Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
Koffiebekerbestellen.nl (Uw Disposables)

Wat is onze invloed geweest?

Bekijk en lees wat wij voor dit project hebben gedaan.

Koffiebekerbestellen.nl (Uw Disposables)

Koffiebekerbestellen.nl, officiële bedrijfsnaam Uw Disposables, is de groothandel en aanbieder van koffiebekers en andere accessoires voor de koffieautomaat op kantoor. Hier kunt u terecht voor talloze afbreekbare bekers, zowel plastic als karton en papier. Indien gewenst kunnen deze zelfs bedrukt worden met bedrijfslogo.

Werkzaamheden

  • Conversiegericht design
  • Content creatie + optimalisatie
  • Autoriteit + linkbuilding
  • Technische optimalisatie

Resultaten

  • Landelijke vindbaarheid
  • Diverse top 3 posities
  • Stijging organisch verkeer van 600%
  • Bounce rate 50%

De uitdaging

Uw Disposables kwam bij SAM Online Marketing met een idee en een concept. Aan SAM Online Marketing om dit online vorm te geven. De vraag hierin was een moderne website, alsmede de online strategie. Afgezien van deze twee eisen kreeg SAM Online Marketing de vrije hand om dit vorm te geven. Lees hieronder hoe wij dit hebben gedaan!

De uitvoering

Allereerst heeft SAM Online Marketing zich gericht op een uitgebreid marktonderzoek. Hierin kwamen duidelijke kansen op het gebied van zoekmachine optimalisatie naar voren. In overleg met Uw Disposables is hierin een duidelijk zoekwoordonderzoek gedaan. Deze hebben de basis gevormd van de websitestructuur en uiteindelijk ook het design.

De website is vervolgens geheel volgens de technische richtlijnen van Google vormgegeven, waarbij gedacht is aan structuur, crawlability, snelheid en algehele performance. Voor de gevonden zoekwoorden is relevante content geschreven, ook volgens de richtlijnen van Google en de bezoekers in het achterhoofd. Deze teksten zijn zowel wervend als informatief.

Nadat dit fundament was vormgegeven, kon SAM Online Marketing zich richten op het gefaseerd uitbreiden van de autoriteit voor zowel homepagina als hoofdpagina’s van de producten. Door deze duurzame aanpak zijn na verloop van tijd zeer mooie resultaten behaald!

De resultaten

SAM Online Marketing werkt inmiddels al jaren met plezier samen met Uw Disposables. Uw Disposables is een leidende speler op het gebied van koffiebekers geworden en trek honderden relevante bezoekers per maand aan.

Doe de gratis SEO Scan
2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button