van Instagram marketing. Wilt u meer weten over Instagram adverteren of campagnes op Instagram en de meerwaarde die SAM Online Marketing biedt? Lees dan hieronder verder of neem direct contact met ons op.

Contact met ons opnemen

Waarom Instagram marketing inzetten?

Instagram is een platform dat al tijden groeit in het totale aantal gebruikers en dagelijkse gebruikers. Bovendien bieden ze steeds meer mogelijkheden tot adverteren. Stop dus met het zomaar gebruiken van Instagram en maak er effectief gebruik van door middel van Instagram marketing. Naast Instagram zijn er ook andere kanalen die met social media marketing benut kunnen worden en een belangrijk onderdeel kunnen worden van een bedrijfsstrategie. Door op de juiste momenten en op de juiste manieren Instagram marketing te gebruiken kunt u meer conversies genereren.

Instagram campagnes

Voordat u begint met Instagram marketing, of zie het als een eerste stap, is het invullen van het profiel. Zorg voor een scherpe en passende profielfoto en gebruik de beschikbare ruimte van de bio optimaal. Gaat u ook gebruik maken van Instagram Stories in de campagne? Zorg dan ook voor afbeeldingen voor de hoogtepunten. Zo krijgt u een georganiseerd profiel. Weet u niet hoe? Dan kunt u natuurlijk bij een van onze specialisten terecht. Het opzetten van een Instagram campagne is de eerste stap in de wereld van Instagram marketing. Houdt er rekening mee dat Instagram een platform is dat zeer visueel is ingesteld. Zorg dus altijd voor afbeeldingen van hoogwaardige kwaliteit. U kunt het gebruiken voor promotie van producten en blogs op uw website maar ook om aanbiedingen en winacties te laten zien. Daarnaast is Instagram ook een goede plek voor het tonen van uw portfolio. Sommige bedrijven gebruiken Instagram zelfs in zijn geheel als portfolio. Door middel van Instagram marketing wordt uw profiel een verlengstuk van de website en geen apart kanaal.

instagram marketing

Instagram adverteren

Wilt u zo snel mogelijk de juiste mensen bereiken en heeft u een investeringsbudget? Dan is Instagram adverteren het belangrijkste onderdeel van Instagram marketing. Dankzij de vele informatie die Instagram verzamelt, is het mogelijk om heel gericht de juiste personen op het juiste moment te bereiken. Met adverteren op Instagram kunt u het bereik van uw online marketing campagne vergroten en terugkerende bezoekers genereren. Bovendien is het mogelijk om heel nauwkeurig de doelgroep te bepalen aan de hand van diverse gegevens zoals demografische gegevens, interesses en locaties. Instagram biedt zeer uitgebreide mogelijkheden. SAM Online Marketing zorgt dat u deze uitgebreide mogelijkheden optimaal benut.

Direct Instagram marketing uitbesteden

Met behulp van Instagram marketing kunt u op de perfecte manier de juiste personen op het juiste moment bereiken en prikkelen. SAM Online Marketing kan diverse Instagram campagnes voor u opzetten en advertenties beheren waardoor u het maximale uit de marketinginspanningen haalt. Meer weten over Instagram marketing en de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Onze aanpak

Stap 1 Onderzoek
&
analyse
Stap 2 Plan van aanpak
&
strategie
Stap 3 Implementatie
Stap 4 Monitoring
&
optimalisatie
Stap 5 Rapportage
Display mogelijkheden scan

Gericht schieten met hagel! Is dat niet een beetje tegenstrijdig? Dat is het zeker, maar wijmaken het mogelijk.

Een gerichte analyse leidt tot het volgende:

  • Waar moeten we in beeld komen?
  • Hoe moeten we in beeld komen?
  • Waar verwijzen we bezoekers naar door?
  • Hoe drukken we de kosten?

Display is net als Google Ads, alleen dan met een lagere engagement. Maar natuurlijk ookeen veel lagere CPC. Je bereikt veel mensen om op den duur te kunnen oogsten. Wij kunnen niet wachten om te gaan zaaien?

Doe je mee?

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.