Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
Oomen Opslag

Wat is onze invloed geweest?

Bekijk en lees wat wij voor dit project hebben gedaan.

Oomen Opslag

Oomen Opslag is de opslagtak van Oomen Verhuizers. Tijdens verhuizingen heeft men de mogelijkheid om ofwel voor mobiele opslag aan huis te kiezen, ofwel de inboedel langer op te slaan binnen een opslagplaats. De mogelijkheden zijn hierbij divers en volledig schaalbaar. In de toekomst zitten er nog veel mooiere ontwikkelingen aan te komen, waarover later meer!

Werkzaamheden

  • Content creatie en optimalisatie
  • Technische optimalisatie
  • Linkbuilding en autoriteit vergroten
  • Analyse Google Analytics

Resultaten

  • Landelijke vindbaarheid
  • 700% stijging organische bezoekers
  • Topposities hoge concurrentie zoekwoorden
  • Verveelvoudiging leads via website

De uitdaging

Oomen Verhuizers was al een succesvolle klant bij SAM Online Marketing, vanwaar wij als meest geschikte partij werden bevonden om het ambitieuze opslagproject op te zetten. De uitdaging was hierbij om in het eerst halfjaar lokaal vindbaar te worden door middel van SEO op zoektermen omtrent opslag, waarbij een basis wordt gelegd voor het tweede halfjaar. In dit tweede halfjaar dienen de landelijke zoekwoorden boven te komen drijven, waarbij een landelijke naamsbekendheid een logisch gevolg is.

De uitvoering

SAM Online Marketing heeft in Emile (eigenaar Oomen Verhuizers) een betrouwbare sparringspartner op het gebied van SEO en online marketing. Hierdoor kan er snel geschakeld worden en stappen worden gezet. Dit verdient dan ook een eervolle vermelding bij deze case.

Allereerst is er een uitgebreid marktonderzoek gedaan. De mogelijkheden bij Oomen Opslag zijn divers, waardoor er ook diverse zoektermen in diverse subcategorieën werden gevonden. Deze zijn allereerst gecategoriseerd, waarbij direct een SEO-vriendelijke structuur is uitgezet. De gehele content van de website is vervolgens vormgegeven op basis van deze structuur, waarna de pagina’s met zorg zijn geoptimaliseerd.

In het ontwerp van de website stond al een solide basis, maar SAM Online Marketing heeft deze wel op technisch vlak geanalyseerd en de performance en crawlability in samenwerking met Oomen Opslag geoptimaliseerd.

Toen zowel on-page als techniek stonden, konden wij de autoriteit van de website op gefaseerde wijze uitbreiden. Door middel van relevante links, probleemoplossingen, blogs, bedrijvenpagina’s en andere relevante plekken binnen de branche is de autoriteit van de website vervolgens gefaseerd uitgebreid. Het eerste gedeelte van het traject is hiermee bijna voltooid, maar er zit nog veel meer moois aan te komen!

De resultaten

Alhoewel we amper op de helft van het SEO-traject zitten, zijn er al diverse mooie resultaten behaald. Op landelijk gebied is vooralsnog de basis gelegd, maar op lokaal en regionaal gebied is Oomen Opslag al ruimschots terug te vinden in de SERP’s van Google!

Doe de gratis SEO Scan
2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button