Online marketing Groningen

Samen vooruit, samen winnen

Als je erbij stilstaat is het best logisch dat bedrijven een online marketing bureau in Groningen zoeken. Als grootste stad in de provincie is dit de place to be wanneer jij je business wilt zien groeien. Gelukkig heeft het internet nog veel meer te bieden, omdat het niet gebonden is aan een bepaalde plek.

Zo kun jij rustig je webshop beheren met online marketing in Groningen, maar bedoeld voor heel Nederland. In de handen van de juiste online marketing specialist brengen al jouw investeringen minimaal het dubbele terug op de lange termijn. Er zijn verschillende manieren om dit te doen en het is het beste om een expert in te schakelen om erachter te komen wat in jouw branche het beste werkt.

Beter zichtbaar op het internet!

Velen hebben de overstap naar de digitale wereld al gemaakt met behulp van een online marketing professional. Meer dan de helft van de bedrijven zijn tegenwoordig ook actief op het internet. Het aantal mensen wat het internet regelmatig gebruikt ligt nog hoger, zo rond de 80%. Het zal je daarom niet verbazen dat de diensten van ons online marketing bureau in Groningen steeds meer in trek raken.

Wij werken voor bedrijven uit heel de regio voor online marketing uitbesteden in Groningen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Leeuwarden, Heerenveen, Assen en Enschede

Wat brengt een online marketing bureau in Groningen jou?

Om de keuze te maken voor je online marketing uit te besteden aan een bureau in Groningen moet je eerst weten wat het jou te bieden heeft. Er is vaak onduidelijkheid over het onderwerp online marketing, maar wat brengt het jou eigenlijk? In eerste instantie kun je denken aan bezoekers. Toch zegt dit niet alles. Iets als branding is lastig om uit te drukken in een waarde, dus wat heb je er dan voor over?

Daarom is het handig om te kijken in termen als RoI, ofwel Return on Investment. Vanuit de ervaring zien we dat de meeste ondernemers het niet uitmaakt wat de kosten zijn, zolang de euro’s maar de juiste kant op rollen. Een investering noemen we dat. En zo moet je je online marketing campagne van je specialist ook zien. Het is een investering om in de toekomst een succesvolle website te hebben, hoog in de zoekmachines.

De strategie van ons digital marketing bureau moet waterdicht zijn. Te veel fouten en de professional verliest kostbare tijd. Een goed plan van aanpak gebaseerd op jouw zoekwoorden en concurrentie scheelt al een hoop. Het heeft ook de juiste online marketing specialist van ons bureau in Groningen nodig om echt vruchten af te werpen.

Online Marketing specialisten Ali en Jake

Expertise nodig voor jouw online marketing?

Onze specialisten geven je advies op maat waarmee jij boven jouw concurrenten uit stijgt!

Advies van een expert bij online marketing uitbesteden Groningen

Onze online marketing deskundige merkt dat sommige ondernemers zeker geïnteresseerd zijn in online marketing en toch niet durven te investeren. Na een gesprek komen we er dan achter dat dit komt omdat het voor hen nog onduidelijk is welke keuzes ze hebben en wat online marketing in Groningen van ons bureau überhaupt inhoudt.

Om hier meteen korte metten mee te maken geven we altijd de optie om vrijblijvend advies in te winnen. Dit is helemaal gericht voor jouw business, zonder dat je er iets aan kwijt bent. Ondersteund door meer kennis van zaken in de digital marketing wereld hebben ze inmiddels genoeg reden om wel de investering te doen. Zo heeft SAM Online Marketing in Groningen al veel bedrijven kunnen helpen aan een betere online vindbaarheid.

Start direct jouw winstgevende SEO Campagne

Wat is SEO eigenlijk?

Om je alvast een begin te geven gaan we hier in op een paar belangrijke onderdelen van online marketing in Groningen. De eerste daarvan is SEO, wat de afkorting van zoekmachine optimalisatie is. Aan de hand van de content op je website (de teksten, omschrijvingen etc.) maar ook met waardevolle verwijzingen van andere websites (links) stijg je in de organische zoekresultaten. Dit is het gedeelte wat bedoeld is voor de niet adverteerders.

Kan ik ook Google Ads doen?

Dan komen we ook gelijk uit bij het betaalde gedeelte. Via Google Ads kun je snel bovenaan de zoekmachine komen, maar het heeft ook een prijskaartje. Gelukkig valt er een hoop in stellen in de online marketing campagnes die Google Ads aanbiedt, waarmee je gaandeweg een steeds beter beeld krijgt van je bezoekers. Je kunt het instellen overlaten aan ons internet marketing bureau. Uiteindelijk zoom je in op de juiste doelgroep samen met een online marketing expert. Na verloop van tijd merk je dat de RoI steeds hoger wordt per geïnvesteerd bedrag. Dit komt omdat de meetwaardes betrouwbaarder worden naarmate je meer data hebt om het op te baseren.

Ons werk

GC Biotech Cases afb 4

Meer dan 2.000 maandelijkse bezoekers!

GC Biotech

AJM van Houdt

Een stijging van 683% in organisch verkeer

A.J.M. van Houdt

De Wit hekwerken

4.000+ bezoekers per maand

De Wit Hekwerken

Laat de specialist van tevoren een website scan doen

Een website scan geeft een goed beeld van hoe je website er nu voor staat. Laat deze door een specialist van ons online marketing bureau in Groningen doen. Aan de hand hiervan komen al meteen goede kansen aan het licht waar de expert mee kan werken. Bovendien geeft het je genoeg informatie om een goed gesprek aan te gaan of te sparren over welke diensten nodig zijn om hier het meeste uit te halen.

Wanneer je eenmaal een goed beeld hebt van de stand van zaken en wat je wilt met het verbeteren van de online vindbaarheid kunnen we beginnen. Je kunt ervoor kiezen om online marketing uit te besteden aan ons bureau in Groningen.

SAM Online Marketing Groningen: vaste contactpersoon en duidelijke werkwijze

De werkwijze bepaalt het tempo waarin de doelen behaald worden. Een omslachtige werkwijze van een internet marketing bureau resulteert in vertraagde resultaten. Iets waar geen enkele ondernemer op zit te wachten natuurlijk. Om ervoor te zorgen dat alles volgens plan verloopt maakt de expert een plan van aanpak gericht op jouw wensen binnen de online marketing in Groningen.

In deze aanpak zitten onder andere een zoekwoordonderzoek en een concurrentieonderzoek. Toch is een goed plan van aanpak beperkt in de effectiviteit als de communicatie niet goed is. Bij SAM Online Marketing in Groningen krijg je een vast contactpersoon. Dit is wel zo prettig als je contactformulieren het niet meer doen of als je zelf per ongeluk een fout hebt gemaakt in je webshop. Via de korte lijnen valt alles snel aan te pakken en kunnen we inspringen op actuele buitenkansen waar nodig. Met een online marketing specialist als je vaste contactpersoon weet je altijd bij wie je moet zijn als je nieuwe ideeën over de online marketing hebt.

SEO Specialist

Samen winnen met online marketing?

Waarom staat je website nog niet bovenaan in Google? Wij zoeken het voor je uit! Een van onze specialisten duikt in jouw website en

Wat zijn de kosten van een campagne bij ons online marketing bureau in Groningen?

Bij ons online marketing bureau in Groningen werken we altijd op maat. We hebben simpelweg gezien dat dit de beste resultaten geeft. We zijn hierdoor niet beperkt aan de dienstenpakketten die we aanbieden, maar kijken in plaats daarvan naar de RoI die we voor jouw onderneming kunnen genereren. Of dit nu is door meer bezoekers, of door juist de conversie te verhogen.

De kosten van een campagne verschillen daarom. Je kunt €1000 per maand kwijt zijn, maar ook €5000. Bedenk wel dat online marketing in Groningen een investering is. Je kunt het zo klein of groot maken als je wilt. Wel is het zo dat een grotere investering een grotere winst oplevert. Zeker als de online marketing deskundige meerdere kanalen zoals zoekmachine optimalisatie, Google Ads, social media en e-mail marketing tegelijk kan inzetten.

Twijfel je nog over je online marketing uitbesteden? Loop er niet te lang mee rond. Ga gerust een gesprek aan met de online marketing specialist. Door samen met een consultant te sparren over de opties en vrijblijvend advies weet jij de juiste stap te nemen voor je bedrijf. Neem direct contact op met de online marketing expert van SAM Online Marketing Groningen.

Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

CirkelJake

Jake Stamenkovic

Jouw online marketing specialist

GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten hoe je ervoor staat.