Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
MvR Schilderwerken

Wat is onze invloed geweest?

Bekijk en lees wat wij voor dit project hebben gedaan.

MvR Schilderwerken

MvR Schilderwerken is de schilder van Utrecht en omgeving. Schilder Martheyn is werkzaam in heel de regio Utrecht en is zowel in zowel als winter in te schakelen, voor zowel binnen als buiten. Daarbij maakt deze schilder gebruik van een unieke burenkorting. Woonachtig in de omgeving van Utrecht, en uw huis of bedrijfspand geschilderd dient te worden. Dan weet u Martheyn te vinden!

Werkzaamheden

 

  • Content creatie en optimalisatie
  • Technische optimalisatie
  • Linkbuilding en autoriteit vergroten
  • Analyse Google Analytics

 

Resultaten

  • Stijging organisch verkeer
  • Regionale topposities
  • 54% bounce rate organische t.o.v. 70% gemiddeld

De uitdaging

MvR Schilderwerken was al een goede bekende van SAM Online Marketing, daar onze webdesign kant in het verleden al is ingeschakeld voor het vormgeven van een professionele website. Toen de website eenmaal online was, moesten er natuurlijk wel relevante bezoekers aangetrokken worden. Door de relatief hoge advertentiekosten in verhouding tot de verdiensten binnen deze branche, hebben wij ervoor gekozen om een SEO traject in te zetten.

De uitvoering

Aangezien SAM Online Marketing de website van MvR Schilderwerken zelf heeft gemaakt, stond er al een goede basis op technisch gebied. Aangezien wij werken volgens een vaste werkwijze, hebben wij wel allereerst de techniek van de website geanalyseerd en waar nodig verder geoptimaliseerd. Vervolgens zijn wij ons uitgebreid gaan verdiepen in de markt en de mogelijkheden, waarbij we ook de online concurrentie hebben doorgelicht.

Na goedkeuring van het plan van aanpak, zijn wij vervolgens de website in gaan richten op basis van de online vraag en kansen. Toen het gehele on-page gedeelte vervolgens was vormgegeven, konden wij gefaseerd de autoriteit van de website uitbreiden. We zijn op zoek gegaan naar online kansen en platforms, zowel lokaal als regionaal, waarbij we de autoriteit van de website gefaseerd hebben uitgebreid, volgens de vaste SAM-strategie.

Resultaten

Alhoewel het SEO-traject nog zeker niet af is, zijn er tot op heden mooie resultaten behaald, waar diverse mooie resultaten uit voort zijn gekomen. Aangezien wij voor 100% transparantie zijn, laten wij u dan ook graag enkele van deze mooie resultaten zien in de grafiek hierboven.

Doe de gratis SEO Scan
2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button
Gratis SEO Scan

Doe de gratis SEO Scan!