Wilt u meer bezoekers op uw website?
Behaal de beste resultaten voor uw business
Adverteren Meer bereik
Optimaliseren Meer bezoekers
Rapporteren Meer conversie
Adviseren Meer kennis

Online marketing specialist

Samenwerken met een online marketing specialist? Als internet marketing specialist weet SAM Online Marketing exact hoe uw online rendement moet stijgen, hoe u het aantal bezoekers op uw website vergroot, hoe u deze omzet in betalende klanten en hoe het bereik van uw online activiteiten toe moet nemen. Wij nemen u mee door een korte samenvatting van onze werkwijze als online marketing specialist en trachten u meer inzicht te geven in hoe het proces van analyse tot eindresultaat in zijn werking gaat. Wilt u meer weten over onze manier van werken als online marketing specialist, lees dan verder.

De kern van ons werk als online marketing specialist

De kern van ons werk als online marketing specialist ligt in het beter online vindbaar maken van uw website op de juiste plaatsen. De manier bij uitstek hiervoor is zoekmachine optimalisatie (SEO). Je bent geen echte internet marketing specialist als je een willekeurige website niet bovenaan in Google kunt krijgen binnen een aantal maanden.

Gerichte optimalisatie

Veel online marketing specialisten maken de fout om voor hun klanten blind aan de slag te gaan en de website te gaan optimaliseren voor willekeurige zoektermen in Google. SAM Online Marketing doet dit niet. Van te voren doet ons bureau een uitgebreide marktanalyse voor u. Hierin komt uw doelgroep naar voren, achterhalen wij wat de zoektermen zijn waar zij op zoeken en wat het zoekvolume van deze trefwoorden is. Dit is een essentieel onderdeel van zoekmachine optimalisatie, dat door de gemiddelde online marketing specialist over het hoofd wordt gezien.

Uitzetten websitestructuur

De volgende stap in het zoekmachine optimalisatie (SEO) proces is het uitzetten van uw websitestructuur. Ook dit moet uitgetekend worden voordat wij uw website optimaliseren. Als online marketing specialist weten wij hoe zowel de bezoeker als Google op een soepele manier door uw website kan navigeren en zijn of haar weg gemakkelijk terug kan vinden. Deze broodkruimelstructuur kunnen wij zowel in de URL als op de pagina zelf aanbrengen. Als alle pagina’s uitgetekend zijn en alle zoekwoorden zijn gevonden, kan ons werk als online marketing specialist daadwerkelijk beginnen.

SAM als online marketing specialist: het optimaliseren

Wanneer de structuur van uw website staat, en de zoektermen zijn bepaald, kan ons werk als online marketing en SEO specialist daadwerkelijk gaan beginnen. Hier moeten wij direct onze technische capaciteiten tevoorschijn halen. Allereerst is het namelijk belangrijk de techniek van uw website aan te pakken. Om uw bereik te vergroten, zal uw website bijvoorbeeld snel genoeg moeten laden en responsive zijn voor mobiele apparaten. Een internet marketing specialist moet daardoor ook een technische achtergrond hebben.

Hulp van SAM?

Laat uw gegevens achter en word binnen 24 uur teruggebeld.

Direct contact opnemen

Succes verzekerd met SAM

0+
Teamleden
0%
SAM verhoogt uw conversiepercentage
0+
Succesvolle samenwerkingen met SAM
0
Gemiddelde beoordeling
van onze klanten
 

Content optimalisatie

De volgende stap in onze werkzaamheden als online marketing specialist zijn gericht op het neerzetten van uw content. Vanaf de homepagina moet al duidelijk worden waar uw specialismen liggen en per pagina moet goed duidelijk worden voor Google waar de pagina over gaat. Dit doen wij door op subtiele wijze de zoekterm te verdelen over de pagina, waarbij wij ook gebruik maken van synoniemen en gerelateerde zoektermen. Ook afbeeldingen mogen hier niet over het hoofd worden gezien.

Een echte online marketing specialist weet de content van een website zo vorm te geven dat deze zowel de bezoeker als de zoekmachine aanspreekt. Wanneer de techniek, structuur en content op uw website staan, is ons werk alleen nog niet voorbij. Om maximaal online rendement te behalen, moet uw website ook over zogeheten autoriteit beschikken. Lees verder hoe onze internet marketing specialisten dit voor elkaar krijgen.

Lokaal vindbaar vanaf 199

Maandbudget vanaf 199 Persoonlijk aangewezen SAM specialist Looptijd van 6 t/m 12 maanden Altijd resultaat! Contact opnemen

Hoe vergroot een online marketing specialist uw autoriteit?

Wij snappen dat het begrip ‘autoriteit’ lastig is voor een online marketing specialist om tastbaar voor u te maken. Het is zeker uit te drukken in cijfers wat uw autoriteit is, maar u kunt het beter zien als ‘stemmen’ naar uw website. Hierin wordt door Google onder andere het aantal stemmen, de kwaliteit van deze stemmen, alsmede de frequentie waarin er nieuwe stemmen ontstaan doorgemeten.

Linkbuilding specialist

De bekendste manier waarop een online marketing specialist uw autoriteit vergroot is door linkbuilding. Het verkrijgen van relevante links van- en naar uw website. Door middel van linkbuilding valt er binnen zoekmachine optimalisatie een hoop winst te behalen, mits dit goed wordt uitgevoerd.

Sociale media

Ook uw activiteit op Social Media heeft tegenwoordig een steeds grotere invloed op de autoriteit van uw website. Onze werkzaamheden als online marketing specialist kunnen dus ook het beheer van uw Social Media kanalen zijn, mocht u dit nodig achten. Zo zijn er nog tientallen extra mogelijkheden om uw online rendement te vergroten. De precieze invulling hiervan bespreken wij graag persoonlijk met u. Wilt u in contact komen met een internet marketing specialist en uw case bespreken, neem dan vandaag nog contact met ons op via 085-3035754!

Vandaag nog samenwerken met een online marketing specialist

Ook u kunt vandaag nog de samenwerking aan gaan met een online marketing specialist en de zoekmachine optimalisatie van uw website uitbesteden aan SAM Online Marketing. Met al onze partners richten wij ons op een duurzame, succesvolle samenwerking. Samen met een internet marketing specialist bespreekt u van te voren uw wensen en doelen, waarna wij een plan van aanpak op basis hiervan opstellen.

Timetable

Aan de hand van een uitgebreide timetable wordt u vervolgens geïnformeerd over de voortgang in het proces en houden wij periodiek contact met u. Wij vertellen u dan ook graag persoonlijk meer. Wilt u meer weten, of geheel vrijblijvend met ons in contact komen, mail ons dan op info@samonlinemarketing.nl of bel ons op 085-3035754. Wij gaan graag te werk als uw online marketing specialist!

Contact met een SAM specialist

Vul het contactformulier in en laat u terugbellen door een specialist van SAM om de mogelijkheden te bespreken. Nu online
Doe de gratis SEO Scan
2019 © SAM Online Marketing & Webdesign
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 35 beoordelingen

Hulp vragen aan SAM

Leg de pijnpunten van uw website bloot met onze SEO scan. SAM Online Marketing heeft een online tool (SEO check) ontwikkelt, waarmee u eenvoudig checkt hoe Google uw website beoordeelt. Laat uw website scannen op content, autoriteit en techniek en zet de eerste stap naar een zoekmachine geoptimaliseerde website.