SAM Specialist Ma - Vr 09:00 - 18:00

Behaal het beste resultaat

Doe de gratis website scan

Het maximale halen uit uw website
Offerte aanvragen

Online marketing Groningen

SAM helpt u graag verder met uw online marketing in Groningen. Voor een effectieve internet marketing campagne in Groningen bent u bij ons op het juiste adres. Wij hebben een team vol specialisten, die aantoonbare resultaten hebben behaald op het gebied van online marketing. Wij onderscheiden ons naast online promotie op het gebied van conversie optimalisatie. Wij helpen niet alleen bedrijven in Groningen met het bepalen en uitvoeren van de online marketing campagnes. Door heel het land staan wij ondernemers bij in hun online promotie. Als online marketing specialist helpen wij ondernemers aan meer klanten, omzet én winst!

Aantoonbare online marketing resultaten door heel het land en Groningen

Direct aan de slag met ons bureau op het gebied van online marketing uit Groningen? Wij hebben aantoonbare resultaat op het gebied van internet marketing. Diverse bedrijven in Groningen en omstreken hebben succes behaald door onze marketingstrategieën en -technieken.

Niet alleen organisaties uit Groningen hebben hun online marketing aan laten pakken door ons bureau; ook bedrijven uit onder andere Hoogezand, Delfzijl, Drachten, Haren Veendam, Winschoten en Roden zijn u al voorgegaan.

Doe de gratis quickscan!

Online marketing Groningen

Online marketing specialist in Groningen: Onze diensten

SAM Online marketing in Groningen is een full service bureau in Groningen. Wat betekent dat wij specialisten in dienst hebben voor alle verschillende diensten die te maken hebben met internet marketing. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in de onderstaande diensten:

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO);
 • Zoekmachine marketing (SEA);
 • Conversie optimalisatie;
 • E-mail marketing;
 • Content marketing;
 • Social media marketing;
 • Google Analytics specialist;
 • Professioneel webdesign.

Kortom, met een online marketing campagne in Groningen maken we uw bedrijf succesvol.

Een stap extra zetten

Doordat wij veel diensten aanbieden, kunt u gebruik maken van de veelzijdigheid van ons online marketing bureau in Groningen. Waar een ander internet marketing bureau stopt, zullen wij verder gaan. In de ogen van onze specialisten is het niet alleen belangrijk om voor een groot aantal bezoekers naar uw site te zorgen. Een groot aantal bezoekers betekent namelijk niet gelijk een hoog aantal conversies. Om deze reden is het belangrijk vooral geïnteresseerde, relevante bezoekers op uw website te krijgen. Door de vele mogelijkheden en kennis die SAM Online Marketing Groningen in huis heeft, kunnen wij ervoor zorgen dat u op verschillende manieren geïnteresseerde bezoekers krijgt en uw conversie stijgt. Wij zullen ons richten op de bezoekers die gericht op zoek zijn naar uw informatie, diensten of producten.

De resultaten

Door middel van internet marketing hebben wij conversieverhogingen tot boven de 70% gerealiseerd. Wilt u exact weten hoe? Onze specialisten kunnen u hier meer over vertellen en voorzien u van een geheel vrijblijvend advies. Neem contact op via 085-3035745 en pak samen met ons uw online marketing in Groningen aan!

Online marketing specialist in Groningen

Een samenwerking aangaan met SAM

Ervaren online marketing specialisten
Aantoonbare resultaten voor klanten
Duurzame topposities in Google
Deskundig advies
Onze Online marketing diensten in Groningen

Gerichte bezoekers genereren met internet marketing in Groningen!

Vele internet marketing bedrijven beweren dat hoog komen in Google de manier is om aan klanten te komen. Dat is deels ook waar, maar wanneer u hoog in Google staat, biedt het u nog geen garantie tot succes, maar wat dan wel? SAM Online Marketing Groningen heeft een unieke strategie om gerichte bezoekers te krijgen op uw website. Wanneer u bezoekers op uw website krijgt die affiniteit hebben met uw product, maar ook met uw bedrijf dan is de kans groot dat de betreffende bezoeker heel snel een potentiële klant wordt. Door ons vooral te richten op de bezoekers die de oriëntatiefase van het aankoopproces hebben doorlopen zal het conversiepercentage op uw site stijgen en het aantal conversies vanzelfsprekend ook. Onze internet marketing specialisten in Groningen hebben bewezen resultaten!

Een effectief zoekwoordonderzoek

Bij heel veel zoekwoorden zult u denken dat ze bij uw branche, bedrijf of product(en) passen, maar ervaring leert dat dit niet altijd het geval is. Door onze expertise en nodige online marketing ervaring in Groningen kunnen wij een effectief zoekwoordenonderzoek uitvoeren, zodat wij onze tijd en uw geld niet verspillen en uw website zo wordt geoptimaliseerd om op de juiste potentiële klanten te genereren die de hoogste kans hebben om een aankoop of aanvraag te doen.

 • Laadtijd meten
 • Code vs tekst
 • Juiste scripts
 • Zoekwoorden + volume
 • Vele verbeterpunten website
 • Gebruik van titles, headers en alt tags
 • Linkbuilding controleren
 • Advies Google AdWords
Premium
SEO Scan
€ 299,-
Aanvragen
 • Laadtijd meten
 • Code vs tekst
 • Juiste scripts
 • Zoekwoorden + volume
 • Basis verbeterpunten website
Gratis
SEO Scan
Aanvragen

Resultaat op de korte- en lange termijn met online marketing in Groningen

SAM online marketing Groningen zorgt ervoor dat u op de korte en op de langere termijn klanten genereert en groeit! Wanneer u alleen zoekmachine optimalisatie wilt afnemen, kunt u het effect zien in ongeveer drie tot zes maanden. Ons bureau zal in samenwerking met u de gewenste doelen vaststellen voor deze periode. Zodat u weet wat voor verschillen u de komende periode zal kunnen verwachten. Wanneer u genoeg bezoekers genereert op uw website, is het belangrijk om conversie optimalisatie uit te voeren. Hiermee verhogen wij uw conversie, door de bezoekers die u al genereert op uw website om te zetten in meer potentiële klanten. Met online marketing in Groningen maken we uw bedrijf succesvol.

Online marketing services in Groningen

Contact opnemen met SAM

Hulp nodig van een specialist voor uw Online marketing in Groningen

Samenwerken met SAM online marketing in Groningen?

Wilt u graag een samenwerking starten met een online marketing bureau uit Groningen? Wilt u door middel van internet marketing in Groningen meer relevante bezoekers en meer klanten genereren? Laat een specialist van SAM Online Marketing Groningen u dan helpen en neem contact op via 085-3035745 of vul ons contactformulier hieronder in!