Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
Laadkompas

Wat is onze invloed geweest?

Bekijk en lees wat wij voor dit project hebben gedaan.

Laadkompas

Laadkompas is de aanbieder van laadpalen. Het vergelijkt onafhankelijk aanbieders op basis van uw wensen en verbruik en brengt de beste opties in kaart. Voor de beste onafhankelijke deals op het gebied van laadmogelijkheden moet u dan ook bij Laadkompas zijn.

Werkzaamheden

  • Content creatie + optimalisatie
  • Optimalisatie structuur
  • Technische optimalisatie
  • Autoriteit + linkbuilding

Resultaten

  • Diverse topposities
  • 500% stijging organisch verkeer
  • 500+ wekelijkse organische bezoekers
  • Verlaging bouncerate

De uitdaging

Laadkompas was een van de eerdere klanten van SAM Online Marketing. Toen deze vergelijker van Laadpalen bij ons terechtkwam, was ons team nog een stuk kleiner dan het nu is. Toch was de vraag vanuit Laadkompas niet misselijk: topposities op landelijke zoekwoorden. Er werd gemiddeld gescoord op alle laadpaal-gerelateerde zoekwoorden, maar aan ons de taak om dit om te zetten naar topposities!

De uitvoering

Vanuit Laadkompas werden er weliswaar enkele zoekwoorden aangeleverd, maar SAM Online Marketing gaat liever grondig te werk. Wij hebben dan ook zelf een uitgebreid marktonderzoek gedaan, waar diverse relevante toevoegingen uit voortkwamen. Deze zoekwoorden zijn ingedeeld op basis van een heldere categorisatie, waarna er nieuwe landingspagina’s voor geschreven zijn. Op basis hiervan is de website geherstructureerd en heringedeeld. Ook is de website op technisch vlak opnieuw vormgegeven, zodat deze aan alle moderne eisen van Google voldoet.

Het leggen van deze solide basis zorgde voor een indexering van alle belangrijke zoekwoorden en een hogere positie voor de reeds geïndexeerde zoekwoorden. Toch zouden we de oorlog hiermee niet winnen. Het toevoegen van de nodige PK’s aan de motor van Laadkompas was dan ook een vereiste.

Om de website van genoeg autoriteit te voorzien, is er gekozen voor een heldere linkbuildingstrategie: kwalitatieve links naar zowel home- als subpagina’s, met de nadruk op bedrijfsnaam als anchortekst en daarbinnen gericht met zoekwoorden schieten. Dit leidde al snel tot mooie resultaten!

De resultaten

Na een vlot begin en een stabiele middenweg schoot Laadkompas na een aantal maanden ineens door in Google; de strategie was aangeslagen! Dit heeft geleid tot zeer mooie resultaten en genoeg kwalitatieve aanvragen voor Laadkompas!

Doe de gratis SEO Scan
2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button