Wilt u meer bezoekers op uw website?
Behaal de beste resultaten voor uw business
Adverteren Meer bereik
Optimaliseren Meer bezoekers
Rapporteren Meer conversie
Adviseren Meer kennis

Leads genereren B2B

Wilt u ook meer B2B leads genereren? Wilt u hierbij van het internet gebruik maken en online deze leads genereren via uw website? Dan is SAM Online Marketing uw aangewezen partij. Uw website kan een enorm goed medium zijn om leads mee te genereren en in contact te komen met potentiële klanten, mits u een gedegen tactiek opzet. Zowel voor ZZP-ers als het MKB zijn er genoeg manieren om online leads te genereren. Voordat u blind aan de slag gaat, is het echter eerst belangrijk uzelf een aantal vragen te stellen. Wat zijn voor u ‘kwalitatieve’ leads? Wat wilt u per lead investeren? Maar de belangrijkste vraag is natuurlijk: HOE genereer ik goede B2B leads?

Hoe genereer ik leads B2B?

Elke B2B ondernemer bijt zich stuk op de vraag: “Hoe genereer ik leads”? Het is een vraagstuk waar zelfs de grootste ondernemingen van tegenwoordig zich op dood staren. Het probleem, en hiermee direct het grote voordeel, is dat de mogelijkheden eindeloos zijn. SAM Online Marketing is echter wel van mening dat het internet, alsmede uw website, tegenwoordig dé manier is om kwalitatief hoogwaardige leads mee te genereren. Toch kunnen ook deze online leads weer op tientallen manieren worden vervaardigd; u kunt een e-mail marketingcampagne opzetten, er zijn tegenwoordig tientallen social media kanalen en u kunt zich regelmatig begeven op fora en gastblogs schrijven. Alhoewel dit allemaal geweldige (hulp)middelen zijn, vallen deze in het niet bij de manier voor het genereren van B2B leads: zoekmachine optimalisatie voor Google, ook wel SEO genoemd.

Leads genereren B2B via zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is het meest geschikte middel om B2B leads mee te genereren. Door uw website te optimaliseren voor zoekmachines als Google, zorgt u er voor dat u op relevante plekken terug bent te vinden, waarbij u alleen bezoekers aantrekt die daadwerkelijk op zoek zijn naar hetgeen u hebt te bieden. Uw conversie ligt hoger dan wanneer u bezoekers via een ander medium aantrekt.

B2B leadgeneratie via Google

Wanneer u B2B leads genereert via zoekmachine optimalisatie voor Google (SEO), kunt u uw bedrijfsvoering hier goed op aanpassen. De zoekvolumes veranderen per maand nauwelijks, waardoor u een goede inschatting kunt maken van het aantal leads dat u via uw website genereert, alsmede de kwaliteit hiervan. Daarbij zijn alle gegevens meetbaar, waardoor er adequaat ingespeeld kan worden op veranderingen binnen de markt.

Online B2B leads genereren door middel van zoekmachine optimalisatie is lastiger dan het lijkt. Besteed dit daarom altijd uit aan een SEO specialist. SAM Online Marketing is de professional om dit voor u te realiseren. Samen met ons online marketing bureau komt u bovenaan in de zoekresultaten van Google.

Hulp van SAM?

Laat uw gegevens achter en word binnen 24 uur teruggebeld.

Direct contact opnemen

Succes verzekerd met SAM

0+
Teamleden
0%
SAM verhoogt uw conversiepercentage
0+
Succesvolle samenwerkingen met SAM
0
Gemiddelde beoordeling
van onze klanten
 

B2B leads genereren met SAM Online Marketing

SAM Online Marketing is uw partij wanneer u denkt dat B2B lead generation het middel is om uw online business kracht bij te zetten. Samen met ons gaat u een gedegen proces in, waarmee u allereerst meer relevante bezoekers naar uw website trekt. Vervolgens zorgen wij er voor dat deze bezoekers ook daadwerkelijk worden omgezet in kwalitatieve leads. SEO wordt vooral in de B2B markt nog flink onderschat. Het is een geweldig medium om online in contact te komen met andere ondernemers die zoeken naar het geen u hebt te bieden.

Lokaal vindbaar vanaf 199

Maandbudget vanaf 199 Persoonlijk aangewezen SAM specialist Looptijd van 6 t/m 12 maanden Altijd resultaat! Contact opnemen

Optimalisatie voor het realiseren van B2B leads

SAM Online Marketing optimaliseert uw website van top tot teen: wij zetten een heldere structuur uit, zorgen dat u bent te vinden op de juiste plekken, vergroten de autoriteit van uw website en bovenal zorgen wij dat u leads genereert door middel van deze bezoekers. Lead generation via uw website die van A tot Z wordt geregeld, waarbij u compleet ontzorgt wordt, en waarbij u de leads alleen nog maar ‘binnen hoeft te tikken’. Klinkt goed toch?

Wilt u daarom ook B2B leads genereren via uw website, neem dan vandaag nog contact met ons op en leg uw case voor aan een specialist.

Direct meer B2B leads genereren met SAM

Ook u kunt direct B2B leads genereren via het internet. Samen met SAM Online Marketing profileert u uzelf binnen de online markt en zorgt u niet alleen voor meer relevant traffic op uw website, maar verhogen wij ook uw conversie. Laat u daarom direct informeren door één van onze specialisten, neem contact met ons op en genereer hoogwaardige B2B leads met SAM!

Contact met een SAM specialist

Vul het contactformulier in en laat u terugbellen door een specialist van SAM om de mogelijkheden te bespreken. Nu online
Doe de gratis SEO Scan
2019 © SAM Online Marketing & Webdesign
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 35 beoordelingen

Hulp vragen aan SAM

Leg de pijnpunten van uw website bloot met onze SEO scan. SAM Online Marketing heeft een online tool (SEO check) ontwikkelt, waarmee u eenvoudig checkt hoe Google uw website beoordeelt. Laat uw website scannen op content, autoriteit en techniek en zet de eerste stap naar een zoekmachine geoptimaliseerde website.