Meer dan 700 succesvolle klanten
  • Mobile check 1Geen gouden bergen
  • Mobile check 2Concrete doelstellingen
  • Mobile check 3Vlot contact
  • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen

Laat jij online
kansen liggen?

Vooruitgang start bij een goede analyse.
Ontvang binnen no-time een website analyse van SAM

Linkbuilding België

Wilt u ook online vindbaar worden in België? Dan is linkbuilding in België niet onverstandig! Linkbuilding is een van de bekendste technieken op het gebied van Search Engine Optimization (SEO). Wanneer linkbuilding in België correct wordt uitgevoerd, kunt u hoog in de zoekresultaten belanden. Wordt deze techniek verkeerd uitgevoerd, kan dit echter tot averechts resultaten leiden. Om die reden is het aan te raden om linkbuilding in België aan een expert als SAM Online Marketing uit te besteden.

Wat is linkbuilding in België precies?

Linkbuilding is het actief vergaren van links naar uw eigen website. Het linkprofiel van een website bepaalt namelijk grotendeels welke positie de website in de zoekresultaten krijgt. Eigenlijk heeft een link veel weg van een stem op uw website. Iemand geeft door middel van een link aan dat uw website interessant is. Het algoritme van Google gebruikt het aantal links dus om te beoordelen hoe interessant en betrouwbaar uw website is. Echter, niet alleen aantallen spelen een rol bij linkbuilding, ook in België. Belangrijk is ook dat de links vanaf een betrouwbare website komen. Ook relevantie speelt een rol. Hoe meer kwalitatieve links, hoe hoger de autoriteit van uw website zal worden. Kiest u voor linkbuilding in België uitbesteden aan SAM Online Marketing? Dan gebruiken wij alleen de meest geschikte voor uw linkbuilding campagne.

Linkbuilding

Waarom linkbuilding in België interessant kan zijn

Linkbuilding in België kan ook voor Nederlandse websites interessant zijn. U bereikt op deze manier een afzetmarkt die u anders waarschijnlijk helemaal niet zou bereiken. Linkbuilding in België uitbesteden aan een ervaren SEO bureau kan u helpen om topposities in de zoekresultaten te bemachtigen. Doordat wij een groot netwerk hebben, zijn we in staat om snel kwalitatieve en relevante links te vergaren.

Verschillende soorten links

Een goed linkprofiel bestaat uit verschillende soorten links. Toen het algoritme van Google nog niet zo uitgebreid was, kon een specialist simpelweg tientallen startpagina links vergaren. Tegenwoordig is het belangrijk dat uw linkprofiel zo organisch mogelijk overkomt. Een deel van uw links mag nog steeds afkomstig zijn van startpagina’s, maar het is wel van belang dat deze sites relevant zijn en een hoge waarde hebben. Links vanuit gastblogs zijn een uitstekende manier om een link te omringen met relevante content. Ook is het verstandig om een aantal links op social mediakanalen te plaatsen.

Start direct jouw winstgevende SEO campagne

Zo snel mogelijk op nummer 1 in Google staan? Neem direct contact op met onze marketing specialist!

Conversie medewerker
Jake Stamenkovic

Online marketing specialist

Linkbuilding uitbesteden aan een bureau

Hierboven hebben we de basis van linkbuilding in België uitgelegd. Er komt echter nog meer bij linkbuilding kijken. Zo is het bijvoorbeeld van belang dat de links niet allemaal afkomstig zijn vanaf hetzelfde IP-adres of uit hetzelfde subnet. Dat kan voor Google namelijk een indicatie zijn dat de links gekocht zijn. Dit wil de zoekmachine voorkomen. Als de zoekresultaten te eenvoudig te beïnvloeden zijn, zal de zoekmachine namelijk minder nauwkeurige resultaten geven. Kies je voor linkbuilding uitbesteden aan een expert als SAM Online Marketing? Dan kunt u er zeker van zijn dat uw linkprofiel natuurlijk overkomt. Daardoor loopt u geen risico op een Google Penalty. Bovendien weten wij precies op welke zoekwoorden we u het best kunnen laten scoren door linkbuilding in België. Uw linkbuilding in België uitbesteden aan een ervaren SEO specialist of bureau is dus niet onverstandig!

Overlegt u graag met een expert?

Krijgt u graag een goed beeld van wat wij als SEO bureau voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek met een expert! Wij vertellen u graag waarom SAM Online Marketing dé specialist in linkbuilding in België is en welke resultaten u kunt verwachten.

Linkbuilding bureau
beoordeling SAM beoordeling SAM