Sluiten

SAM helpt u met online marketing

Wilt u meer uit uw website halen? Neem vrijblijvend contact op met SAM. U krijgt uitgebreid uitleg en advies over de mogelijkheden

Leads genereren

Leads genereren, ofwel lead generation, betekent het verwerven van potentiële klanten voor uw business en is een welkome (online) tactiek. Het genereren van (online) leads helpt u in contact te komen met een flinke schare aan potentiële klanten. In zowel zakelijke markt (B2B) als particuliere markt (B2C) wordt dit gebruikt als de voornaamste manier om omzet te behalen. Het betreft hier vaak grotere aankopen en uitgaven, die niet direct via uw website gerealiseerd kunnen worden. Vooral voor ZZp-ers en het MKB is het echter belangrijk dat u een juiste tactiek opzet voordat u een lead generatie campagne opzet. Wat zijn bijvoorbeeld de juiste leads? Wat mag een lead per stuk kosten? En bovenal; hoe worden leads gegenereerd? SAM Online Marketing vertelt het u hieronder.

Hoe genereer ik leads?

De hamvraag is natuurlijk: “hoe genereer ik leads?”. Het is een vraagstuk waar iedereen over peinst. Voor de ene partij werkt een business to business (B2B) campagne het beste, waar de andere liever aan online lead generation doet via zijn of haar website. Ongeacht hoe u dit invult, is er één punt dat terug blijft komen; het ‘warm’ houden van uw (potentiële) klanten.

Binnen leadgeneratie is het zaak dat u een dusdanige band opbouwt met uw publiek, dat deze in de toekomst weer bij u terugkomen. Daarbij is het zaak om leads zo snel mogelijk te filteren en een zogeheten customer journey na te bootsen. Offline waren hier voorheen verschillende manieren voor. Toch zijn deze door de onwijze opkomst van het internet wat meer naar de achtergrond verdwenen. Wij concentreren ons in dit stuk op online leads genereren en leadgeneratie via uw website.

Online leadgeneratie via uw website

Leads genereren is tegenwoordig naar een heel nieuw niveau gebracht. De opkomst van professionele, conversiegerichte websites heeft er voor gezorgd dat online leadgeneratie dé manier is om zowel de B2B als de B2C markt aan te spreken.

Er zijn verschillende manieren en middelen om leads te genereren via uw website. Zo kunt u zich richten op diverse online marketing strategieën, zoals zoekmachine optimalisatie voor Google (SEO),e-mail marketing, het laten aanmelden van bezoekers voor een nieuwsbrief, of het schrijven van een blog. Het meest geschikte middel om dit binnen online marketing te realiseren, is door u te richten op zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd.

Zoekmachine optimalisatie om leads te genereren

Zoekmachine optimalisatie is het middel bij uitstek om leads te generen via uw website. U (of een professioneel bureau) zorgt er voor dat u uw website op dusdanige manier optimaliseert voor zoekmachines als Google, dat u terug bent te vinden op de voor u juiste zoektermen. Hiermee trekt u veel meer bezoekers naar uw website dan voorheen, waarbij deze bezoekers ook daadwerkelijk op zoek zijn naar hetgeen u hebt te bieden.

Deze vorm van leadgeneratie biedt u een stabiele vorm van online marketing voor uw bedrijf of organisatie. De zoekvolumes fluctueren op het gros van de zoektermen amper, waardoor u gericht uw bedrijfsvoering hierop aan kunt passen. U creëert een constante toevoer aan leads, waardoor u zich in het vervolg alleen maar hoeft te richten op het converteren van deze leads.

Hulp van SAM?

Laat uw gegevens achter en word binnen 24 uur teruggebeld.

Direct contact opnemen

Succes verzekerd met SAM

Wat wij tot nu toe hebben bereikt
0+
Teamleden
0%
SAM verhoogt uw website conversie en leadgeneratie
0+
Klanten waarmee we succesvol hebben samengewerkt
0
Klanten beoordeling
beoordeeld door 18 klanten
 

Leadgeneratie uitbesteden aan een professional

Al met al is zoekmachine optimalisatie het middel binnen online marketing om uw lead generation te stimuleren. Het is echter lastiger dan het lijkt om dit binnen de kortste keren te realiseren voor uw organisatie. Besteed dit dan ook uit aan een professional. De afgelopen jaren heeft SAM Online Marketing zich verder gespecialiseerd in deze tak van sport en hebben wij ons opgewerkt tot echte SEO specialist. Lees daarom verder over onze werkwijze als u het leads genereren uitbesteedt aan ons bureau.

Hoe genereert SAM Online Marketing leads via mijn website?

Wanneer u SAM Online Marketing inschakelt voor het genereren van leads, zetten wij samen met u een gedegen tactiek op. Ons bureau snapt dat er een gedegen proces voorafgaat aan de daadwerkelijke uitvoering en dat online leadgeneratie per business verschilt. We brengen daarom eerst met u in kaart wat uw exacte doelgroep is, waar zij op zoeken en wat de zoektermen zijn die hierop aansluiten. Deze wordt verder voorgegeven door een content marketing techniek die hier naadloos op aansluit.

SEO Campagne - lokaal vindbaar vanaf 199

Wilt u lokaal gevonden worden in Google? Neem direct contact op en vraag een lokale SEO campagne aan!

Maandbudget van 199
Contact met een SAM specialist
Looptijd van 6 t/m 12 maanden
Garantie om te slagen

Populariteit creëren

Als de content en structuur van uw website volledig staan, is het zaak ons te richten op de volgende stap binnen lead generation; het ‘populair’ maken van uw website. Eigenlijk is dit een paradoxaal verband – u zorgt er namelijk voor dat uw website op genoeg andere plekken op het internet aan populariteit wint en is terug te vinden. Dit allemaal om populariteit/autoriteit binnen de zoekmachine Google te creëren (ook wel zoekmachine optimalisatie of SEO genoemd). De online leadgeneratie van uw business is in sterke mate afhankelijk van dit fenomeen. Toch houden onze diensten hier niet bij op.

Conversie optimaliseren

De laatste stap in het proces van leadgeneratie is het optimaliseren van uw conversie en de kwaliteit van leads. Dit heeft zowel betrekking op het design van uw website als de structuur van uw website. In zowel de B2B als de B2C kant van leads genereren is het niet alleen belangrijk om het aantal leads te vergroten, maar ook de kwaliteit hiervan. Alhoewel u al een flinke filter heeft aangebracht door op de juiste zoektermen te ranken, wilt u ook op uw website zelf nog onderscheid kunnen maken tussen het soort bezoekers. De ene persoon is nog in een oriënterende fase, terwijl de ander juist direct zaken wil doen.

Contact opnemen voor uw lead generatie

Al met al worden uw zorgen binnen het genereren van leads via uw website volledig uit handen genomen. Ons online marketing bureau komt met een gedegen plan, waarbij niet alleen het aantal leads drastisch wordt verhoogd, maar ook de kwaliteit hiervan. Wilt u daarom ook uw online leadgeneratie uitbesteden aan een gedegen internet marketing partner, neem dan vandaag nog contact met ons op via 085 303 5754 of mail ons via info@samonlinemarketing.nl.

Direct meer leads genereren

Ook u kunt direct meer leads genereren. Door uw leadgeneratie uit te besteden aan SAM Online Marketing, creëert u een constante toestroom aan relevante bezoekers, die ook daadwerkelijk op zoek zijn naar uw dienst of product. Uw online leadgeneratie vindt bijna geheel plaats via uw website, waarbij onze tactieken zowel geschikt zijn voor B2B als B2C, van ZZP-ers tot aan het MKB en de wat grotere organisaties.

Wilt u daarom direct in zee met een professional voor uw lead generation, neem dan nu contact met ons op en laat u geheel vrijblijvend adviseren door een specialist van ons bureau.

Contact met een SAM specialist

Vul het contactformulier in en laat u terugbellen door een specialist van SAM om de mogelijkheden te bespreken. Nu online
ZoekwoordenPositie:
meertalige antwoordservice1
Antwoordservice Den Bosch1
Antwoordservice Maastricht1
antwoordservice limburg1
Antwoordservice Tilburg1
wat is klantbeleving1
Meertalige Antwoord service1
Inbound Callcenter-links1
Antwoordservice in Maastricht1
Telefoonservice Centrale1
Telefoonservice Groningen1
Wat is klantbeleving?1
Telefoonservice Eindhoven2
Antwoordservice Eindhoven2
Antwoordservice Utrecht2
directe teleservice2
klantcontact verbeteren2
klant contact verbeteren2
Antwoordservice Amsterdam2
Antwoordservice Rotterdam2
Service telefoon centrale2
Telefoonservice Den Haag2
Telefoonservice Limburg2
klantbeleving3
Telefoonservice Rotterdam3
Telefoonservice vergelijken3
Telefoonservice Utrecht3
Inkomende contacten4
Antwoord service Nederland4
Telefoonservice kiezen4
ultieme klant beleving4
Outbound callcenter Tilburg4
Telefoonservice Amsterdam5
Callcenter Noord Brabant5
klantbeleving verbeteren5
Inbound telefoonservice5
Telefoonservice kosten5
klant contact services5
Antwoordservice 24/76
Inbound callcenter Maastricht6
klantcontact monitor7
Antwoordservice Den Haag7
telefoon services8
Klantcontact8
Nederland antwoord service8
Klantencontactcentrum8
telefoonbeantwoordservice8
inbound callcenter Eindhoven8
telefoonservice9
telefoon service9
Callcenter in Maastricht9
Klant contact10
Telefoonservice 24/710
Callcenter Maastricht10
Callcenter Limburg10

Hulp vragen aan SAM

Administratie en boekhoudkantoren Rotterdam4
Accountantskantoor Nunspeet5
Boekhouder Rotterdam Zuid6
Boekhouder Capelle aan den IJssel8
Accountant Nunspeet7
Accountants Nunspeet9
Boekhouder Vlaardingen10
Administratiekantoor Rotterdam Zuid10
Rotterdam Accountancy10
Boekhouder Delft10
buitenspa leiden1
buitenspa den haag1
buitenspa zoetermeer1
buitenspa rotterdam1
zelf zwembad bouwen zoetermeer2
zwemspa inbouwen2
zwemspa kopen3
jacuzzi kopen rotterdam3
spa kopen4
amerikaanse spa4
spa service nederland10
verhuisbedrijf rotterdam2
verhuisbedrijf Gouda2
verhuisbedrijf apeldoorn2
goedkoop verhuizen2
verhuisbedrijf oegstgeest2
verhuisbedrijf utrecht2
verhuisbedrijf noordwijk2
verhuisbedrijf spijkenisse2
verhuisbedrijf leiden2
verhuisbedrijf katwijk2
verhuisbedrijf Dordrecht2
verhuisbedrijf amersfoort3
verhuizen den haag3
verhuisbedrijf Breda3
verhuisbedrijf lisse2
verhuisbedrijf wassenaar2
verhuisbedrijf capelle aan den ijssel4
verhuizen utrecht4
verhuisbedrijf vlaardingen2
verhuisbedrijf alkmaar3
verhuisbedrijf schiedam3
verhuisbedrijf eindhoven3
studenten verhuisservice4
verhuisbedrijf delft4
verhuisbedrijf Haarlem5
verhuizen amsterdam3
verhuisbedrijf purmerend5
verhuisbedrijf zaandam5
verhuisbedrijf zoetermeer5
verhuizen rotterdam5
verhuislift huren6
verhuisbedrijf nieuw vennep6
Verzuimbeleid betekenis3
Werkplezier verhogen4
Verzuimmanagement op maat4
Werkdruk aanpak6
Duurzame inzetbaarheid betekenis6
Verzuimaanpak6
Strategische Inzetbaarheid6
Verzuimreductie bedrijf7
Ziekteverzuim betekenis8
Verzuim aanpak8
oplossingsgericht verzuimmanagement8
verzuimbeleid opstellen9
Verzuim Betekenis9
casemanagement bij verzuim en re-integratie10
preventief verzuimbeleid10

Doe de SEO Scan