Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
Katakura WBLC

Wat is onze invloed geweest?

Bekijk en lees wat wij voor dit project hebben gedaan.

Katakura WBLC

Bij Katakura WBLC in Amsterdam volg je diverse Nederlands cursussen. Dit taalinstituut is opgezet voor de vele expats die in Amsterdam wonen en op een gerichte wijze Nederlands willen leren. Katakura WBLC biedt beginnerscursussen en meer geavanceerde cursussen in zomer en avond.

Werkzaamheden

 

  • Content creatie en optimalisatie
  • Technische optimalisatie
  • Linkbuilding en autoriteit vergroten
  • Analyse Google Analytics

 

Resultaten

  • Stijging organisch verkeer
  • Verlaging bounce percentage
  • Verhoging aantal leads
  • Diverse nr. 1 posities

De uitdaging

Katakura timmerde al jaren redelijk aan de weg op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Op diverse zoekwoorden werd er zelfs al een top 10-notering behaald. Zoals de gemiddelde zoekmachine optimalisatie fanaat echter weet, is dit zeer knap, maar koop je er niets voor. Buiten de top 5 trek je namelijk nog geen 10% van de potentiële bezoekers aan. Katakura WBLC heeft SAM Online Marketing dan ook ingeschakeld om eindelijk de stap richting de top 3 van Google te maken.

De uitvoering

Katakura WLBC heeft in de loop der jaren flink aan de weg getimmerd op het gebied van autoriteit. Door de lokale populariteit, het veelvuldig gebruik van sociale media en het inzetten van andere lokale middelen, kreeg de website al een goede erkenning van Google. De kunst voor SAM Online Marketing was om deze erkenning op gerichte wijze in te zetten.

Allereerst is de belangrijkste content van de website herschreven, zodat het thema op gestructureerde wijze terugkeerde. Daarbij is ook aandacht besteed aan diverse SEO-technische factoren, zodat ook deze in lijn vielen met het thema. Denk hierbij aan SEO-titels, Meta Descriptions, alt attributen en meer.

Vervolgens is de website qua techniek helemaal rechtgetrokken. Hierbij hebben we behalve bovengenoemde onderdelen gekeken naar zowel performance als crawlability en structuur.

Toen ook dit onderdeel volledig was uitgevoerd, en zowel de content als techniek van de website als een huis stond, zijn wij gefaseerd de autoriteit van de website uit gaan breiden op relevante platforms, met hierbij een gestructureerde en natuurlijke verhouding en anchorteksten.

Resultaten

Ten tijde van het schrijven van deze case (augustus 2019) zijn we pas een aantal maanden onderweg, maar de geinvesteerde tijd heeft ons zeker geen windeieren gelegd!

Doe de gratis SEO Scan
2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button