Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
Online Energie Vergelijker

Wat is onze invloed geweest?

Bekijk en lees wat wij voor dit project hebben gedaan.

Online Energie Vergelijker

Online Energie Vergeiljker is één van de best bezochte energie vergelijkers op het web. Jaarlijks stappen duizenden personen over op een andere energieleverancier via deze website. Online Energie Vergelijker wil niet alleen de goedkoopste energieleveranciers in kaart brengen, maar wil ook een totaalplaatje schetsen van de kosten omtrent energie en hoe jouw energierekening wordt opgebouwd. Met de onafhankelijke energievergelijker-tool kun je niet alleen zien welke energietarieven andere energieleveranciers hanteren en welke kortingen er zijn, maar je kunt specifiek bekijken welke energieleverancier de beste tarieven voor jouw unieke situatie biedt!

Werkzaamheden

  • Strategisch Plan van Aanpak opstellen
  • Adviserende rol on-page
  • Adviserende rol techniek
  • Uitvoering linkbuilding en vergroten autoriteit

Resultaten

  • 300% stijging organisch verkeer
  • Meer dan 90% top 10 posities
  • 30.000+ maandelijkse organische bezoekers
  • Verveelvoudiging outclicks

Uitdaging

Online Energie Vergelijker heeft in de loop der jaren flink aan de weg getimmerd, ook op het gebied van SEO. Via Google worden maandelijks tienduizenden organische bezoekers aangetrokken. Toch is dit niet genoeg. Online Energie Vergelijker heeft SAM Online Marketing dan ook ingeschakeld om de krachten te bundelen en de strategische taak van het In-House SEO team uit handen te nemen. SAM Online Marketing dient als de uitzetter van de SEO strategieën, waarbij het In-House SEO team een ondersteunende rol heeft.

Uitvoering

Om het project Online Energie Vergelijker tot een goed einde te brengen, is een heldere taakverdeling gemaakt. SAM Online Marketing verzorgt de linkbuilding in zijn geheel en draagt verbeterpunten aan op het gebied van content en techniek, wat vervolgens door het In-House SEO team wordt uitgevoerd.

Op het gebied van autoriteit waren vooral verbeterpunten te halen. Weliswaar was er voldoende ‘pure’ autoriteit, maar deze was nog niet op de juiste manier ingericht. De anchorteksten dienden in het thema van de website te vallen en er diende meer variatie te worden aangebracht in het linkprofiel. SAM Online Marketing heeft het anchortekstprofiel rechtgetrokken (zie overzicht hieronder) en heeft ervoor gezorgd dat er meer diversiteit in het linkprofiel werd aangebracht: Directories, blogs, artikelen, persberichten, partnerpagina’s, bedrijvenpagina’s en andere strategische links. Al deze links zijn op een zo gefaseerd mogelijke wijze aangemeld.

Resultaten

Na enkele maanden samenwerking heeft SAM Online Marketing al enige respectabele resultaten behaalt. Zo is het zoekwoord ‘energie vergelijken’, goed voor ruim 100.000 maandelijks zoekvolume, inmiddels opgeklommen tot plek 7. Verder is inmiddels meer dan 90% van de zoekwoorden in de top 10 terechtgekomen. Dit heeft voor een totale zichtbaarheid van 88% gezorgd!

Doe de gratis SEO Scan
2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button