Sluiten

SAM helpt u met online marketing

Wilt u meer uit uw website halen? Neem vrijblijvend contact op met SAM. U krijgt uitgebreid uitleg en advies over de mogelijkheden

Leads genereren via uw website

Tegenwoordig probeert iedereen leads te genereren via zijn of haar website. Dit betekent dat u potentiële klanten werft via het internet. Een medium als een website is het middel bij uitstek om leads mee te genereren. U profileert uzelf online als een autoriteit binnen uw vakgebied, waarmee u met uw business in contact kunt komen met talloze potentiële klanten. Ook in de B2B markt wordt online marketing steeds meer gebruikt om leads te genereren via de website. Het is daarbij zowel geschikt voor ZZP-ers als het MKB. Toch is het belangrijk om eerst meer te weten te komen over lead generation via uw website. Hieronder vertellen wij u er meer over.

Hoe genereer ik leads via mijn website?

Iedereen wil natuurlijk leads genereren via de website. De vraag is alleen: “Hoe doe ik dit?” Zelfs de grootste multinationals buigen zich dagelijks over deze kwestie. Lead generation via de website is natuurlijk een vrij nieuw fenomeen; waar vijftien jaar geleden bijna iedereen alleen maar gebruik maakte van ouderwetse manieren van lead generatie, is dit door de opkomst van het internet en zoekmachines als Google flink verandert.

Gegevens in kaart brengen

Lead generation via uw website heeft een aantal enorme voordelen ten opzichte van het ouderwetse leads genereren. Via het internet is alles namelijk meetbaar. Zo weet u exact hoeveel personen u met uw bericht op Facebook bereikt, maar weet u bijvoorbeeld ook hoeveel mensen er zoeken op zoekterm ‘X’ in Google. Hieronder gaan wij dieper in op de stof en vertellen wij u meer over hoe u online leads genereert via uw website – ook in de B2B markt.