Wilt u meer bezoekers op uw website?
Behaal de beste resultaten voor uw business
Adverteren Meer bereik
Optimaliseren Meer bezoekers
Rapporteren Meer conversie
Adviseren Meer kennis

Leads genereren via uw website

Tegenwoordig probeert iedereen leads te genereren via zijn of haar website. Dit betekent dat u potentiële klanten werft via het internet. Een medium als een website is het middel bij uitstek om leads mee te genereren. U profileert uzelf online als een autoriteit binnen uw vakgebied, waarmee u met uw business in contact kunt komen met talloze potentiële klanten. Ook in de B2B markt wordt online marketing steeds meer gebruikt om leads te genereren via de website. Het is daarbij zowel geschikt voor ZZP-ers als het MKB. Toch is het belangrijk om eerst meer te weten te komen over lead generation via uw website. Hieronder vertellen wij u er meer over.

Hoe genereer ik leads via mijn website?

Iedereen wil natuurlijk leads genereren via de website. De vraag is alleen: “Hoe doe ik dit?” Zelfs de grootste multinationals buigen zich dagelijks over deze kwestie. Lead generation via de website is natuurlijk een vrij nieuw fenomeen; waar vijftien jaar geleden bijna iedereen alleen maar gebruik maakte van ouderwetse manieren van lead generatie, is dit door de opkomst van het internet en zoekmachines als Google flink verandert.

Gegevens in kaart brengen

Lead generation via uw website heeft een aantal enorme voordelen ten opzichte van het ouderwetse leads genereren. Via het internet is alles namelijk meetbaar. Zo weet u exact hoeveel personen u met uw bericht op Facebook bereikt, maar weet u bijvoorbeeld ook hoeveel mensen er zoeken op zoekterm ‘X’ in Google. Hieronder gaan wij dieper in op de stof en vertellen wij u meer over hoe u online leads genereert via uw website – ook in de B2B markt.

Online lead generation met uw website: hét middel

Online lead generation via de website gaat er tegenwoordig heel anders aan toe dan vroeger. Waar men voorheen op het internet vooral zocht via startpagina’s, valt het marktaandeel van zoekmachines als Google tegenwoordig niet meer te ontkennen. Ruim 96% van de internetgebruikers maakt dagelijks van deze zoekmachine gebruik. Daarbij worden websites steeds commerciëler en professioneler, waardoor het genereren van leads goed via dit medium plaats kan vinden. Toch zijn er verschillende manieren om dit te bereiken.

Tactieken en technieken

Er zijn tientallen tactieken en technieken te bedenken om leads via de website te genereren. Deze leads kunt u onder andere verkrijgen door de adverteren op sociale media, door een goede e-mailmarketing campagne op te zetten of door u te begeven op fora en hier problemen op te lossen. Alhoewel dit allemaal prima manieren zijn om resultaat te behalen, zweren wij bij hét middel van tegenwoordig: zoekmachines optimalisatie, ofwel SEO. In zowel de B2B als B2C markt is dit de manier om een groot bereik te hebben, zonder dat de kwaliteit van de leads hieronder hoeft te lijden.

Hulp van SAM?

Laat uw gegevens achter en word binnen 24 uur teruggebeld.

Direct contact opnemen

Succes verzekerd met SAM

0+
Teamleden
0%
SAM verhoogt uw conversiepercentage
0+
Succesvolle samenwerkingen met SAM
0
Gemiddelde beoordeling
van onze klanten
 

SEO om leads te genereren

Wanneer u aan online lead generation via de website wilt doen, is SEO een goede manier om dit te realiseren. De tactiek die u hier uitvoert, is zorgen dat u in Google bent te vinden op de voor u relevante trefwoorden/zoektermen. De zoekvolumes van zoektermen in Google fluctueren nauwelijks, waardoor u uw bedrijfsvoering goed af kunt stemmen op het mogelijk te behalen resultaat. Op den duur zorgt u voor stabiele bezoekersaantallen op uw website, waarmee u in dit proces kwalitatieve leads kunt genereren. Ook voor ZZP-ers en bedrijven uit het MKB zijn deze zoekvolumes zeer stabiel.

Alhoewel zoekmachine optimalisatie een zeer goede manier is voor online lead generatie, kan lang niet iedereen dit succesvol implementeren in zijn of haar bedrijfsvoering. Wanneer u een heldere tactiek op wilt zetten om hoger in Google te komen, wordt het aangeraden dit uit te besteden aan een professional. SAM Online Marketing is de professional om een succesvolle lead generation campagne op te zetten via uw website. Lees direct verder over onze diensten op het gebied van SEO.

Leads genereren via uw website met SAM Online Marketing

Wilt u leads genereren via de website, dan is SAM Online Marketing uw aangewezen professional. Samen met u gaan we een uitgebreid proces in, waarbij uw wensen en doelen vormgegeven moeten worden. De leadgeneratie van uw website stemmen we geheel af op uw business, waardoor u alleen kwalitatieve leads genereert.

Lokaal vindbaar vanaf 199

Maandbudget vanaf 199 Persoonlijk aangewezen SAM specialist Looptijd van 6 t/m 12 maanden Altijd resultaat! Contact opnemen

Onze werkwijze

Stap één in het online genereren van leads door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) ligt in het bepalen van uw doelgroep en het zoeken naar zoekwoorden die hierop aansluiten. Vervolgens wordt er een sitestructuur bepaald, waar de zoekwoorden vervolgens in worden geïmplementeerd. Wanneer alle content geschreven is en uw website compleet is vormgegeven, gaan wij werken aan de autoriteit van uw website. Google zal u namelijk alleen maar erkennen wanneer u een hoge populariteit vertegenwoordigt. SEO optimalisatie is een proces waar een hoop arbeidsuren in gaan zitten.

Conversie optimaliseren

Toch houden onze diensten hierbij op. Bovengenoemd proces is een hele beknopte samenvatting waarmee bezoekers worden gegenereerd. Hiermee genereert u echter nog niet genoeg leads via uw website. Hiervoor moet ook de conversie op uw website worden geoptimaliseerd. Onze specialisten analyseren uw website constant en trekken aan de touwtjes wanneer er een kans ontstaat om meer leads te kunnen genereren.

Meer weten?

Al met al komt ons bureau met een gedegen plan, waarmee uw online marketing van A tot Z uit handen wordt genomen. Allereerst filteren wij de juiste potentiële klanten eruit, waarna wij deze naar uw website trekken. Vervolgens worden deze overtuigd en op een subtiele manier gestimuleerd actie te ondernemen. Hiermee genereert u kwalitatieve leads, waarmee u uw business kracht bij kunt zetten. Klinkt deze tactiek goed, of wilt u meer weten over onze diensten, neem dan vandaag nog contact met ons op en genereer samen met ons leads via uw website.

Direct leads via uw website genereren!

Wilt u ook direct meer leads genereren via uw website? Dan is SAM Online Marketing uw specialist bij uitstek. Ga samen met ons een proces in waar u niet alleen uw online doelgroep aanspreekt, maar deze ook op een gedegen manier omzet in kwalitatieve leads. Samen met u zetten wij een plan op waarmee u online succes gaat boeken. Wilt u b2b leads genereren, of wilt u zich juist richten op de business to consumer markt? Wij helpen u er graag bij.

Neem daarom vandaag nog contact met ons op en genereer meer leads via uw website!

Contact met een SAM specialist

Vul het contactformulier in en laat u terugbellen door een specialist van SAM om de mogelijkheden te bespreken. Nu online
Doe de gratis SEO Scan
2019 © SAM Online Marketing & Webdesign
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 35 beoordelingen

Hulp vragen aan SAM

Leg de pijnpunten van uw website bloot met onze SEO scan. SAM Online Marketing heeft een online tool (SEO check) ontwikkelt, waarmee u eenvoudig checkt hoe Google uw website beoordeelt. Laat uw website scannen op content, autoriteit en techniek en zet de eerste stap naar een zoekmachine geoptimaliseerde website.