Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
Koffiebekerbestellen.nl

Wat is onze invloed geweest?

Bekijk en lees wat wij voor dit project hebben gedaan.

Koffiebekerbestellen.nl

Koffiebekerbestellen.nl (bedrijfsnaam Uw Disposables) is een aanbieder van alles wat er komt kijken bij koffie op de werkvloer. Denk hierbij aan duurzame wegwerpbekers en accessoires. Ook is het mogelijk om tegen een marktconforme prijs de artikelen te laten bedrukken, bijvoorbeeld met het bedrijfslogo.

Werkzaamheden

  • Content creatie en optimalisatie
  • Technische optimalisatie
  • Linkbuilding en autoriteit vergroten
  • Analyse Google Analytics

Resultaten

ZoekwoordenPositie:
Plastic bekers (1.800 p/m)5
Kartonnen bekers (700 p/m)2
Koffiebekers (800 p/m)5
Koffiebeker (800 p/m)4
Goedkope koffiebekers (200 p/m)2

De uitdaging

Toen Uw Disposables SAM Online Marketing in 2017 benaderde, was het enige concrete dat er stond een idee. SAM Online Marketing is dan ook ingeschakeld voor het uitwerken van dit idee in een professionele, conversiegerichte webshop, alsmede het verzorgen van de online marketing in de vorm van een zoekmachine optimalisatie campagne.

De uitvoering

Allereerst heeft SAM Online Marketing een professioneel design neergezet. Deze voldoet aan alle technische eisen van Google en is er op gericht een bestelling zo gemakkelijk mogelijk te plaatsen. Hiervoor is uitgebreid onderzoek gedaan in de markt, wat tevens heeft geleid tot de eerste opzet van het zoekwoord-/marktonderzoek.

SAM Online Marketing heeft het zoekwoordonderzoek vervolgens uitgewerkt en de websitestructuur verder vormgegeven op basis hiervan. Op basis van de structuur zijn vervolgens SEO geoptimaliseerde teksten per pagina geschreven, om bezoekers meer inzicht te geven en de zoekmachines de website beter te laten indexeren.

Tot slot is er voor gekozen om de autoriteit van het domein op een gefaseerde wijze uit te breiden, met daarbij het behouden van een juiste anchortekstverdeling en dito verhouding follow/nofollow. In de loop der tijd kunnen de waardes van links flink veranderen, waardoor het linkprofiel op periodieke wijze is opgeschoond. De stand van zaken op het gebied van het aantal verwijzende domeinen is hieronder te zien.

Resultaten

Uw Disposables heeft te maken met een specifieke markt, waarin weliswaar de zoekvolumes laag liggen, maar de verdiensten des te hoger. Hierdoor kan er met relatief weinig bezoekers een hoop omzet gedraaid worden. Dit maakt de concurrentie dan ook niet mals. Anno 2019 heeft dit geleid tot een algehele vindbaarheid van 75%, met onderstaande bezoekersaantallen.

Doe de gratis SEO Scan
2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button