Wilt u meer leads via uw website? Gratis Website Scan
Wij bij SAM zijn gespecialiseerd in
SEO en SEA
Webdesign + Conversie
Content Marketing + Sociale Media

Check uw website met de SEO scan!

Leg de pijnpunten van uw website bloot met onze SEO scan. SAM Online Marketing heeft een online tool (SEO check) ontwikkelt, waarmee u eenvoudig checkt hoe Google uw website beoordeelt. Laat uw website scannen op content, autoriteit en techniek en zet de eerste stap naar een zoekmachine geoptimaliseerde website. U heeft daarbij de keuze uit twee mogelijkheden:

  • Gratis SEO SCAN
  • Premium SEO SCAN

Hoe ziet de SEO scan eruit?

Zoals u hierboven kunt zien, beoordelen zowel de gratis SEO scan als de Premium SEO scan uw website volgens drie voorname punten, geheel volgens de richtlijnen van zoekmachines als Google. De online tool brengt een analyse uit op basis van content, autoriteit en techniek. Waar de gratis SEO check uw website op hoofdpunten analyseert, zal de premium scan echt elk pijnpunt blootleggen en niets aan het toeval overlaten.

Content

De SEO scan beoordeelt uw website op een aantal voor Google essentiële onderdelen. Denk hierbij aan zoekwoorden + zoekwoorddichtheid en het gebruik van dubbele content. De premium check zal bovendien een rapport uitbrengen over diverse andere factoren, zoals het gebruik van headings en alt tags. Daarbij worden ook (potentiële) nieuwe zoekwoorden geanalyseerd.

Autoriteit

Buiten het in kaart brengen van content, zal uw website worden gescand op autoriteit, die wordt bepaald op basis van het aantal- en de kwaliteit van inkomende links. U wordt uitgebreid ingelicht over de score van zowel uw homepagina als het gehele domein, op basis van de statistieken van 3 essentiële tools. Tevens wordt gekeken naar het totaal aantal links, domeinen, IP-adressen en subnets.

Techniek

De SEO scan zal tevens de techniek van uw website meenemen, wat essentieel is voor de manier waarop zoekmachines als Google uw website indexeren. Tevens heeft het een positieve werking op het bezoekersgedrag. De quickscan zal onder andere kijken naar de websitesnelheid, diverse indexeringsstatistieken, codes en scripts.

Gratis Website Scan

Laadtijd
Code vs tekst
Gebruikte scripts
Direct gratis scannen

Lokaal vindbaar vanaf 199

Maandbudget vanaf 199,- Persoonlijk aangewezen SAM specialist Looptijd van 6 t/m 12 maanden Altijd resultaat!
Contact opnemen
Doe de gratis SEO Scan
2019 © SAM Online Marketing & Webdesign
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 35 beoordelingen

Hulp vragen aan SAM

Leg de pijnpunten van uw website bloot met onze SEO scan. SAM Online Marketing heeft een online tool (SEO check) ontwikkelt, waarmee u eenvoudig checkt hoe Google uw website beoordeelt. Laat uw website scannen op content, autoriteit en techniek en zet de eerste stap naar een zoekmachine geoptimaliseerde website.