Meer dan 700 succesvolle klanten
  • Mobile check 1Geen gouden bergen
  • Mobile check 2Concrete doelstellingen
  • Mobile check 3Vlot contact
  • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen
Meer dan 900 klanten! SEO uitbesteden aan specialisten Snel online en resultaat

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten hoe je ervoor staat.

Dienstpagina / Landingspagina - SEO Scan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Linkbuilding België

Wilt u ook online vindbaar worden in België? Dan is linkbuilding in België niet onverstandig! Linkbuilding is een van de bekendste technieken op het gebied van Search Engine Optimization (SEO). Wanneer linkbuilding in België correct wordt uitgevoerd, kunt u hoog in de zoekresultaten belanden. Wordt deze techniek verkeerd uitgevoerd, kan dit echter tot averechts resultaten leiden. Om die reden is het aan te raden om linkbuilding in België aan een expert als SAM Online Marketing uit te besteden.

Wat is linkbuilding in België precies?

Linkbuilding is het actief vergaren van links naar uw eigen website. Het linkprofiel van een website bepaalt namelijk grotendeels welke positie de website in de zoekresultaten krijgt. Eigenlijk heeft een link veel weg van een stem op uw website. Iemand geeft door middel van een link aan dat uw website interessant is. Het algoritme van Google gebruikt het aantal links dus om te beoordelen hoe interessant en betrouwbaar uw website is. Echter, niet alleen aantallen spelen een rol bij linkbuilding, ook in België. Belangrijk is ook dat de links vanaf een betrouwbare website komen. Ook relevantie speelt een rol. Hoe meer kwalitatieve links, hoe hoger de autoriteit van uw website zal worden. Kiest u voor linkbuilding in België uitbesteden aan SAM Online Marketing? Dan gebruiken wij alleen de meest geschikte voor uw linkbuilding campagne.

Contact met ons opnemen

Waarom linkbuilding in België interessant kan zijn

Linkbuilding in België kan ook voor Nederlandse websites interessant zijn. U bereikt op deze manier een afzetmarkt die u anders waarschijnlijk helemaal niet zou bereiken. Linkbuilding in België uitbesteden aan een ervaren SEO bureau kan u helpen om topposities in de zoekresultaten te bemachtigen. Doordat wij een groot netwerk hebben, zijn we in staat om snel kwalitatieve en relevante links te vergaren.

Verschillende soorten links

Een goed linkprofiel bestaat uit verschillende soorten links. Toen het algoritme van Google nog niet zo uitgebreid was, kon een specialist simpelweg tientallen startpagina links vergaren. Tegenwoordig is het belangrijk dat uw linkprofiel zo organisch mogelijk overkomt. Een deel van uw links mag nog steeds afkomstig zijn van startpagina’s, maar het is wel van belang dat deze sites relevant zijn en een hoge waarde hebben. Links vanuit gastblogs zijn een uitstekende manier om een link te omringen met relevante content. Ook is het verstandig om een aantal links op social mediakanalen te plaatsen.

Linkbuilding uitbesteden aan een bureau

Hierboven hebben we de basis van linkbuilding in België uitgelegd. Er komt echter nog meer bij linkbuilding kijken. Zo is het bijvoorbeeld van belang dat de links niet allemaal afkomstig zijn vanaf hetzelfde IP-adres of uit hetzelfde subnet. Dat kan voor Google namelijk een indicatie zijn dat de links gekocht zijn. Dit wil de zoekmachine voorkomen. Als de zoekresultaten te eenvoudig te beïnvloeden zijn, zal de zoekmachine namelijk minder nauwkeurige resultaten geven. Kies je voor linkbuilding uitbesteden aan een expert als SAM Online Marketing? Dan kunt u er zeker van zijn dat uw linkprofiel natuurlijk overkomt. Daardoor loopt u geen risico op een Google Penalty. Bovendien weten wij precies op welke zoekwoorden we u het best kunnen laten scoren door linkbuilding in België. Uw linkbuilding in België uitbesteden aan een ervaren SEO specialist of bureau is dus niet onverstandig!

Overlegt u graag met een expert?

Krijgt u graag een goed beeld van wat wij als SEO bureau voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek met een expert! Wij vertellen u graag waarom SAM Online Marketing dé specialist in linkbuilding in België is en welke resultaten u kunt verwachten.

Ons werk

20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken
20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken

Jouw specialisten

Mimas Linkbuilding specialist
Pim Online marketing specialist
Ali Google Ads specialist
Callisto Data analist / Conversie specialist
Maak kennis met het team
Meet jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

  • Premium analyse
  • Uitgevoerd door echte specialisten
  • Analyse van on-page, techniek en autoriteit
  • Concrete verbeterpunten

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hier zijn wij ontzettend trots op

“Webshop 10 jaar geleden gestart. In die 10 jaar zijn er heel veel zaken binnen Google veranderd waar ik absoluut geen verstand van had. Hierdoor waren wij echt in vindbaarheid gezakt. Echt geen idee hoe dit aan te pakken.

Met SAM Online Marketing vanaf het eerste moment een goed contact, leuk jong team!. Deskundig advies gekregen. Er zijn direct duidelijke afspraken gemaakt en de daarin aangegeven doelstellingen zijn inmiddels ruim gehaald!

Wij kregen iedere maand een rapportage toegestuurd met de behaalde resultaten. Zeer tevreden over Sam Online Marketing!”

- Anne, Jut & Juul Lifestyle for kids