Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
Oomen Verhuizers

Wat is onze invloed geweest?

Bekijk en lees wat wij voor dit project hebben gedaan.

Oomen Verhuizers

Oomen Verhuizers is dé high-end verhuizer van de Bollenstreek. Deze verhuisgigant biedt kwalitatieve oplossingen voor zowel particuliere verhuizingen als bedrijfsverhuizingen. Met een reikwijdte van Haarlem en Hoofddorp tot Den Haag kan iedereen in de regio bediend worden.

Werkzaamheden

  • Content creatie en optimalisatie
  • Technische optimalisatie
  • Linkbuilding en autoriteit vergroten
  • Analyse Google Analytics

Resultaten

  • 375% stijging organische bezoekers
  • 100+ top 3 posities
  • Verveelvoudiging leads
  • Gedeeld marktleider in de Bollenstreek

De uitdaging

Toen Oomen Verhuizers in 2018 bij SAM Online Marketing terechtkwam, werd er al genoeg tijd in marketing en promotie gestoken. Dit betrof echter vooral betaalde vorm van adverteren, zoals Display Advertising en Google AdWords, alsmede het fysiek adverteren in de regio. Dit waren strategieën die stuk voor stuk werkten, echter moesten de kosten hiervoor teruggebracht worden om de groei te kunnen waarborgen en investeringen op andere vlakken te kunnen doen. De optimalisatie voor Google was dan ook een welkome toevoeging aan de al bestaande strategieën en campagnes.

De uitvoering

Om tot een goede SEO strategie te komen, is er allereerst een uitgebreid marktonderzoek gedaan, waarin de concurrentie grondig is doorgelicht en de belangrijkste zoektermen in de regio in kaart zijn gebracht. Deze termen zijn vervolgens gecategoriseerd, waarna de content op de website op basis hiervan is ingericht.

Vervolgens is de website op technisch gebied goed rechtgetrokken, zodat deze aan alle technische eisen van Google voldoet en de website makkelijker geïndexeerd kan worden. Nadat deze basis in zijn geheel was uitgewerkt, kon er begonnen worden met het gericht bouwen van autoriteit en het zoeken naar online kansen en communities.

De verhuisbranche is big business. Niet alleen betekent dit dat er een hoop concurrentie is en de optimalisatie grondig aangepakt moet worden, ook zijn er een hoop zoektermen per regio. Dit vraagt om het nodige puzzelen in zoekwoordverdeling, waardoor er constant geanalyseerd en bijgeschakeld diende te worden.

Deze aanpak en constante analyse heeft een hoop mooie resultaten opgeleverd!

Resultaten

Tijdens het begin van de optimalisatie lag het aantal wekelijkse organische bezoekers rond de 100. Inmiddels is dit opgekrikt naar meer dan 300 organische bezoekers per week! Deze organische bezoekers zijn per stuk veel meer waard dan de betaalde bezoekers, waardoor men tegenwoordig vrijwel alleen draait op organische bezoekers en direct visits! Wanneer men bovendien verhuisbedrijf + stad in de regio bollenstreek invoert, is het een zekerheid dat Oomen Verhuizers er tussen staat!

Doe de gratis SEO Scan
2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button
Gratis SEO Scan

Doe de gratis SEO Scan!