Wilt u meer bezoekers op uw website?
Behaal de beste resultaten voor uw business
Adverteren Meer bereik
Optimaliseren Meer bezoekers
Rapporteren Meer conversie
Adviseren Meer kennis

Internet marketing bureau Den Haag

Zoekenden naar een internet marketing bureau  in Den Haag om hoger te komen in Google?  Wij zijn een full service internetbureau in Den Haag. Een van de grootste trends bij bedrijven in Nederland is dat ze gebruik gaan maken van online marketing. Op dit moment houdt 20% zich hiermee bezig. Verwacht wordt dat dit over een jaar of 5 ongeveer 40% is. Dit betekent een verdubbeling. Juist daarom moet u nu de concurrentie voor zijn. Ons bureau helpt u hier vanuit graag mee.

Waarom u moet kiezen voor ons internet marketing bureau in Den Haag

    • Voordeel 1: Wij hebben aantoonbare resultaten behaald voor onze klanten met het hoger klimmen in de zoekmachine. Bezoek de pagina cases om te zien wat we tot nu toe hebben gerealiseerd. Hier kunt u precies zien wat de doelstelling was en wat we hebben bereikt.
    • Voordeel 2: Een combinatie van disciplines bij ons online marketing bureau in Den Haag. Wij zijn specialist op het gebied van webdesign en het verbeteren van de vindbaarheid. Beide onderdelen zijn erg belangrijk voor online lead generatie. Met internet marketing kunt u bezoekers voor uw website realiseren. Met een prachtig, converterend design kunnen deze bezoekers worden omgezet in daadwerkelijke klanten.
    • Voordeel 3: SAM Online Marketing heeft meer dan 5 jaar ervaring in ons vakgebied. Hierdoor hebben we veel kennis en expertise opgedaan en zijn we in staat om elk bedrijf te helpen aan een betere vindbaarheid en meer klanten.

Zo zijn er nog enkele voordelen die typerend zijn voor een samenwerking met ons internet marketing bureau in Den Haag. In de volgende paragraaf kunt u meer lezen over de werkwijze die wij hanteren bij het realiseren van topposities middels zoekmachine optimalisatie (SEO).

Hulp van SAM?

Laat uw gegevens achter en word binnen 24 uur teruggebeld.

Direct contact opnemen

Succes verzekerd met SAM

0+
Teamleden
0%
SAM verhoogt uw conversiepercentage
0+
Succesvolle samenwerkingen met SAM
0
Gemiddelde beoordeling
van onze klanten
 

Werkwijze van ons internet marketing bureau Den Haag

Ons internet marketing bureau in Den Haag werkt altijd volgens een vast stappenplan om de zoekmachine optimalisatie zo effectief mogelijk te maken. Allereerst worden uw wensen telefonisch, bij ons of bij u op kantoor besproken. Aan de hand van een vragenlijst leren we uw organisatie en uw wensen kennen.

Wie zijn uw doelgroepen? Wat zijn uw doelstellingen? Wat zijn de gewenste zoekwoorden voor uw organisatie? Dit soort vragen zijn belangrijk om vooraf met u te bespreken.

Een gericht zoekwoordonderzoek

Na het inventariseren van uw wensen vindt het zoekwoordonderzoek plaats. In dit onderzoek selecteren we de zoekwoorden waarop we uw website bovenaan de zoekresultaten gaan laten ranken. Dit zijn de zoekwoorden die matchen met uw producten en diensten en waar uw bezoekers naar op zoek zijn.

Uiteindelijk ontstaat er een lijst met zoekwoorden. Deze sturen we naar u op.

Vervolgens kunt u feedback geven. Na akkoord op de lijst gaan we aan de slag met het schrijven van de content. Ons internet marketing bureau in Den Haag is hierin gespecialiseerd.

Lokaal vindbaar vanaf 199

Maandbudget vanaf 199 Persoonlijk aangewezen SAM specialist Looptijd van 6 t/m 12 maanden Altijd resultaat! Contact opnemen

Content optimalisatie

De content speelt een cruciale rol bij het verbeteren van uw vindbaarheid in Google met online marketing.

In de content moeten de zoekwoorden waarop u wil scoren worden verwerkt. Ook spelen de verdeling, density, LSI woorden, titels en zo zijn er nog meer onderdelen die hierbij een rol spelen.

Na het schrijven van de content wordt deze geoptimaliseerd, ook wordt de Title en Meta tag ingevoerd en wordt de pagina geoptimaliseerd.

Tegelijkertijd worden er technische onderdelen van de website verbeterd en gaan we aan de slag met een linkbuilding strategie.

Meer informatie over een samenwerking met ons bureau?

Bel dan een SEO specialist van ons full service internetbureau in Den Haag op 085-3035745 of stuur een e-mail naar info@samonlinemarketing.nl.

Ons internet marketing bureau in Den Haag hoopt snel meer klanten voor u te kunnen realiseren!

Contact met een SAM specialist

Vul het contactformulier in en laat u terugbellen door een specialist van SAM om de mogelijkheden te bespreken. Nu online
Doe de gratis SEO Scan
2019 © SAM Online Marketing & Webdesign
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 35 beoordelingen

Hulp vragen aan SAM

Leg de pijnpunten van uw website bloot met onze SEO scan. SAM Online Marketing heeft een online tool (SEO check) ontwikkelt, waarmee u eenvoudig checkt hoe Google uw website beoordeelt. Laat uw website scannen op content, autoriteit en techniek en zet de eerste stap naar een zoekmachine geoptimaliseerde website.