Beste Online Marketing Specialist

Samen vooruit, samen winnen

Wil jij winnen met je bedrijf? Huur dan een online marketing specialist in! Een goede internet marketing specialist kan ontzettend veel groei realiseren voor je bedrijf. Of je nu op zoek bent naar een manier om meer leads te krijgen of juist een manier om meer producten te verkopen. Je hebt een online marketing bureau nodig die hier alles over weet. Het inhuren van ons bureau voor internet marketing kan vaak al het verschil maken. Zo pakken we meerdere aspecten van online marketing voor je op. Denk bijvoorbeeld aan jouw vindbaarheid in zoekmachines, adverteren op sociale media of het optimaliseren van conversie.

Beter zichtbaar op het internet!

Online marketing wordt steeds belangrijker voor het succes van bedrijven. Je website is immers het gezicht van je bedrijf. Zelfs met de best ontworpen website trek je niet altijd een hoop bezoekers aan. Vooral als niemand hem kan vinden of er iets kan kopen. Daarom is het zo belangrijk om iemand te hebben die zich bezighoudt met de ontwikkeling van jouw online aanwezigheid. Ons team zet vanaf het eerste moment digitale strategieën voor je uit. We zijn geen standaard content schrijvers of bloggers, maar juist marketeers die begrijpen hoe zoekmachines werken, welke tools er gebruikt moeten worden en hoe data geanalyseerd moet worden. Zo is er genoeg wat voor je kunnen oppakken om groei te realiseren voor je bedrijf. Ben je op zoek naar een online marketing specialist, waar je mee kunt winnen? Neem contact met op met ons online marketing bedrijf. We helpen je op weg naar succes!

Waarom een online marketing specialist inschakelen?

Je weet nu wat een online marketing specialist is en wat wij doen, maar waarom zou jij er een moeten inschakelen voor je bedrijf? Je zou natuurlijk ook gewoon zelf aan de slag kunnen gaan met de online marketing van je bedrijf. Jij kent je branche immers het beste. Wel is het van belang om zowel kennis als ervaring te hebben met online marketing, voordat je het oppakt voor een bedrijf. Zelfs als jij het zelf oppakt voor je eigen bedrijf. Want als je nog nooit eerder resultaten hebt weten te behalen via het internet, kan het lastig zijn om dit ineens wel zelf te realiseren voor je bedrijf. Daarom is het ontzettend slim om een online marketing expert in te schakelen. Een expert heeft de nodige kennis en ervaring om onderzoeken uit te voeren naar je doelgroep of concurrentie, jouw data te analyseren en de juiste conclusies te trekken. Met een online marketeer weet je zeker dat iemand continu aan de slag gaat met de groei van je bedrijf en de doelstellingen die daar aan vast hangen.

Bij SAM Online Marketing houden we je elke maand op de hoogte van de voortgang die geboekt is. Dit doen we door middel van een uitgebreide rapportage. In een notendop vatten voor samen welke stappen er zijn gezet, hoeveel je bent gegroeid en hoe de toekomst er voor jou en je bedrijf uit zien. Wanneer je ons als online marketing specialist inschakelt, ben je altijd op de hoogte van wat er te komen staat. Wij verzorgen de resultaten op vlak van internet marketing, zodat je aandacht bij andere belangrijke zaken van je bedrijf kunt houden.

Online Marketing specialisten Ali en Jake

Expertise nodig voor jouw online marketing?

Onze specialisten geven je advies op maat waarmee jij boven jouw concurrenten uit stijgt!

Wat doen onze online marketing specialisten?

Een eigen online marketing specialist is onmisbaar als je wil groeien met je bedrijf. Dat is duidelijk! Het team van ons online marketing bureau houdt zich elk bezig met verschillende takken binnen de wereld van internet marketing. Elk van onze marketeers heeft een eigen expertise. Doordat wij experts op verschillende vlakken in huis hebben, zijn wij in staat om bedrijven te helpen bij allerlei vraagstukken. Als een van de beste SEO bureaus ligt onze focus voornamelijk op jouw vindbaarheid in Google en andere zoekmachines. Wanneer we aan de slag gaan met jouw vindbaarheid, letten we op drie verschillende aspecten. We kijken naar je website on-page, de techniek achter je website en de autoriteit die je website heeft.

On-page optimalisatie

Zoals hierboven vermeld, is het schrijven van content en on-page optimalisatie een belangrijk onderdeel van SEO. Het zoekwoordonderzoek is de basis van het schrijven deze content. De zoekwoorden die uit dit onderzoek komen, vormen de basis van je hele online marketing strategie voor zoekmachine optimalisatie. Met een zoekwoordonderzoek kun je zoeken naar woorden of woordcombinaties die potentiële bezoekers veel intypen in Google of Bing. Vervolgens nemen we deze worden op in de inhoud van je website. Zoekwoorden moeten goed geïntegreerd zijn in de hoofdtekst en titel. Je ziet dus dat SEO specialisten niet zomaar tekst schrijven. Er moet nog meer gebeuren voordat de inhoud van de website op orde is. De inhoud wordt dus niet zomaar geschreven.

Een zoekmachine optimalisatie expert moet natuurlijk uitstekend kunnen schrijven. Voordat ons team begint met schrijven, doen we altijd een concurrentie analyse. In elke branche staan er een aantal partijen bovenaan in Google. Dit is niet zomaar. Om de een of andere reden heeft Google autoriteit verleend aan deze domeinen. Onze specialisten onderzoeken dit en zoeken voor jou uit hoe jij ook bovenaan in Google kunt komen te staan om zo te winnen van je concurrenten. Na de uitgebreide analyse kunnen we beginnen met schrijven!

Start direct jouw winstgevende SEO Campagne

Techniek is een belangrijk deel binnen online marketing

Google vindt niet alleen de content op een website belangrijk. Google kijkt ook naar de techniek achter de website zelf. Bij een zoekmachine als Google of Bing gaat het om gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker. Een zoekmachine wil haar eigen bezoekers graag een zo goed mogelijke suggestie geven op zijn of haar vraag. De websites die bovenaan komen te staan, zijn vaak de website die technisch goed in elkaar zijn gezet. Denk bijvoorbeeld aan de laadsnelheid van een website. Google wil geen websites laten zien aan bezoekers, die ontzettend traag zijn. Een bezoeker zal bij een trage website sneller wegklikken en misschien zelfs op zoek gaan naar een andere zoekmachine, die wel goede suggesties geeft. Daarom is de techniek van een website ontzettend belangrijk. Naast de snelheid van een website kijkt Google ook naar meta beschrijvingen, paginatitels, alt-tags, W3C-fouten, inline CSS en nog veel meer!

Autoriteit opbouwen door middel van linkbuilding

Google verleent autoriteit aan een pagina of domein. Hoe hoger de autoriteit van een domein of pagina, hoe groter de kans dat een pagina bovenaan komt te staan in Google. De autoriteit van een website kun je onder andere meten met de DA waarde. Een hoge DA, ook wel domein autoriteit, is een indicatie voor het feit dat een website veel autoriteit heeft. Deze hoge autoriteit is te verkrijgen door middel van linkbuilding.

Full-service online marketing bureau

SEO is waar bij ons bureau de focus op ligt. Dat betekent echter niet dat we het hier bij houden. Naast SEO zijn wij ook specialisten als het gaat om:

  • Search Engine Advertising (SEA)
  • Google Ads in het algemeen
  • Conversie optimalisatie
  • Social media marketing
  • Content marketing
  • Web development

Wat maakt dat onze marketeers zo uitblinken, is dat we de focus leggen op de juiste werkwijze. Wanneer je bij ons aan de bel trekt, doen we eerst een uitgebreide analyse van je website en je bedrijf. We moeten namelijk eerst weten hoe je ervoor staat, voordat we je kunnen helpen. Nadat dit in kaart is gebracht, nodigen we je uit om het te hebben over je doelstellingen en wat we gaan doen om ervoor te zorgen dat we elke van deze doelstellingen samen halen.

Je kunt niet groeien zonder een ijzersterke plan van aanpak te hebben. Dat is precies wat je van ons krijgt. We brengen voor je in kaart wat we de komende tijd voor je gaan doen en wat je van onze online marketing specialisten kunt verwachten. Nu kunnen we aan de slag!

Ons werk

GC Biotech Cases afb 4

Meer dan 2.000 maandelijkse bezoekers!

GC Biotech

AJM van Houdt

Een stijging van 683% in organisch verkeer

A.J.M. van Houdt

De Wit hekwerken

4.000+ bezoekers per maand

De Wit Hekwerken

SAM Online Marketing voor jouw internet marketing

Wanneer je op zoek bent naar een online marketing specialist, kies je er niet zomaar een uit. Het kiezen van een specialist is iets waar gerust over na moet denken. Er zijn een hoop zaken waar je rekening mee moet houden voordat je je eigen marketeer uitkiest. Zo moet een goede marketeer resultaatgericht zijn. Veel specialisten en bureau’s zullen een ontzettend mooi plan opzetten en dit aan je voorleggen, maar loont dit plan ook? Jij investeert straks in bijvoorbeeld campagnes. Dan moet je wel weten dat je in zee gaat met een partij die het resultaat op nummer één heeft staan en met regelmaat resultaten behaalt voor onder bedrijven.

Naast resultaatgericht moet een goede internet marketing specialist ook eerlijk en transparant met je zijn. Het heeft natuurlijk geen zin om een bedrijf gouden bergen te beloven. Als marketeer moet je op basis van data goed kunnen vaststellen wat de mogelijkheden zijn. Zo weet jij ook waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.

Bij ons online marketing bureau staan zowel het resultaat als transparantie bovenaan. Wanneer we jouw bedrijf naar een hoger niveau helpen, gaan we niet uit van de werkzaamheden die uitgevoerd worden. Natuurlijk is het belangrijk om te weten welke werkzaamheden gedaan zullen worden, maar waar het uiteindelijk om gaat is het resultaat! Ons marketing team gaat dan ook tot het uiterste om de afgesproken doelstellingen voor je te behalen. Wij zijn er als bureau van bewust dat we samen moeten winnen. Als jij wint, winnen wij ook. Een uitstekend resultaat voor jou, betekent uiteindelijk ook een uitstekend resultaat voor ons!

SEO Specialist

Samen winnen met online marketing?

Waarom staat je website nog niet bovenaan in Google? Wij zoeken het voor je uit! Een van onze specialisten duikt in jouw website en

Direct een online marketing specialist inhuren

Het inhuren van een online marketing specialist is een geweldige manier om je online aanwezigheid te stimuleren. Internet marketing specialisten zijn experts in digitale strategie, SEO, betaald adverteren en meer. Kies je voor ons bureau? Dan kun je rekenen op resultaat! Als bureau weten we het niet alleen mooi te vertellen, maar weten we ook daadwerkelijk resultaten te behalen. Samen behalen we je doelstellingen één voor één! Ben jij op zoek naar marketeer? Neem contact met ons op en kies voor jouw online marketing uitbesteden aan SAM! Onze marketeers helpen je direct verder!

 

Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

CirkelJake

Jake Stamenkovic

Jouw online marketing specialist

GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten hoe je ervoor staat.